sportluk-26178
Użytkownik
Francja: National
Plabennec - Paris FC I już ostatni typ na dzisiaj z francuskiej ligi. Po raz kolejny to samo. Under 2,5 w tym meczu wydaje się być nieunikniony. Paris aż 80% spotkań na wyjeździe kończył właśnie takim wynikiem. Jeżeli dodamy do tego grę ich dzisiejszych przeciwników, którzy na własnym obiekcie też nie kwapią się to szaleńczych ataków i 65% tj. 11/17 spotkań kończyli również takimi wynikami to wynik może być tylko jeden. W poprzednim spotkaniu padł bramkowy remis 1:1. Statystyka spotkań w kratkę, ponieważ przed rokiem padły dwa wyniki powyżej 2 bramek. Na moje oko kursy powinny być wyższe, ale skoro nie są to trzeba łączyć je w dubelek, który da nam piękny kurs, ale zaraz ryzykowny typ, więc ze stawką ostrożnie.
Kupon #51
Pacy Vallée-d'Eure - Niort Typ; under 2,5 1:0
Plabennec - Paris FC Typ: under 2,5 2:1 ???? 2 bramki w 5 minut przed końcem
Kurs: 2,33
Stawka: 1,5j
PW: 3,49j
Expekt
Zapraszam do typów na 7 stronie tematu.
Pacy Vallée-d'Eure - Niort
I kolejny typ z francuskiej ligi. Ponawiam typ na under 2,5. Coś ta francuska w bramki nie obfituje, co prawda kursy na under nie są atrakcyjne, ale ryzyko wcale nie jest duże, bo jakby nie patrzeć z każdą minutą spotkania maleje szansa na over w danym spotkaniu, a kursy na under wyraźnie spadają. Zdecydowałem się zagrać na mało goli, ponieważ Niort stosuje defensywną taktykę w meczach wyjazdowych i mimo, że ostatnio padł wysoki wynik 4:2, to dziś nie przewiduje takiego rezultatu. Moim zdaniem mecz zakończy się remisem lub minimalnym zwycięstwem jednej ze stron. W pierwszym meczu padł wynik 2:0 dla Pacy Vallee-d'Eure. Kursy na nich wyraźnie spadają i 2,1 zrobiło się -1,9/1,8. Myślę, jednak, że Niort nie odpuści i postara się w tym meczu wywalczyć chociażby remis, a że bramek na wyjeździe strzelać nie potrafią to muszą skupić się na grze defensywnej. Plabennec - Paris FC
Kupon #51
Pacy Vallée-d'Eure - Niort Typ; under 2,5 1:0
Plabennec - Paris FC Typ: under 2,5 2:1 ???? 2 bramki w 5 minut przed końcem
Kurs: 2,33
Stawka: 1,5j
PW: 3,49j
Expekt
Zapraszam do typów na 7 stronie tematu.