>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Prison Break sezon IV

duda 380

duda

Użytkownik
4x13 oglądnięty. według mnie całkiem dobry ????
A oglądalność znów spadła, odcinek 4x12 (jeden z najlepszych w IV sezonie) oglądało zaledwie 5.25mln...

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Rzeczywiście ten był słabszy. Znowu strasznie zagmatwali, a najlepsza scena była jak po kolei zabijali tych ludzi... od początku sądziłem że są uczciwi, nagle okazało się że jednak nie ???? I tak po kolei &quot;odpadali&quot;.
Duda Gdzie sprawdzasz oglądalność?

Edit: z tą częścią od Scylli nieźle wykombinowali :]

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
odcinek po prostu pyszny, lepszy niz 12
Nie zgodzę się ???? Dwunastego nie przebije na pewno.
Chociaż... równać się może :p
Ale, że w T-Bagu się tyle &quot;dobra&quot; znalazło ????
Mam nadzieję, że kolejny odc. będzie za tydzień.

snajper 322

snajper

Forum VIP
Nie zgodzę się ???? Dwunastego nie przebije na pewno.
Chociaż... równać się może :p
Ale, że w T-Bagu się tyle &quot;dobra&quot; znalazło ????
Mam nadzieję, że kolejny odc. będzie za tydzień.
Juz nie przesadzajmy. Odc 12 byl najlepszy i trudno bedzie go przebic. Ten odc pokazal nam ze na 99% bedzie kolejna seria. Troche szkoda. T-Bagu kto by pomyslal ;D

piecia999 0

piecia999

Użytkownik
W tym roku będą jeszcze dwa odcinki a dokończenie sezonu dopiero na wiosne. Takie info znalazłem gdzieś na stronce o prison breaku.

ms89 0

ms89

Użytkownik
Jak dla mnie to ten serial idzie pionowo w dół a te wymyślanie dodatkowych problemów robi się już po mału nudne ...
Czepiasz sie :p jak dla mnie najlepszy sezon to 1 a pozniej 4 bo 2 i 3... tam to dopiero zanudzalo ???? w wtorek o godzinie 4 w nocy wychodzi kolejny odcinek ciekawe czym mnie teraz zaskoczy ????

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Rzeczywiście znowu strasznie zamotali... ciekawi mnie jak znajdą Scyllę :]
Najlepszy motyw w 15 odc. był ze śmiercią Scofielda ????

xael 83

xael

Użytkownik
do wyemitowania 4x16 pozostaje niecałe 11 godzin , poniosłem sie emocjom i obejrzałem sobie 4 fragmenty owego odcinka i jednak obejrzcie sobie sami , czuje że ten ostatni będzie na takim samym poziomie jak 14:spokodfhgfh: Troche juz z tym przedobrzyli ....

Do góry Bottom