Ale świetnie gra swoją rolę ta aktorka, A że dziwna... cóż :]ta Gretchen dziwna jest ????
Nie. W przyszłym tygodniu normalnie będzie 10 odcinek :spokodfhgfh: 9 świetny. Ogólnie cały sezon bardzo fajny chociaż po pierwszych dwóch odcinkach - trzeci oglądałem bardziej z przyzwyczajenia żeby nie powiedzieć na siłę, już myślałem że sezon będzie mało emocjonujący, a jednak okazał się świetny ... a czy najlepszy? Nie wiem :jezora:Ale świetnie gra swoją rolę ta aktorka, A że dziwna... cóż :]
W następny poniedziałek znowu pokazują rozgrywki futbolowe, zamiast PB :/ ?
piekny usmiech maTa sekretarka w GATE to jest ładniejsza od Sary
Pierwszy sezon był mistrzowski. Co kolejny to słabszy, chociaż zawsze niecierpliwie czekam na kolejny odcinek :spokodfhgfh:
ee no co ty glowny bohater mialby tak poprostu umrzec?? napewno nie...wiem ze michael w 10 odcinku zemdlał pewnie umrze
Może dostali jakieś ciekawsze kontrakty :-Dno zemdlał i w jednym odcinku pozbyli sie dwuch bohaterow Wayata i Belicka..szkoda ????
Otóż to w PB nie ma rzeczy niemożliwych ???? W końcu od 2 sezonu to serial science fiction ????Z Waytem to niedokońca wiadomo co sie stało :] skoro Sarze mogli doszyć głowe to dlaczego by Wayt ma sie utopić, może dostał skrzela od generała