>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

"Prawo określa czy możesz, ale nade wszystko możesz robić pieniądze"

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
BBVA
Osasuna - Valencia​

Pech mnie dzisiaj nie opuszcza, wydaje się, ze wszystkie typy powinny wejść na luzie, a zawodzę się za każdym razem. Gol dla Auxerre na 13 minut przed końcem, wcześniej koszykówka i przewaga Caja Laboral 15 punktami, żeby później nagle ją zniwelować do 4 punktów, Sampdoria po pierwszej połowie 0:0 (kurs na over 2,5 w okolicach 8,0). No cóż.. mam nadzieję, ze zła passa przeminęła, a teraz Osasuna pokaże swoje najwyższe umiejętności. Bardzo ważny dla nich mecz, ponieważ przegrana przekreśla ich szanse na utrzymanie. Może nie przekreśla matematycznie, lecz w praktyce walka będzie bardzo ciężka. Valencia jest raczej pewna 3 miejsca, do końca pozostało niewiele i przewaga nad 4 miejscem wydaje się być bezpieczna. Dodatkowo dzisiaj spore absencje w składzie gości. Nie wyobrażam sobie 5 porażki z rzędu Osasuny. Dziś musi być zwycięstwo, w przypadku remisu zwrot.
Kupon #6
Osasuna - Valencia ✅ 1:0 w końcu kurde w końcu ????
Typ: 1 DNB
Kurs: 2
Stawka: 1,5j
PW: 3

Expekt

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
NHL
Kupon #7
Washington Capitals
- Tampa Bay Lightning ⛔ 2:3
Typ: 1 ML
Kurs: 1,52
PW: 2,28
Expekt
Trochę późno na granie tego typu, ewentualnie można puścić zakład live. Następnym razem postaram się wrzucać wcześniej.

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
WTA + BBVA

Espanyol - Athletic Bilbao
Espanyol ostatnio osiąga bardzo słabe wyniki. Mimo tego, że obie drużyny sąsiadują ze sobą w tabeli to jednak różnica punktowa jest duża. Na tyle duża, że tylko Athletic Bilbao ma szanse na grę w europejskich pucharach. Aby jednak przybliżyć się do tego wyczynu trzeba dzisiaj zapunktować. Najlepiej byłoby zwycięstwo. Jest ku temu znakomita okazja, bowiem gospodarze są dosyć mocno osłabieni i dzisiaj powinni odstawać poziomem od swoich rywali. Bilbao w przypadku zwycięstwa przeskoczy z 7 na 5 lokatę. Jeśli zremisuje wyprzedzi jedynie Seville mającą tyle samo oczek co Bilbao i aktualnie będące na 5 pozycji Atletico Madryt. Goście potrafią rozgrywać bardzo dobre mecze, w chwilach kiedy muszą. Są bardzo zdeterminowani i już nie raz pokazywali, że potrafią dzielnie przeciwstawić się klubom hiszpańskiej Primera Division. Myślę, że nie inaczej będzie i tym razem. Zabezpieczam się remisem, zważywszy na fakt jakie mam do nich ostatnio szczęście.
Kupon #8
Anabel Medina Garrigues
- Lucie Safarova Typ: 1 ⛔ 1:2 (tak ładnie prowadziła w 3 secie)
Espanyol - Athletic Bilbao Typ: x2 ⛔ 2:1
Kurs: 2,32
Stawka: 2j
PW: 4,64
Expekt

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Anglia: Championship + Czechy: Gambrinus
Cardiff - Middlesbrough​

W tym meczu typuje zwycięstwo gospodarzy. Dlaczego? Z bardzo prostej przyczyny. Toczą oni zaciętą rywalizację o to kto zajmie w tym sezonie drugie miejsce i bezpośrednio (o ile się dobrze orientuje) awansuje do Priemiership. Uważam, że są oni to w stanie osiągnąć. Tym bardziej, że Norwich gra mecz na bardzo nieprzyjemnym terenie w Portsmouth i niewykluczone, że utraci tam punkty. Tą szanse trzeba wykorzystać, a z kim jak nie z drużyną, która w tym sezonie już o nic nie walczy. Udział w następnym sezonie zapewniony w Championship, o awans nie ma co walczyć, bo strata przed końcem jest już za duża do odrobienia. Patrząc na statystyki zauważyłem fajną zależność otóż: po każdym zremisowanym meczu na własnym obiekcie, Cardiff każdy następny u siebie wygrywało. Jako, że ostatni mecz z QPR 23 kwietnia zremisowali, dziś przyszedł czas na zwycięstwo i tak też stawiam.

