>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Info Propozycje i pomysly rozwoju forum...

bigpapi 3

bigpapi

Użytkownik
Heh, w porównaniu do tamtego, ten wydaje się mało profesjonalny, ale to tylko moja opinia ;) Dopracujecie no i trzeba się będzie przyzwyczaić.
Przeciez wiekszosc for zagranicznych wlasnie tak wyglada.
I nikt tam nie narzeka ;]

peja 1

peja

Użytkownik
tylko narzekacie... a zauważyliście chociaż , że forum zajebiście szybko śmiga... to chyba jest najważniejsze... a wygląd jak mówią , że się zmieni to się zmieni ????

pioterek15 0

pioterek15

Użytkownik
Połaziłem po &quot;nowym&quot; forum i z pierwszych rzeczy jakie zwróciły moją uwagę lub ich brak to:
- brak linku w każdym dziale &quot;oznacz wszystkie posty jako przeczytane&quot; - jest tylko na głównej stronie forum
- brak linków na dole w postaci ścieżki wątków w którym się obecnie znajdujemy, aby po przczytaniu postów np w VIPach, cofnąć się po linku do Ogólnego tematu z kuponami
- co do spolszczenia to nie bardzo wiem co spolszczyć? no chyba że przyciski jak New thread czy Reply ale bez przesady każdy chyba poradzi sobie z ich obsługą choćby intuicyjnie ????
- ooo pisząc poprzednie zdanie odkryłem że działają skróty Wordowskie, np. ctrl + B (Bold), może na starym enginie też tak było tylko nigdy tak nie wciskałem ;)
- jak dla mnie czcionka chyba jest większa niż wcześniej, a może to tylko złudzenie; no ale na pewno mieści się mniej postów na stronie, teraz jest 10 wcześniej było chyba więcej no ale to już jak tam uważacie pewnie łątwo można dostosować
- theme forum może być, ale mógłby być jakiś ładniejszy ale w sumie można ten dostosować (kolorystycznie i merytorycznie); sam bawiłem się w dostosowywanie themu na swojej stronie i wiem ile to zajmuje czasu i jakie jest wku***e jak coś zmienisz a tu się cała stronka sypie i rozjeżdża, nie wiem tylko czy podobnie jest w przypadku for...
- co do emotek to już sprawa kosmetyczna jeśli chodzi o wygląd, natomiast również czasochłonna do wprowadzenia (przynajmniej jeśli chodzi o php i robi się to 1 raz); żeby pojawiały się w SB i odpowiedziach i nie kolidowały z wprowadzanym tekstem
- no ale teraz forum śmiga jak dzikie ????
Także życzę powodzenia w dostosowywaniu forum i cierpliwości jego userom, bo może być tylko lepiej ???? Jakby coś mi się jeszcze rzuciło w oczy to będę pisać
P.S. Proponuję później zrobić konkurs na nowe logo forum, bo teraz stare już jest &quot;stare&quot; i jakoś tak nie pasuje ; )
Z chęcią też coś zrobię ale to za kilka dni jak się uporam z licencjatem :/

zbik84 0

zbik84

Użytkownik
jesli mam wyrazic swoje zdanie na temat obecnego forum, to jest to kompletna klapa. nie mozna sie polapac z nowymi postami no i brakuje opcji &quot;oznacz wszystkie fora jako przeczytane&quot;. poza tym wiecej polskiego przydaloby sie na tym forum. obecny wyglad strasznie mnie zniecheca do przebywania na tym forum

zbik84 0

zbik84

Użytkownik
i proponuje jeszcze zrobic ankiete dotyczaca podobalnosci nowego wygladu forum i za ktorym wygladem jestes:
opcje wyboru, np:
- zdecydowanie podoba mi się ten wygląd forum
- nie robi mi różnicy jaki jest wygląd forum
- straszne dziadostwo, wolę stary wygląd forum

