al_capone
Gangster
Jest. Musisz kliknąć na profil danego user i masz opcję wysłania PW lub wchodzisz bezpośrednio na pokaż profil usera i masz 2 opcje, e-mail i PW (po prawej stronie)czemu opcja wysylania PW zniknela? czy tlyko mi sie zdaje.
Jest. Musisz kliknąć na profil danego user i masz opcję wysłania PW lub wchodzisz bezpośrednio na pokaż profil usera i masz 2 opcje, e-mail i PW (po prawej stronie)czemu opcja wysylania PW zniknela? czy tlyko mi sie zdaje.
Problem z emotami powinien juz byc rozwiazany, prosze sprawdzic.dokładnie co z emotami w postach? to bardzo komplikuje napisanie czytelnego posta...
3-4 emoty to juz jest za duzo i nie da sie zapisac wiadomosci...
No to funiaście ????hehehe a jeszcze z kilka dni, tygodni temu narzekaliscie, na to ze nie ma konkursow... konkursy sa i bardzo dobrze, mozesz wygrac pare groszy a na ich liczbe nie ma co narzekac bo przeciez nie musisz brac udzialu we wszystkich.
aha dodam, ze jeszcze ze 2 czy 3 sie szykuja
juz jest ok :spokodfhgfh:Problem z emotami powinien juz byc rozwiazany, prosze sprawdzic.
"Ikona szybkiej odpowiedzi" w którą musisz kliknąć, jest przy każdym poście w temacie (tam, gdzie jest ikonka "cytuj", druga to "cytowanie selektywne", a trzecia to właśnie "szybka odpowiedź". Jak klikniesz w tę ikonkę, to okno będzie aktywne ????nie wiem czy to tylko u mnie ale okno Szybkiej odpowiedzi nie jest aktywne a żadnych ikon o których mówi informacja "Prosze kliknąć jedną z ikon Szybkiej Odpowiedzi aby aktywować to okno." nie widzę ????