walka trwa nadal,
jeden gosc nie potrafi mi wskazac w regulaminie faktu, zeby co najmniej 1 bet w accu mial over 1,5, drugi koles podaje mi linka do bonusu ES100 !! no to sa jaja jakies!! w koncu mi koles powiedzial: : We apologise. As the check on this matter may take some time, please let me get back to you via email as soon as the check has been completed.
zapytalem w takim razie ile jeszce tego bonusu musze obrocic - This is what we're going to check and rest assured that you will be contacted immediately via email for any updates.
no to zrobilem troche zamieszania!! nie chodzi mi o to, zeby zahunterowac bonusa za wszelka cene, tylko o przestrzeganie wlasnego regulaminu!!!
Inna sprawa to moge polecic obracane bonusu zaa pomocą surebetow - 99,9% skutecznosci - zawsze jest to ryzyko za sie cos zawiesi, zmieni nagle kurs etc.
jak brak kasy, to np w przypadku william hill, mozna betowac przeciwstawne zdarzenia, np po kursach 1,91 i jak ktos nie chche stracic to z malym ryzykiem dorzucic sobie jakies zdarzenie po kursie np, 1,05
to tak sie dziele z tym jak ja to robie, moze tez ma ktos jakies ciekawe pomysly??
Tak to wlasnie jest kiedy regulaminy roznia sie w zaleznosci od kraju, a na dodatek brakuje supportu
live w jezyku, w ktorym pisany jest regulamim. jeszcze mi sie spodobalo jak wczesniej jeszcze pani probowala mnie przekonac, ze regulamin bonusa nie zmienial sie ostatnio, przeciez czarno na bialym w tym watku ktos ladnie skopiowal te same punkty rozniace sie wlasnie tym czy ma byc to 1,5 w akku czy nie. pozdrawiam, jak bede cos wiedzial wiecej, dam znac co mi odpowiedziano.
update:
postanowilem z ciekaowsci jescze raz wbic na czata i zapytac sie ile jeszcze tego bonusa musze obrocic, bo pomyslalem nie bede czekac na maila tylko zrobie ten wyimaginowany wg mnie obrot, i wyplace kase bez zadnego pieprzenia. Gosc mi mowi ze zdjeto restrykcje pl100 z mojego konta i moge wyplacac, z tym ze to samo mowiono mi wczoraj, no to spytalem sie goscia czy na pewno moge wyplacic i mi z powrotem nie zwroca kasy na konto, powiedzial ze moge wyplacac, no to spytalem sie czy moge sie na niego powolac, powiedzial, ze ok, no to wyplacilem znowu.
zobaczymy, co teraz.
jak zwroca, to wyjdzie brak kompetencji supportu, mysle ze jeszcze mi tego maila przysla z wyjasnieniem regulaminu, jak sadze. tak czy siak, dam znac. pozdro