K 0

kamil_miszcz

Użytkownik
Można oznaczyć wszystkie posty w danym dziale jako przeczytane, wystarczy kliknąć na &quot;Narzędzia Forum&quot;, a następnie &quot;Zaznacz jako przeczytany&quot;.

lucas 363

lucas

Administrator
Członek Załogi
i proponuje jeszcze zrobic ankiete dotyczaca podobalnosci nowego wygladu forum i za ktorym wygladem jestes:
Po co robic ankiete na temat wygladu, ktory bedzie gora kilka dni. Po raz kolejny pisze ze wyglad sie zmieni!!! Jeszcze ktos tego nie potrafi zrozumiec?

zbik84 0

zbik84

Użytkownik
kolejna rzecza ktora mnwkurza jest fakt, ze gdy naciskam na nowe posty, a pozniej na ktorys z nieprzeczytanych temato, to nie skacze mi automatycznie do pierwszego nieprzeczytanego pasta, tylko od pierwszej strony sie wyswietla. a pozniej trzeba szukac, na ktorym to poscie przestalo sie czytac.

K 0

kamil_miszcz

Użytkownik
kolejna rzecza ktora mnwkurza jest fakt, ze gdy naciskam na nowe posty, a pozniej na ktorys z nieprzeczytanych temato, to nie skacze mi automatycznie do pierwszego nieprzeczytanego pasta, tylko od pierwszej strony sie wyswietla. a pozniej trzeba szukac, na ktorym to poscie przestalo sie czytac.
To jest chyba najgorsze w tym nowym forum.

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
witam , ludzi widze że tylko poruszacie się po Polskich forach.Ten wygląd forum jest czymś normalnym na zagranicznych serwisach.Po drugie przestancie pisać ciągle o tym wyglądzie.Co najwyzej jakieś propozycje zmian.Tak jak admin powiedział wszystko bedzie powoli się zmieniać wiec dajcie czasu!!Generalnie poszukajcie sobie zagranicznych for i tam jak Big Papi powiedział nikt nie narzeka bo to jest czymś naturlanym.Pozatym to kwestia przyzwyczajenia.osobiscie ja raczej ogarniam bo sie poruszam po zagranicznych.Prosze o cierpliwośc i potem ewentualne komentarze.

lucas 363

lucas

Administrator
Członek Załogi
Tak? Narzekasz na nowe forum a nawet nie sprawdziles 10% jego mozliwosci, tego, ze klikniecie &quot;strzalki w dol&quot; ktora znajduje sie przed linkiem do tematu, przenosi wlasnie do najnowszych nieprzeczytanych postow. Co za chora mentalnosc, narzekac na wszystko, bez nawet odrobiny wysilku aby poznac nowe funkcje i mozliwosci. Nie zauwazyles ze forum dziala 10 razy szybciej? Czy moze to dla ciebie nieistotne? Przeciez wazniejsze sa kolorowe emotki i i inne duperele... Ludzie tutaj szukaja informacji na konkretny temat a nie jakichs kolorowych cudactw oczojebnych ????

J 0

jabool

Użytkownik
generalnie wszystko ladnie smiga...
jedynie brak &#39;emotow&#39; (plus, minus etc.) ale to mam nadzieje chwilowe no i wyglad, ktory jest tez chwilowy (te kolory bardzo &quot;oczojebne&quot; ;]) (?)

PS. co jest z pojedynkami w &quot;pozostalych konkursach&quot;?

damianmularczyk 0

damianmularczyk

Użytkownik
Dokładnie mam pytanie czy będą emotki(plus i minus) bo bardzo pomagały w dziale kupony bo wyglądało to o wiele przejrzyściej ;)Pzdr i liczę,że to dopiero początek zmian:p

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Ja bym proponował, aby na forum pojawiła się opcja html dla userów, może być ograniczona do podstawowych komend np. &lt;tr&gt; , &lt;td&gt; , &lt;table&gt; itp. ale to zawsze coś.

Do góry Bottom