>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Prison Break sezon IV

xael 83

xael

Użytkownik
MASAKRYCZNY ODCINEK , ROZCZAROWANIE NA MAXA , CHYBA NAJLEPSZY ZE WSZYSTKICH WYEMINTOWANYCH. KONCÓWA NAJLEPSZA .

Pozostaje czekac teraz do wiosny.... juz sie nie moge doczekac ;d

@down

masakryczny że fajny , rozczarowanie na maxa czyli nie przypuszczałem ze wszystko sie tak potoczy a że najlepszy to dla mnie był najlepszy ;]

michau 84

michau

Forum VIP
MASAKRYCZNY ODCINEK , ROZCZAROWANIE NA MAXA , CHYBA NAJLEPSZY ZE WSZYSTKICH WYEMINTOWANYCH. KONCÓWA NAJLEPSZA .

Pozostaje czekac teraz do wiosny.... juz sie nie moge doczekac ;d
Rozczarowanie na maxa, ale jednak był on maskryczny i najlepszy ze wszystkich? uau! Popraw to jakoś ;]

snajper 322

snajper

Forum VIP
To już pewne. Czwarty sezon Prison Break jest ostatnim w jego historii. Potwierdziła to stacja FOX. Przy okazji poinformowano kiedy serial wróci z finałowymi odcinkami, i podano nowy dzień emisji. Więcej informacji w rozwinięciu newsa...

Do wyemitowania pozostały jeszcze na pewno cztery epizody. - Jeśli będzie taka konieczność, to jest możliwość nakręcenia jeszcze kilku - mówi Kevin Reilly, rzecznik stacji. Niewykluczone, że Fox zdecyduje się na działanie podobne do tego, które zastosowano w przypadku &quot;24&quot;, czyli stworzenia dwugodzinnego filmu telewizyjnego. Mógłby on być finałem całego serialu.
Słabe wyniki oglądalności nie były jedynym powodem dla których Fox rezygnuje już ze &quot;Skazanego na śmierć&quot;. - Bywa tak, że docierasz do miejsca, w którym stwierdzasz, że niemal cała historia została już opowiedziana i teraz należy ją zakończyć mocnym akcentem - dodaje Reilly i podgrzewa atmosferę mówiąc o finale serialu. - Mają plan na naprawdę ciekawe zakończenie. Znam jego przebieg i muszę przyznać, że scenarzyści wpadli na piekielny pomysł! - kończy.
Serial powróci do ramówki kanału FOX 17 kwietnia, czyli w piątek. Tak już zostanie do końca serii. Tym samym Prison Break został przeniesiony w tak zwane martwe pasmo najniższej oglądalności, co tylko pieczętuje informację o jego rychłym końcu.

bam14 7,4K

bam14

Forum VIP
NIe, nie, nie ...
jeśli dobrze rozumiem, to zostały 4 odcinki ...
Jak oni chcą zamknac i zakonczyc te wszystkei watki w 4 odcinkach ?
Watek Micheal i matki, watek T-Bag, watek policjanta (ucieklo mi xD),
etc etc etc ?
No coz, oby byla bomba.
Tak czy siak serial 1 liga i najlepszy jaki ogladalem (razem z Kiepskimi, Ferdkiem i Cycem) ????
nie moge sie doczekać weekendu tuz po wznowieniu odcinków ...
nocka, ciemno ... cisza ... i oczy na monitor ... tylko PB ????
to lubie ... wrrrr ;*

G 0

gropek

Użytkownik
Powiem szczerze, że dla Prisona mam respekt tylko z racji sezonu 1 i 3. Ten sezon wogóle przypomina mi jakąś drużyne A, szukają niewiadomo czego, i kradną to jakąś super tajną zabawką ...
Dexter rządzi ???? Obejrzałem 3 sezony w tydzień - PB sie chowa ????

olek1910 0

olek1910

Użytkownik
Mimo, że 3,4 seria były bardzo słabe w odniesieniu do 1,2 to jednak cenię ten serial. Oglądam go od początku zatem nie obejrzeć go do końca byłoby conajmniej dziwne. Jestem tylko ciekawy jak zakończą go w tak krótkim czasie ;) Wg. mnie duże prawdopodobieństwo, że albo Linc albo Scofield zginą na koniec. Ale coż, zobaczymy ????

Do góry Bottom