Dzień się jeszcze nie kończy.. Spokojnie Sts to solidna firma jeżeli jest powiedziane że dodadzą to dodadzą.Powinni dzisiaj przyznawać bonusy po 20zł ale jeszcze tego nie zrobili...
mam nadzieję bo mam ciekawe typy na mecz Górnika ????Dzień się jeszcze nie kończy.. Spokojnie Sts to solidna firma jeżeli jest powiedziane że dodadzą to dodadzą.
Napisałem do pani w obsłudze klienta i odpisała że w ciągu dnia uregulują wszystkim bonusy, niestety godziny nie znała ale potwierdziła że napewno dzisiaj dodadzą wszystkim bonusy.Dostał ktoś już ten bonus na konto?
chyba już po ptokach i mają wolne, ponieważ nawet chat offline.Dalej pusto...
nie ? oj to chyba nowe prawo tworzysz he henie mają do tego prawa podobnie jak skarbówka
o czym Ty mówisz... STS to poważna firma na której można obstawiać bez żadnych konsekwencji.nie ? oj to chyba nowe prawo tworzysz he he
nie boje się o siebie, gram w necie ale wypłaty TYLKO skrill karta poza terenem Polski
jak ktoś gra tylko u naziemnych to rozumie,
ale jak pyka w sieci i zakłada dla takich sum konta u ziemniaków podajac im dane swoje to dla mnie kamikadze i tyle, wiecej juz nie odnosze sie bo widze ze jak post nie pomysli władz forum to zaraz szybki atak, normalka
pzdr
Dobra Jarku konkrety gdzie skarbówka dobrała się do osoby grającej w internecie i ziemniaku słucham był aby jak dotąd taki jeden przypadek:> ? Bo ja o nim nie słyszałem :!:.o czym Ty mówisz... STS to poważna firma na której można obstawiać bez żadnych konsekwencji.
chyba chciałeś zacytować "KoNeSeR"Dobra Jarku konkrety gdzie skarbówka dobrała się do osoby grającej w internecie i ziemniaku słucham był aby jak dotąd taki jeden przypadek:> ? Bo ja o nim nie słyszałem :!:.
raczej nie Jarki heheDobra Jarku konkrety gdzie skarbówka dobrała się do osoby grającej w internecie i ziemniaku słucham był aby jak dotąd taki jeden przypadek:> ? Bo ja o nim nie słyszałem :!:.
To akurat jest fakt. Często trak bywa, a najlepszym tego przykładem były/sa dopalacze. Cisza spokój, lewe prawo, a nagle wszystko pozamykali.w naszym dziwnym kraju przez x czasu będzie spokój a potem z braku kasy zaczną się naprawdę dopierać do graczy netowych