maciekpoland
Użytkownik
no wlasnie po co ten hatak jest i spolka... jak szanowny pan od napisow nie ma czasu i robi sobie wolne... jak nie ogar to niech ktos inny przejmie paleczke
no nie wierze ze to co kolega wczesniej pisal to bylo prawda HAHAHAHA ale ogolnie 1 seria w 2 odcinkach zawarta hehehe ale na koncu mozna tez lezke zakrecic bez kitu szkoda ze koniec ja bym mogl ogladac w kolko
:] tępe myślenie:] ale pożyłby jeszcze trochę. jakby się ktoś Ciebie zapytał, czy chcesz zginąć jutro, to co byś powiedział? że tak, oczywiście, i tak zginę kiedyś tam:] nieprawdaż?przeciez i tak by zginal
on się poświęcił dla rodziny taki bohater który wie że umrze to lepiej zrobić to tak żeby przynajmniej żonę wyciągnąć z więzienia:] tępe myślenie:] ale pożyłby jeszcze trochę. jakby się ktoś Ciebie zapytał, czy chcesz zginąć jutro, to co byś powiedział? że tak, oczywiście, i tak zginę kiedyś tam:] nieprawdaż?
Pawlikn czy to jest odcinek 24 ? Bo mam do 23 ... ;/Nie wiem czy wiecie, ale dzisiaj wyszedł odcinek finałowy PB tylko jeszcze nie ma do tej pory napisów :kwasny4565:
Prison.Break.The.Final.Break.WS.PDTV.RMvB-PRiME
Miałeś w 4 sezonie 22 odcinki i 23 był Prison Break The Final Break, który trwał jak dwa odcinki bo ponad dwie godziny.Pawlikn czy to jest odcinek 24 ? Bo mam do 23 ... ;/