>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

"Prawo określa czy możesz, ale nade wszystko możesz robić pieniądze"

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Francja: National
Pacy Vallée-d&#39;Eure - Niort
I kolejny typ z francuskiej ligi. Ponawiam typ na under 2,5. Coś ta francuska w bramki nie obfituje, co prawda kursy na under nie są atrakcyjne, ale ryzyko wcale nie jest duże, bo jakby nie patrzeć z każdą minutą spotkania maleje szansa na over w danym spotkaniu, a kursy na under wyraźnie spadają. Zdecydowałem się zagrać na mało goli, ponieważ Niort stosuje defensywną taktykę w meczach wyjazdowych i mimo, że ostatnio padł wysoki wynik 4:2, to dziś nie przewiduje takiego rezultatu. Moim zdaniem mecz zakończy się remisem lub minimalnym zwycięstwem jednej ze stron. W pierwszym meczu padł wynik 2:0 dla Pacy Vallee-d&#39;Eure. Kursy na nich wyraźnie spadają i 2,1 zrobiło się -1,9/1,8. Myślę, jednak, że Niort nie odpuści i postara się w tym meczu wywalczyć chociażby remis, a że bramek na wyjeździe strzelać nie potrafią to muszą skupić się na grze defensywnej.

Plabennec - Paris FC
I już ostatni typ na dzisiaj z francuskiej ligi. Po raz kolejny to samo. Under 2,5 w tym meczu wydaje się być nieunikniony. Paris aż 80% spotkań na wyjeździe kończył właśnie takim wynikiem. Jeżeli dodamy do tego grę ich dzisiejszych przeciwników, którzy na własnym obiekcie też nie kwapią się to szaleńczych ataków i 65% tj. 11/17 spotkań kończyli również takimi wynikami to wynik może być tylko jeden. W poprzednim spotkaniu padł bramkowy remis 1:1. Statystyka spotkań w kratkę, ponieważ przed rokiem padły dwa wyniki powyżej 2 bramek. Na moje oko kursy powinny być wyższe, ale skoro nie są to trzeba łączyć je w dubelek, który da nam piękny kurs, ale zaraz ryzykowny typ, więc ze stawką ostrożnie.
Kupon #51
Pacy Vallée-d&#39;Eure - Niort Typ; under 2,5 ✅ 1:0
Plabennec - Paris FC Typ: under 2,5 ⛔ 2:1 ???? 2 bramki w 5 minut przed końcem
Kurs: 2,33
Stawka: 1,5j
PW: 3,49j
Expekt
Zapraszam do typów na 7 stronie tematu.

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Premiership + 1. Bundesliga
Manchester Utd - Everton
Na początek wybrałem to spotkanie, ponieważ uważam, że Czerwone Diabły mając przed sobą dwa bardzo trudne spotkania z rywalami, z którymi walczą o mistrzostwo Anglii dziś będzie musiało zwyciężyć. Spotkania na Old Trafford wychodzą im bezbłędnie, o czym przekonaliśmy się w tym i nie tylko w tym sezonie. Bilans 15-1-0 mówi sam za siebie. Remis przytrafił im się na początku sezonu z WBA. Dziś na taką &quot;wpadkę&quot; nie ma miejsca, bowiem już tylko 5 kolejek do zakończenia ligi. Trzeba się sprężyć, ponieważ w przypadku dzisiejszej utraty punktów na mecze z Arsenalem i Chelsea będzie nieco gorąco. Jeśli dziś piłkarze Alexa Fergusona zwyciężą to zrobią potężny krok do końcowego triumfu o mistrzostwo Anglii.

FC St. Pauli - Werder Bremen
Jakoś nie wydaje mi się, aby beniaminek Bundesligi był wstanie dzisiaj przeszkodzić Werderowi. St. Pauli to drużyna, która swą ostatnią serię porażek przerwała remisem z Wolfsburgiem. Ten jednorazowy wyczyn nie usprawiedliwia słabej postawy w końcówce sezonu. Spadek jest niemal nieunikniony, mimo, że nadal zachowują matematyczne szanse. Werder Brema zawodzi, bo przecież każdy liczył, że w lidze będą walczyć o czołowe lokaty. A tu niespodzianka i zajęcie dopiero 11 miejsca. Warto dodać, że ostatnie mecze nie wyglądają już tak źle, tylko brakuje odrobiny szczęścia. Dzisiaj jednak liczę, że to szczęście dopisze i po serii 3 remisów z rzędu zanotują wreszcie wygraną. Na wypadek, gdyby podwinęła im się noga zabezpieczam się podpórką.
Kupon #52
Manchester Utd - Everton Typ: 1 ✅ 1:0
FC St. Pauli - Werder Bremen Typ: x2 ✅ 1:3
Kurs: 1,96
Stawka: 3j
PW: 5,88