Teplice - Sparta Praha
Mam nadzieję, że Sparta Praga pokaże hart ducha i powalczy o zwycięstwo w tym meczu. Mając o co się bić, ponieważ nie jest jeszcze rozstrzygnięte kto zdobędzie mistrza kraju. Do końca pozostało 5 meczy i niemal pewne jest, że któryś z dwójki zespół bijący się o trofeum utraci punkty. Teplice już nie grają o nic w tym sezonie. Ligowy byt jest zapewniony, a i o europejskie puchary nie ma co walczyć. Sparta natomiast w przypadku zwycięstwa zbliży się na 2 punkty do prowadzącej Victorii Plzen. Warto dodać, że mają oni trudny wyjazd, gdzie zmierzą się z zespołem Sigma Olomouc będące dotychczas na 4 pozycji. Myślę, że Sparta nie zaprzepaści tej okazji, ponieważ sprawa tytułu jest jak najbardziej otwarta i niczego tutaj nie można przekreślać.
Kupon #9
Cardiff
- Middlesbrough Typ: 1 ⛔ 0:3
Teplice - Sparta Praha Typ: 2 DNB zwrot 2:2
Kurs: 1,8
Stawka: 2,5j
PW: 4,5
Expekt
Kupon #10
OB - Esbjerg ✅ 1:0
Typ: 1
Kurs: 1,85
PW: 3,7

Expekt
Rozważam opcji zagrania 1 DNB w meczu Espanyolu, skoro ostatnio wszystko tak kiepsko idzie, może warto zagrać na przekór swoim przewidywaniom?
Kupon #11
Espanyol - Athletic Bilbao ✅ 2:1
Typ: 1 DNB
Stawka: 1,5
PW: 2,7

Expekt
Próbuje, za skromną stawkę, zobaczymy co z tego wyjdzie - pewnie remis ????

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Puchar Stanleya
Kupon #12
Philadelphia Flyers
- Boston Bruins ⛔ 2:3
Kurs: 1,72
PW: 2,58
Expekt
Jest już dosyć późno, powiem tylko tyle, że Flyers w swojej hali zagrają dzisiaj bardzo odważnie i na drugą porażkę nie mogą sobie pozwolić. Bronić za bardzo nie mają czego. Poza tym w ostatnim meczu świetnie spisał się bramkarz Bostonu, wątpię, żeby dziś powtórzył ten wyczyn.

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
ATP Madryt + MŚ Hokej
Kupon #13
Thomaz Bellucci - Pablo Andujar ✅ 2:0
Kurs: 1,87
PW: 3,74

Expekt
Kupon #14
Sergiy Stakhovsky - John Isner Typ: 2 (-2 gemy) ⛔ 18-17
Kanada - Szwajcaria Typ: 1 ⛔ 3:3
Kurs: 2,5
PW: 3,75
Expekt

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Hokej + Koszykówka
Kupon #15
Kanada
- Szwajcaria Typ: 1 (-1,5) ⛔ 3:3
Paris Levallois - Pau Orthez Typ: 1 ⛔ 76:82
Kurs: 1,9
PW: 2,85
Expekt
Kupon #16
Vargarna
- Västervik Typ: 1
Vetlanda - Piraterna Typ: 1 ⛔ 41:49
Federacja Rosyjska - Słowacja Typ: 2 (+1,5) ✅ 4:3
Kurs: 2,05
Stawka: 1j
PW: 2,05
Expekt
Kupon #17
Paris Levallois
- Pau Orthez Typ: 1 ⛔ 76:82
Barcelona - Real Madryt Typ: 1 DNB zwrot
Kurs: 1,54
Stawka: 2,38
PW: 3,66
Expekt
Nie stawiam już tych public bet&#39;ów
Kupon #18
Tampa Bay Lightning - Washington Capitals ✅ 4:3
Typ: over 4,5
Kurs: 1,59
Stawka: 3j
PW: 4,77

