Jeśli będzie prowadzony jakiś nabór na modów itd, to jestem zainteresowany.
Dalsze sprawy na Priv. (PW) !
Jakie działy masz na myśli ? może napisałbyś coś więcej na ten temat...
No to mam pytanie Komarr do Ciebie: Kiedy ostatni raz zaglądałeś do tematu "Liga Portugalska" ? Momentami wydaje mi się, że tylko ja tam wbijam...nie sadze ze jest jakis nadwyczajny zastoj w dzialach)
No looz, ale szkoda, że modki nie dają lepszego przykładu... np. grzesio, który wyzywa Legię o Ku**.Jeśli chodzi o te osoby, które chcą zostać modem to są najmniej odpowiednie.
Ktoś prosił żebym powiedział co sądzi o peda(L)kach , wiec powiedzialemNo looz, ale szkoda, że modki nie dają lepszego przykładu... np. grzesio, który wyzywa Legię o Ku**.
Weź czlowieku ogarnij sie a pedalek to sam jestes!! I co ja teraz ostrzezenie dostane??Ktoś prosił żebym powiedział co sądzi o peda(L)kach , wiec powiedzialem
. Rzomowy na GG niewposmne z toba narosdz/$ - wlasnie czemu nieuzywasz drugiego nicku ?? fonntana cikeawych słów :] :jezora:
co do MLb we wreszniu prosze spojrzec na wyniki ostatnie :] znaczy na osttni tydzien -2 a zalowarzyci cos mozna
Taka jest prawda damian, że na każdym forum moderatorzy są najmądrzejsi... zwykłym userom błędy potrafią wytykać, ale na swoje czyny już spojrzeć niekoniecznie...Weź czlowieku ogarnij sie a pedalek to sam jestes!! I co ja teraz ostrzezenie dostane??
Przeciez nie mowie ze admin to musi robic. Rowneiz dobrze kiedy jest moderator na forum prawda ? jezlei nei cha to nie, ale zlodziejstwo jest na forum i tyle. njalepiej zakazac wszystkiego i dowidzenia, bo malolaty znalazly sobie pracemyslisz ze admin bedzie tracil swoj limit na mb tylko dlatego ze ktos chce sie wymienic ?
albo tracil swoj czas ?
do tego przychodzi mozliwosc zablokowania konta na mb itp.
kazdy moze sobie sam wplacic kase na mb.
...a mi to nei przeszkadza, niech placze skoro dal sie oszukac.moje zdanie. opinia tyczy sie rowniez moderatorow. nikt nie bedzie poswiecal limitu, czasu na taka "zabawe". Mnie wymiany na forum nie przeszkadzaja, tylko placz ludzi.