Hmm bardzo dobry pomysł. Mimo tego że są osoby poniżej -18 to jednak są i starsi którzy napewno sie znają. Ja zdobyłem w konkursie ogólnopolskim 7 miejsce konkurs z gazety wyborczej ???? z 10 tyś zrobiliśmy 50 ktoś nie wierzy mogę wkleić skan z gazety. Mimo tego że to było pare lat temu to trochę się orientuje ????Ja osobiście zaproponowałbym na tym Forum dodatkowy dział odnośnie Giełdy GPW np. w co w dany dzień zainwestować idt,itp -znam sie na tym dość dobrze ponieważ trochę sie w tym obracam.Tylko z drugiej strony jak widzę na forum jest sporo osób poniżej 18 lat.Na innych Forach spotkałem takie działy i widzę ,że cieszą się zainteresowaniem sporym.W koncu na bukmacherce można zarobić i na GPW też. Oprócz tego waluty itp.Czekam na opinie.
I jak z tym pomysłem Sparty? Jest szansa na realizację?moja propozycja:
Druga propozycja to np zeby pod kazdym postem byla opcja "pozyczam typ" np jesli ktos wchodzi na nasz temat i zapożycza typ niech kliknie opcje pozyczam typ, wtedy wlasciciel tematu moze sobie zobaczyc ile osob pozyczylo typ od niego oraz bedzie mial potwierdzenie ze jego typy ciesza sie popularnoscia na forum