Expekt

Otrzymane punkty reputacji: +1
sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Polska: Ekstraklasa
Lechia Gdansk - Legia Warszawa​

I jeszcze jeden typ na dzisiaj, tym razem z naszej Ekstraklasy. Legia pomimo dobrej gry, przegrywa bądź remisuje swoje mecze. Taka serie bez zwycięstwa nie pamiętam kiedy im się przydarzyła. Dziś jednak stawiam, że mobilizacja na ten mecz będzie bardzo duża i w końcu uda się zgarnąć 3 punkty. Lechia Gdańsk ostatnio jakby spuściła z tonu i ich gra nie jest już tak porywająca jak było to na początku sezonu. W prawdzie na własnym stadionie nadal prezentują się bardzo dobrze, to jednak dziś uważam, że kompletu punktów nie zgarną. Jeśli by tak się stało Legioniści byli by naprawdę poważnie zdruzgotani obecną sytuacją zespołu.

Widzew Lodz - Polonia Bytom
Tutaj uważam, że Widzew przeciwko najsłabszemu klubowi Ekstraklasy spokojnie zgarnie komplecik. Tak to już jest, że mimo stwarzania dogodnych sytuacji strzeleckich nadal trzeba starać się o utrzymanie, jeżeli się ich nie wykorzystuje nie ma się co dziwić. Widzew Łódź ma coś takiego, że jak już strzeli bramkę to dalej już idzie. Ja właśnie liczę, że tak się stanie i dalej już pójdzie. Dodatkowo bilans gier na własnym stadionie przemawia, abym dzisiaj postawił na Łodzian 4-5-2. Jak widać, sporo remisów nam się przytrafiło, dlatego dla bezpieczeństwa gram opcje DNB. Nie miałbym nic przeciwko, gdyby to Polonia Bytom opuściła Ekstraklasę, bo bądźmy szczerze Podbeskidzie wniosłoby dużo więcej do naszej ligi.
Kupon #53
Lechia Gdańsk - Legia Warszawa Typ: x2 ⛔ 2:1
Widzew Lodz - Polonia Bytom Typ: 1 DNB ✅ 3:1
Kurs: 1,84
PW: 2,76
Expekt

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
BBVA

Barcelona - Osasuna
Jeszcze jeden typ na dzisiaj, prawdopodobnie ostatni. W tym meczu postawię na under 1,5 do przerwy. Kurs wyśmienity, taki może być tylko w meczu Barcelony. Otóż wiemy doskonale, że Barca lubi sobie postrzelać, jednak należy sobie zadać pytanie czy dzisiaj będą chcieli się wysilać. Praktycznie mistrza już mają, a już w przyszłym tygodniu mecz Ligi Mistrzów z odwiecznym rywalem Realem Madryt. Wg mnie Katalończycy bardziej skupią się na spotkaniu w wtorek/środę (dokładnie nie pamiętam), ponieważ tam toczy się walka o finał. Tu już sprawa mistrza przesądzona. Historia spotkań na Camp Nou wróży pozytywnie dla tego typu. Troszkę martwią osłabienia Osasuny, ale skoro w trzech ostatnich spotkaniach grając w kompletnym składzie nie potrafili stawić czoła i nie zdobyli ani jednego punktu, to może właśnie to jest najlepszy czas, aby dać szanse innym zawodnikom. Dodatkowo Osasuna ma ogromne problemy ze zdobywaniem goli na wyjeździe. W całym sezonie zdobyła ich 14. Sądzę, że dzisiaj na Camp Nou nie zobaczymy porywającego widowiska, tylko spokojną rozważną grę Katalończyków.
Kupon #54
Barcelona - Osasuna ✅ 1:0 HT (końcówka pierwszej części nerwowa, fartowna obrona Valdesa)
Typ: under 1,5 ht
Kurs: 1,74
PW: 2,62

Expekt

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Wesołych Świąt Wielkanocnych
Przy okazji, że przed kilkoma minutami wróciłem z Wigilii Paschalnej chciałbym złożyć wszystkim forumowiczom najserdeczniejsze życzenia z okazji Świąt Zmartwychwstania Pańskiego. Przede wszystkim zdrowia i szczęścia, bo jeśli te dwie rzeczy pójdą w parze to reszta jakoś się ułoży. No i oczywiście mokrego dyngusa, nie wnikając co kto lub w co będzie lał. Ja osobiście leje w &quot;kanał&quot;. ????

Dzisiaj przerwa w typowaniu, w poniedziałek się zobaczy...

