Ponoć po odcinku 16 ma być trzy miesiące przerwy w emisji serialu, sezon IV już raczej na 100% jest ostatnim, dlatego będą dwa dodatkowe odcinki mające zakończyć całą serię.
Już jutro kolejny 12 odcinek, nie mogę się doczekać ????
Właśnie skończyłem oglądać, jak dla mnie odcinek świetny :spokodfhgfh::spokodfhgfh::spokodfhgfh: , teraz czekać cały tydzień...
Oglądalność Skazanego rośnie - odcinek 4x11 oglądało w USA 5.89mln Ciekawe czy oglądalność jeszcze wzrośnie, serial z odcinka na odcinek coraz leszy, więc możliwe ????
Podobno będzie co tydzień a ostatni odcinek przed "przerwą" ma zostać wyemitowany 22 grudnia. Podobno W.Miller ma podpisany kontrakt na 8 sezonów !:]
Ale to wszystko to podobno
Kurde to byl najlepszy odc tej serii, kto by pomyslal ze Lisa jest corka generala. I ta jego mina kiedy Scofield pokazal mu pozostale dyski ???? No i ta koncowka z Selfem. Troche dziwne ze bohaterowie wczesniej nie otworzyli tej koperty. Co do nastepnych serii niech to juz bedzie ostatnia. Jezeli konczyc to wlasnie teraz
|Na 100% nie będzie to ostatnia seria - ten serial cieszy się największą popularnością z wszystkich jakie kiedy kol wiek widziałem .Widać że powoli kończą im się pomysły o czym świadczy 3 sezon , ale 4 rewelacja .Szczerze przyznam że oglądając 12 odcinek 4 byłem przekonany że to nie self będzie coś kombinował , tylko Gretchen wpadnie i *podwali** dysk .
Byłoby za pięknie gdyby to już był koniec:] Tylko pozazdrościć pomysłów... znakomicie wymyślone, a Ci w Ameryce to pewnie wolą kolejną Modę na Sukces....:/
Jak dla mnie to już powinno się skończyć Self powinien dać dla prokuratora scylle i wszyscy żyli długo i szczęśliwie. A tu okazuje się że teraz ten zdradził i co teraz będzie drużyna scofielda walczyć z selfem i generałem o scylle..... Jak dla mnie to już takie naciąganie tego wszystkiego oby tylko miliony zarabiać. Co nie zmienia faktu że 12 odcinek zdecydowanie najlepszy z całego 4 sezonu. i już nie moge sie doczekać kolejnego odcinka ????