No to wbijaj pisz i moze jak modm lub Adminowi sie spodobasz to cie przyjma , ale po co piszesz do Sutka ze tam nie byl ? Rozpoczela sie szkola chlopak ma zajecia itp. i nie moze tylko tego pisac ,a co daje Ci takiego wielkiego byc modem ? Jezeli mod bedzie pisal to odrazy wszsycy zleca sie do tego tematu ? Wyluzuj pisz analizy a moze kiedys cie dostrzega ..
Hehe, człowieku, a czy w mojej wypowiedzi jest choćby słowo o tym, że chcę być modem?? Zgadzam się, że to nic fajnego tylko dodatkowy obowiązek - piszesz bo musisz, a nie piszesz bo chcesz...
Druga sprawa - nie wiem czy chodziło Ci o wylizanie pewnej części ciała 'szefostwu', a wydaje mi się że tylko o to chodziło, gdyż przed napisaniem posta zapewne nie raczyłeś wogóle zaglądnąć do portugalskiego tematu... Wbijając tam zauważyłbyś, że jedynym 'analizatorem' jeśli chodzi o SuperLigę jestem ja...
I po trzecie - nie jechałem na żadnego sutka, lecz na Komarra, bo wydawało mi się, że to on ma moda nad tą ligą. Jeśli jednak rządzi tam sutek to już dla mnie kompletne nieporozumienie, bo w temacie nie ma żadnego jego posta... Nie wyjeżdżajcie mi z textami o szkole i lasce, bo też żyję na świecie i wiem jak jest. Może inni mają mniej czasu ode mnie, ale jeśli sobie nie radzą z modowaniem to po co się pchają do tego...
Taki krótki esej ode mnie
EDIT: fcbialas - dla ciebie
, bo wcale nie chodzi mi o to by mod 'żył forum'. Po prostu - wziąłeś na siebie jakąś odpowiedzialność to się z tego wywiązuj... Jedna analiza, wyniki + tabela w zupełności by wystarczyły ????