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Liga Mistrzów

Schalke 04 - Manchester Utd
Spodziewam się dzisiaj rozważnego, dobrze poukładanego widowisko. Sam fakt, że Alex Ferguson osobiście przejechał się na mecz Schalke świadczy o tym, jak poważnie podchodzi do sprawy. Myślę, że dziś jeśli Czerwone Diabły stuknęły by jakiegoś gola, później skupią się bardziej na grze defensywnej. To samo dotyczy Schalke. Trzeba pamiętać, że jest to pierwszy mecz i nikt tutaj nie musi szaleńczo atakować, tak więc wydaje mi się, że zobaczymy wiele ciekawych akcji (dla mojego typu - mam nadzieję nieskutecznych). Kursy spadają dosyć mocno na under 1,5/2,5, miejmy nadzieję, że nie będzie tak jak to było w wielu przypadkach, że kursy spadkowe nie powchodziły.
Kupon #55
Schalke 04 - Manchester Utd ✅ 0:2
Typ: under 2,5
Kurs: 1,62
Stawka: 2j
PW: 3,24

Expekt

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Liga Mistrzów

Real Madrid - Barcelona
Spróbuje zagrać skromnie dwa typy na dzisiejsze mecz LM. Starcie gigantów - między innymi tak można byłoby nazwać spotkanie tych dwóch drużyn, chociaż określeń na pojedynki między tymi ekipami jest setki. Każdy jednak kibic futbolu wie, że gdy na Santiago Bernabeu przyjeżdża Duma Katalonii stadion wypełniony jest po brzegi. Tak dzieje się w przypadku, gdy Królewscy odwiedzają Camp Nou. Sądzę jednak, że pomimo tego wielkiego szumu jaki gromadzi się wokół tego spotkania, będzie ono raczej grą rozważną i poukładaną tak jak to miało miejsce we wczorajszym meczu. Wszystko za sprawą tego, że ten mecz nie rozstrzyga wszystkiego i każda strata bramki przez Królewskich stawia ich w bardzo trudnej sytuacji. Tak też dzieję się w przypadki podopiecznych Guardioli, którzy jak widać również nie mogli przebić się w solidnie poukładaną defensywę Królewskich. Myślę, że pierwsza połowa będzie polegała bardziej na wybadaniu przeciwnika (trudno tu mówić o zapoznaniu, zważywszy na fakt, iż obie drużyny grają ze sobą w lidze i znają się doskonale) i ich dzisiejszej taktyki. Te argumenty pozwalają mi myśleć, że pierwsza połowa będzie spokojna, a jeśli zobaczymy jakieś gole będą one padały w drugiej połowie.
Kupon #57
Real Madrid - Barcelona ✅ 0:0
Typ: x HT
Kurs: 2
PW: 3

Expekt
Kupon #58
Real Madrid - Barcelona ✅ 76 minuta Messi
Typ: bramka od 31 minuty lub później
Kurs: 2,1
PW: 3,1

Expekt

Otrzymane punkty reputacji: +1
sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Liga Europejska + Trentino Volley
FC Porto - Villareal​

Jeśli chodzi o typ na Trentino to zapożyczam go od specjalisty siatkówki Filipa. O tym meczu również dużo mówić nie trzeba, podobnie jak w meczu na Benficę. Wydaję się, że spośród tej 4 to Porto ma największe szanse na wygranie LE. Grają naprawdę dobrą piłkę, chociaż dzisiaj nie będą mieli łatwego rywala. Jeśli jednak myślą poważnie o zdobyciu tytułu, przydało by się wygrać to spotkanie. Jeżeli spojrzymy na te pary to nietrudno zauważyć, że zostały tylko zespoły z płw. Iberyjskiego, a co za tym idzie ofensywna piłka. Mam nadzieję, że w dzisiejszym spotkaniu goli nie zabraknie. Porto u siebie jest bardzo trudnym rywalem o czym świadczą wyniki zarówno w lidze jak i na arenie międzynarodowej. Tytuł mistrza kraju mają już zapewniony, do pełni szczęścia brakuje jedynie zwycięstwa w tym co prawda mniej prestiżowej od LM, ale wcale nie gorszej Lidze Europejskiej.

Kupon #59
Trenkwalder Modena - Itas Diatec Trentino Typ: 2 (-1,5) ⛔ 3:0 ( 3 set 25:8)
FC Porto - Villareal Typ: 1x ✅ 5:1
Kurs: 1,61
PW: 3,22
Expekt
Odstąpiłem od postawienia na Benficę. Kibicuje im, ale ten mecz jakoś mnie nie przekonuje. Dziwne wrażenie mam, że Braga może zagrać z kontry i kto wie jaki tutaj będzie wynik.

