Widzę tutaj bardzo ciekawe pomysły i bądź co bądź słuszne obawy.
Progresja jako koncepcja, z założenia jest świetna. Problem pojawia się w momencie, kiedy do gry dołączamy emocje. Emocje w zakładach bukmacherskich (szczególnie w zakładach bukmacherskich) nie są zbyt wskazane. Chyba każdy choć raz w życiu przerabiał sytuację w której przegrywa kupon i siada do wyszukiwania nowych zdarzeń, co by się odkuć. To jedna z krótszych dróg do bankructwa. Dlatego też uważam że warto połączyć siły i w nowym wątku prowadzić wspólną grę, oczywiście w oparciu o koncepcję progresji.
Koncepcja jaką proponuję ma następujące założenia:
- gramy kupony z ako między 2 a 3 (dzięki temu na kuponie mogą znaleźć się stosunkowo łatwe zdarzenia. na przykład 2 lub 3)
- w miarę możliwości każdy proponuje swoje typy z rana (na przykład do godziny 11) na następny dzień (dzięki temu jak już bez zbędnych emocji wytypujemy zdarzenia do progresji, to jak będziemy przechodzić przez jej kolejne szczeble, nie będziemy determinowani emocjami związanymi z chęcią odkucia się). Z wybranych zdarzeń, dzięki wspólnej pracy możemy wybrać te najbardziej prawdopodobne i dzięki temu będziemy mogli zwiększyć prawdopodobieństwo wygranej, a co za tym idzie zmniejszymy ryzyko gry na 5/6/7 szczeblu progresji (5 złych kuponów z rzędu może się zdarzyć, dlatego każdy wie jaki ma budżet i wie na co może sobie pozwolić. Nie mniej jednak przy wspólnej pracy to ryzyko można mocno zmniejszyć).
- ostatnie założenie powiązane jest z tym poprzednim. chodzi o to aby szukać zdarzeń, które później będzie dało się ułożyć na kuponach tak aby grać w przedziałach czasowych 00:00-12:00, 14:00-15:00, 17:00-18:00 i 20:00-22:00 (grając w ten sposób w ciągu tygodnia przy skuteczności 1 kupon na 3 od stawki 20 zarobiłem około 1500
Dzięki takim założeniom
praca do wykonania zajmuje około dwóch godzin dziennie, no i później już tylko ustawianie kolejnych kuponów zgodnie z tym co wcześniej na spokojnie sobie ustaliliśmy. Oczywiście każdy może grać jak chce - stawki, kursy, godziny. Mi w tym wszystkim zależy na tym aby połączyć siły i doprowadzić do tego, że każdego dnia będziemy mieli 4-5 kuponów ze przemyślanymi zdarzeniami (dzięki temu szanse na wygraną wzrosną), czyli niech nawet 1 na 4 kupony będzie do przodu, to progresja będzie regularnie przynosiła zyski.
Z góry uprzedzę wątpliwości co do 12% podatku. Niech sobie biorą. Jak kurs (ako czy też singiel) będzie między 2 a 3 to grając tak jak to napiszę poniżej, zawsze będziemy zarabiali.
nr stawka
1 5
2 15
3 45
4 135
5 405
lub to co ja gram
nr stawka
1 20
2 60
3 180
4 540
Tak jak wspomniałem stawki każdy dobierze do swoich możliwości. Na początku proponuję nastawić się na budowanie kapitału, co by z czasem zwiększać stawki i dzięki temu robić regularny wysoki dochód.
Napiszcie co o tym sądzicie. Ja jestem gotów zakładać nowy wątek aby wspólnymi siłami zrobić to na co każdy z nas liczy.