Expekt

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
LM

Manchester Utd - Schalke 04
Nie idzie mi ostatnio najlepiej, ledwie się rozpoczął maj, a już jest co odrabiać. Na dzisiaj jak na razie wybrałem jedno spotkanie, w którym zdecydowałem się postawić na liczbę popełnionych fauli. Uważam, że więcej ostrzejszej gry zobaczymy ze strony przyjezdnych. Manchester United musi uważać, ponieważ ryzyko podejmowane przy ostrych starciach może w konsekwencji wyeliminować poszczególnych zawodników z wielkiego finału. Trzeba powiedzieć, że Schalke na Old Trafford ma niewielkie szanse, jeśli jednak wykażą mobilizacje (a taka raczej będzie, ponieważ zarówno w lidze o nic już nie grają) to serce na boisku powinni zostawić. Fajnie by było, bo jest to niewątpliwie korzystne dla mojego typu. Poprzeczka jaka została wystawiona nie jest wysoka. Wystarczą 4 faule więcej od gospodarzy. Myślę, ze jest to jak najbardziej w zasięgu. Dodatkowo dzisiaj ma sędziować Portugalczyk, który jest rozrzutny jeśli chodzi o kartki.
Kupon #19
Manchester United - Schalke 04 ⛔ 13:15 no niestety brakło szczęścia
Typ: liczba popełnionych fauli 2 (-3,5)
PW: 2,77
Expekt

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
NHL
Kupon #20
Boston Bruins - Philadelphia Flyers ⛔ 5:1
Typ: 2 ML
Kurs: 2,05
PW: 3,07
Expekt
Kupon #21
Tampa Bay Lightning - Washington Capitals ⛔ 5:3
Typ: 2 ML
Stawka: 1,77j
PW: 3,27
Expekt
Dziś zdecydowałem się postawić na niefaworyzowane drużyny. Flyers przegrywają jak na razie 2:0, ale dziś powinni zmniejszyć straty i nadal liczyć się w walce. Boston gra lepiej na wyjeździe niż u siebie, a to pozwala mi myśleć, że dzisiaj to Lotnicy będą górą. Muszą zaryzykować, ponieważ za wiele do stracenia nie mają. Podobnie jak Waszki, które w konfrontacji z Tampą przegrywają aż 3:0. Nie sądzę, aby przegrali tą rywalizację 4:0, tym bardziej, że Tampa w ostatnim meczu miała momenty słabości, które powinni wykorzystać. Ovechkin sam meczu nie wygra, ale jeżeli partnerzy dołożą swoje 3 grosze to powinniśmy dzisiaj zobaczyć zwycięstwo Washingtonu i powrót na własną tafle, a to z kolei zapewni dalsze emocje.

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
F1
Kupon #22
Kamui Kobayashi - Sergio Perez ⛔ 1:0
Typ: 2
Kurs: 1,5
PW: 3j
Expekt
Kupon #23
Timo Glock - Jerome d&#39;Ambrosio ✅ 0:1
Kurs: 1,95
PW: 3,9

Expekt

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Kupon #24 live
Gilles Simon - Andy Roddick ⛔ 2:0 (6:3 6:3)
Typ: 2 (zwycięzca 2 seta)
PW: 2,77
Expekt
Stan rywalizacji: 0:1 w obecnym secie

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
ATP
Kupon #25
Juan Monaco
- Tomas Berdych ⛔ 0:2
Typ:1
Kurs: 3,3
PW: 4,62
Expekt
Kupon #26
Flavia Pennetta
- Bethanie Mattek-Sands Typ:1 ⛔ 1:2
Xavier Malisse - Andy Murray Typ: 2 ✅ 1:2
Kurs: 1,92
Stawka: 2
PW: 3,84
Expekt

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Uzupełnienie zaległości
Uzupełnię to co zdążyłem pograć, a nie miałem czasu wstawić.
Kupon #27
Rafael Nadal - Paolo Lorenzi ✅ 6:4
Typ: 1 (set 2)
Kurs: 1,07
Stawka: 5
PW: 5,35

Expekt
Kupon #28
Rafael Nadal - Paolo Lorenzi ✅ 2:1
Kurs: 1,02
Stawka: 5,35
PW: 5,45

