>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Prison Break sezon IV

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Po obejrzeniu dwóch odc. IV serii (oglądałem zresztą wszystkie 3 poprzednie), mogę powiedzieć jasno - znowu będzie się działo :]

piecia999 0

piecia999

Użytkownik
to beznadziejnie :kwasny4565: może pod koniec dadzą po 2 odcinki bo tak to lipa
No niestety wątpię aby były później dwa odcinki. Polsat jeszcze nie pokazywał trzeciej serii i chcą ją puszczać jak najdłuzej czyli jeden w tygodniu. Jak wiadomo niedawno dopiero w USA zaczęto puszczać 4 sezon i sporo czasu musiałoby minąć między (gdyby dwa w tygodniu) trzecim sezonem a czwartym w polsacie. Czwarty sezon w polsacie myśle bedzie gdzieś na jesień dopiero następnego roku.

duda 380

duda

Użytkownik
III sezon liczy sobie tylko 13 odcinków, dlatego po jednym będą puszczać, za szybko by się skończył i będą mieli dziurę w ramówce ;)
Moja wrażenia po pierwszych dwóch odcinkach sezonu IV. Hm, jak już wyżej wspomniano - będzie się działo :-D Ale schrzanili trochę ten początek, nie wyjaśnili jakim cudem Sara przeżyła (uciekła, ale jak? LJB słyszał przecież jak ją zabijają) może wyjaśnią to w kolejnych odcinkach. Ogólnie trochę zamotanie się zrobiło i nie podoba mi się jednak że Sara wróciła, to ma być dramat, thriller, akcja a nie telenowela.
Cóż, czekam z niecierpliwością na następne odcinki ????

gusto 695

gusto

Forum VIP
Kurde dzięki temu tematowi kapnąłem się, że jest już 4 sezon. Dzięki. Już sie ściągają dwa pierwsze odcinki ????

Do góry Bottom