Panowie jest tu ktoś kto gra progresją z dużym kapitałem?
Właśnie zacząłem zabawę na progresję z 4 drużynami i się zastanawiam czy nie rozszerzyć do 6 drużyn.
Akutalnie gram :
Deportivo - pierwszy mecz odwołano - kasa wróciła
FC Koln - wygrana 1:0 więc podwajam stawkę
Chievo Verona - 0:0 z Udinese więc weszło i zaczynam ze stawką początkową
Toulouse - 4:0 więc podwajam stawkę
i zastanawiam się czy nie dodać jakiejś drużyny z holenderskiej i angielskiej.
Myślałem nad Twente i West Bromwich.
Przeanalizowałem dwa sezony do tyłu i te drużyny często remisowały i remisują w tym sezonie.
Rozpisałem wszystkie drużyny progresją na remisy zaczynając od stawki 8 zł na pierwszy mecz.
Po każdym nie trafionym typie stawka do góry x2 czyli 8, 16, 32, 64 itd.
Sezon 2015/16
FC Koln + 632zł
Chievo Verona + 920 zł
Deportivo La Coruna +552zł
Toulouse +894 zł
Twente +35000 zł ( nie pamiętma dokładnej kwoty ponieważ gdzieś zapodziała mi się rozpiska - duża kwota bo w pewnym momencie trzeba było postawić 30k i wtedy padł remis i wygrana ok 90 tys - wkład minus wygrana dawał na czysto ok 30k )
West Bromwich - ok 2,5k również gdzieś zapodziałem rozpiskę.
Wszystkie rozpiski robiłem po kursie 3.00. Jak wiemy kursy są zazwyczaj wyższe niż 3, co daje większy zarobek.
Więc moim zdaniem jeżeli ktoś mówi, że na progresji nie da się zarobić to się pytam - w jaki sposób ?! Proszę o wasze opinie. Wiem, że mogę trafić na serie 10 meczy bez wygranej 3-4 drużyn w jednym momencie ale to też mi nie straszne.
Czy znacie może jakieś limity u buków na jeden zakład lub podobne problemy, które mogę napotkać ?
Właśnie zacząłem zabawę na progresję z 4 drużynami i się zastanawiam czy nie rozszerzyć do 6 drużyn.
Akutalnie gram :
Deportivo - pierwszy mecz odwołano - kasa wróciła
FC Koln - wygrana 1:0 więc podwajam stawkę
Chievo Verona - 0:0 z Udinese więc weszło i zaczynam ze stawką początkową
Toulouse - 4:0 więc podwajam stawkę
i zastanawiam się czy nie dodać jakiejś drużyny z holenderskiej i angielskiej.
Myślałem nad Twente i West Bromwich.
Przeanalizowałem dwa sezony do tyłu i te drużyny często remisowały i remisują w tym sezonie.
Rozpisałem wszystkie drużyny progresją na remisy zaczynając od stawki 8 zł na pierwszy mecz.
Po każdym nie trafionym typie stawka do góry x2 czyli 8, 16, 32, 64 itd.
Sezon 2015/16
FC Koln + 632zł
Chievo Verona + 920 zł
Deportivo La Coruna +552zł
Toulouse +894 zł
Twente +35000 zł ( nie pamiętma dokładnej kwoty ponieważ gdzieś zapodziała mi się rozpiska - duża kwota bo w pewnym momencie trzeba było postawić 30k i wtedy padł remis i wygrana ok 90 tys - wkład minus wygrana dawał na czysto ok 30k )
West Bromwich - ok 2,5k również gdzieś zapodziałem rozpiskę.
Wszystkie rozpiski robiłem po kursie 3.00. Jak wiemy kursy są zazwyczaj wyższe niż 3, co daje większy zarobek.
Więc moim zdaniem jeżeli ktoś mówi, że na progresji nie da się zarobić to się pytam - w jaki sposób ?! Proszę o wasze opinie. Wiem, że mogę trafić na serie 10 meczy bez wygranej 3-4 drużyn w jednym momencie ale to też mi nie straszne.
Czy znacie może jakieś limity u buków na jeden zakład lub podobne problemy, które mogę napotkać ?