Expekt

Kupon #29

Almería - Villarreal ✅ 0:0
Typ: 1x
Kurs: 2
PW: 2j

Expekt
Kupon #30
BKS Aluprof Bielsko-Biala - MKS Muszynianka ⛔ 3:2
Kurs: 1,4
Stawka: 3,45
PW: 4,83
Expekt
Kupon #31
Blackpool - Bolton Typ: 1 DNB ✅ 4:3
Torquay - Shrewsbury Typ: 1x ✅ 2:0
Kurs: 2,09
Stawka: 3,7
PW: 7,73

Expekt

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
ATP Rzym + Primera Division
Rafael Nadal - Novak Djokovic​

Wreszcie jest troszkę więcej czasu, aby móc napisać analizę do spotkania. W dzisiejszym pojedynku podobnie jak bukmacherzy faworyzuje Nadala, który powinien zrewanżować się za ostatnie przegrane starcie. Djoković meczył się z Murray&#39;em w 3 setach i ostatecznie wygrał po tie-breaku. Nadal, Gasqueta pokonał dosyć pewnie (7:5 6:1). Myślę, że w dzisiejszym meczu to Hiszpan będzie górą. Wielokrotne zwycięstwa w Rzymie potwierdzają tylko jak gra Hiszpan. Na 2:0 nie stawiam, ponieważ Hiszpan pierwsze sety grał dosyć drętwo ostatnio, więc typuje na zwycięstwo Nadala bez znaczenia w ilu setowym pojedynku.

Sevilla - Real Sociedad
Wybierając spotkanie do dubelka zastanawiałem się, na które się zdecydować. Rozważałem możliwość zagrania na Atletico Madryt lub Sevillę, ostatecznie zdecydowałem się postawić na tych drugich. Sociedad to drużyna, która utrzymanie ma już zapewnione, dlatego dziś do tego meczu powinni podejść na luzie. Hercules natomiast jest już pewny, że nie będzie gościł w przyszłym sezonie w Primera Division. Warto jednak zauważyć, że potrafi sprawić niespodzianki nawet tym największym (wygrana na Camp Nou). Pomimo słabych występów nadal trzeba na nich uważać. Dziś podejdą do spotkania na luzie, ale na pewno z wolą walki, ponieważ to już ostatnie występy w tej lidze. Na pewno będą się chcieli pokazać i powalczyć o jakieś punkty, dlatego spotkanie Atletico pominąłem. Sevilla gra z Realem Sociedad, który na wyjazdach zajmuje przed ostatnią lokatę tuż przed Herculesem. Nie walczą o nic, Sevilla przeciwnie - o europejskie puchary, dlatego dzisiaj z pewnością wykażą zaangażowanie. Ten mecz jest dla nich bardzo ważny i nie sądzę, aby utracili w nim choćby punkt.
Kupon #32
Rafael Nadal
- Novak Djokovic Typ: 1 ⛔ 0:2
Sevilla - Real Sociedad Typ: 1 ✅ 3:1
Kurs: 2,25
Stawka: 3j
PW: 6,75
Expekt
Kupon #33
Republika Czech - Federacja Rosyjska ✅ 7:4
Kurs: 1,75
PW: 1,75

Expekt

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Kupon #34
Jadar Sport Radom - KS Fart Kielce ✅ 1:3
Kurs: 1,45
Stawka: 3,48j
PW: 5,04

Expekt

Kupon #35
Mjøndalen - Sandnes Ulf ✅ 2:1
PW: 2,7

Expekt

Otrzymane punkty reputacji: +4
sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Belgia
Anderlecht - Lokeren​

Jako, że jest to już mecz o przysłowiową pietruszkę i absencje w zespole gospodarzy są dosyć spore, można zagrać na gości. Zakład ten będzie opierał się na dwóch typach, ponieważ mój bukmacher nie oferuje takie typu zakładu, który chciałbym zagrać, więc trzeba go rozdzielić. Lokeren na pewno będzie chciał się dobrze pokazać i dla nich ten mecz jest bardzo prestiżowy, dlatego sądzę, że już u schyłku sezonu wykrzeszą z siebie resztki sił i dzisiaj nawiążą wyrównaną walkę z zespołem Anderlechtu, który nie gra już o nic.
Kupon #36
Anderlecht - Lokeren ✅ 3:4
Typ: 2 (+1)
Kurs: 2,2
Stawka: 0,83
PW: 1,83

Expekt
Kupon #37
Anderlecht - Lokeren ⛔ 3:4
Typ: x hcp
Kurs: 3,65
Stawka: 0,5