>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Prison Break sezon IV

k.@.m.i.l 0

[email protected]

Użytkownik
Lalo, inaczej mówiąc są dwie wersje końcówki Prison Break&#39;a. Jedna - dwa odcinki połączone w jeden o nazwie The Final Break, oraz oddzielne 23 i 24 odcinek. Na początku też dobrze nie rozumiałem bo ściągnąłem dwie wersje.
Mahone najlepsza postać w tym serialu.

lalo 36

lalo

Forum VIP
Ojjj i co tu powiedzieć ? Chyba nic ... najlepszy serial jaki kiedykolwiek widziałem, i ciężko będzie go przebić ???? Muszę przyznać że w na końcu łezka się w oku zakręciła :] Ale przynajmniej piękne zakończenie zrobili, i ten mały Michael gdy idzie na grób z Sarą - piękna scena :] Za dużo emocji żeby tutaj wszystko opisać :] Musiałbym pisać i pisać ale brawa dla wszystkich za wspaniały serial !!
Dr. Sara Tancredi :*:*:* ????

D 0

daniel999

Użytkownik
Ojjj i co tu powiedzieć ? Chyba nic ... najlepszy serial jaki kiedykolwiek widziałem, i ciężko będzie go przebić ???? Muszę przyznać że w na końcu łezka się w oku zakręciła :] Ale przynajmniej piękne zakończenie zrobili, i ten mały Michael gdy idzie na grób z Sarą - piękna scena :] Za dużo emocji żeby tutaj wszystko opisać :] Musiałbym pisać i pisać ale brawa dla wszystkich za wspaniały serial !!

Dr. Sara Tancredi :*:*:* ????
Poogladaj Zagubionych, to zmienisz zdanie :mrgreen:

lalo 36

lalo

Forum VIP
Na pewno bardziej realna jest ucieczka z więzienia niż rozbicie samolotu i życie na wyspie przez 3 sezon ;D Hehe :p Nie no każdy lubie co innego ale PB dla mnie jest najlepszy i zdania nie zmienie ;)

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Zdecydowanie się zgadzam, że PB to jeden z najlepszych seriali.
Świetny scenariusz i aktorzy, którzy niesamowicie grali swoje role ????
Z niecierpliwością czekam na kolejne dzieła tychże reżyserów.

michau 84

michau

Forum VIP
Przy Dexterze wszystkie razem wzięte się chowają ;) Szkoda, że tylko 3 sezony są.
Najbardziej realistyczny, najbardziej pokręcony, ale zrobiony dużo lepiej niż PB itd według mnie.

majkelo77 0

majkelo77

Użytkownik
To temat o PB a więc nie wcinajcie się z waszymi &quot;słabymi&quot; serialami ????

Lost, Dexter, Dr. House również dobre seriale ale...&lt; PB
Lost, Dexter, Dr. House, 24, Heroes &gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt; PB

PB- największy shit jaki kiedykolwiek oglądałem

pierwsza seria była ohh i ehh przyznam, że mi się podobała... ale to co oni zrobili już w kolejnych to brak mi słów

Do góry Bottom