Chciałbym wypowiedzieć sie na temat działu w którym znajduję się mój temat.
Na wstępie chciałbym poinformować, że nie chcę tu nikogo urazić ani nad nikim górować. Po prostu wyrażę swoje zdanie.
W dziale Vip Typy jest 14 typerów, którzy mają swoje tematy, a więc jest 14 tematów. Vip typer powinien w moim mniemaniu przynajmniej raz na dwa czy trzy dni podać coś w swoim temacie lub napisać w nim jakieś wyjaśnienie dlaczego obecnie typów nie podaję.. Tak z czystego szacunku i roli którą na forum pełni. Z tego co widzę, to obecnie tylko trzy tematy są aktywne..
Nie rozumiem kompletnie co w dziale Vip robią tematy:
- pusio
- FOGI89
- Teda
- maroona
A więc użytkowników którzy nie pisali w nich już nic od ponad miesiąca. Wiele osbó z tego forum za cel postawiło sobie znalezienie się w dziale VIP i typują namiętnie w dziale
kupony ze statystykami z całkiem dobrym skutkiem, pisząc analizy, typy i zarabiając kasę zarówno dla siebie jak i dla osób które z ich typów korzystają. Jednak nagrody na forum nie mają za to żadnej.. A gdyby tak kilku dać szansę zamiast trzymania przestarzałych tematów?
Skoro ktoś nie odwiedza swojego tematu przez miesiąc czy kilkadziesiąt dni widocznie ma gdzieś typowanie na forum. Tym bardziej pojawiając się na nim, a nie pisząc ani słowa czemu już do swojego tematu nie zagląda. Ja rozumiem, brak czasu czy przerwa w grze, sam to przerabiałem, no ale to w takiej sytuacji zgłasza się to do admina a ten przenosi temat z Vipów.. Później może go tam przywrócić, ale to już zależy od jego woli..
Pewnie dlatego, że napisał to ten tak nielubiany przez władzę tego forum Assitalia, nie będzie ten post miał żadnego znaczenia.. Ale gdyby nie Jacques, almighty, filip i ja to Vip Typy byłyby miejscem gdzie na pewno NIE znajdzie się typów..