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Francja: Lique 2

Nantes - Angers
Piątek to już wiadomo, że pójdzie jakiś over/under z francuskiej. Zazwyczaj under i nie inaczej będzie i tym razem, mimo, że ostatnio padało trochę za dużo tych bramek, to jednak dzisiaj na nie nie liczę. Statystyki tutaj wskazują na under. Na 16 rozegranych spotkań tylko 3 kończyły się wynikiem overowym. Nigdy dwukrotnie pod rząd nie padał over, dodatkowo wysoki wynik padł stosunkowo niedawno. Nantes przed tygodniem kończyło spotkanie 2:2 (wyjazd) u siebie 1:2 z Boulogne. Jeśli chodzi o drużynę gości to przed tygodniem 0:1 w plecy, a dwa tygodnie wstecz 2:1 z Troyes (mecz wyjazdowy) i to by było na tyle z overów w ostatnich tygodniach. Historia spotkań dla tego typu powiedziałbym przeciętna, mniej więcej po równo padały wyniki overowe/underowe. Kurs dla tego typu powinien być w okolicach 1,65, ale skoro jest zaledwie 1,5 łącze go w dublu z innym meczem Lique 2.
Laval - Le Havre​

Zacznę od tego, że Le Havre, gdy przyjeżdża na cudzy obiekt cieszy się z 1 punkciku, dlatego też aż 75% spotkań było granych na remis. Laval u siebie jest drużyną bardzo solidną. W tym sezonie nie doznali porażki 8-8-0. Zajmują co prawda dopiero 14 pozycje, wszystko za sprawą słabej postawy wyjazdowej. Na ich szczęście wpadki poza domem nadrabiają u siebie. Le Havre to podobna sytuacja. Słaba gra na wyjazdach 1-9-6 i dosyć dobra postawa na swoim obiekcie. Dziś myślę, że za dużo w tej kwestii się nie zmieni. Dodatkowym atutem dla tego typu są wyniki jakie w ostatnim czasie uzyskiwała drużyna gospodarzy. Jedno wiem: tanio skóry nie sprzedadzą! ????
Kupon #62
Nantes - Angers Typ: under 2,5 ✅ 2:0
Laval - Le Havre Typ: 1x ✅ 2:1
Kurs: 1,95
Stawka: 1,5
PW: 2,92

Expekt
W całej kolejce Lique 2 na 9 meczy padły tylko 2 undery! Jeżeli ktoś postawiłby na over w każdym spotkaniu to zgarnął by niezłą sumkę, zważywszy na fakt, że średnie kursy na ten zakład wynosiły 2,35. Cieszę się, że akurat mi udało się trafić spotkanie, w którym padł under. Przyznam szczerze, że brałem pod uwagę typ na Grenoble z podpórką zamiast Laval po przyzwoitym kursie.

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Anglia + Polska
Sunderland - Fulham​

Na początek spotkanie z angielskiej Premiership w połączeniu z polską Ekstraklasą. Sunderland i Fulham to drużyny, które znajdują się mniej więcej na środku tabeli. Ich sytuacja jest raczej umiarkowana i nic nadspodziewanego nie powinno się tutaj przytrafić. Wiele osób w tym meczu stawia na zwycięstwo Fulhamu podpierając się remisem. Ja zdecydowałem się, że postawię na under. Historia spotkań sprzyja dla tego typu. 6 rozegranych spotkań i 4 z nich wynikiem mniejszym niż 3 bramki. Wahałem się także nad opcją, że któraś z drużyn nie zdobędzie bramki, jednak po namyśle odszedłem od tego typu. Nie zmienia to faktu, że w tym meczu under jest bardzo prawdopodobny. Z dotychczasowych spotkań jakie zostały rozegrane na własnym boisku, gospodarze 10 z nich kończyli wynikiem mniejszym niż 3 gole, natomiast goście 71%. Łącząc te wszystkie fakty, wydaje mi się, że w tym meczu nie zobaczymy więcej niż 2 goli.

Wisła Kraków - Górnik Zabrze
Długo wahałem się jak zestawić dzisiejsze typy. Ostatecznie zdecydowałem puścić dwa duble w takiej kombinacji. Wisła Kraków po ostatniej porażce we Wrocławiu dzisiaj musi wygrać, ponieważ za sobą ma goniącą Jagiellonię, która otrząsnęła się z kryzysu i aktualnie notuje 3 zwycięstwa z rzędu, tracąc 3 punkty. Dziś mają &quot;łatwego&quot; przeciwnika i zarazem najbiedniejszy klub ligi Polonię Bytom, z którą powinni sobie poradzić, mimo, że grają na wyjeździe. Tak, więc Wisła, aby spokojnie zdobyć tytuł dzisiaj musi zainkasować komplet punktów. Zadania z pozoru nie mają trudnego, bowiem Zabrzanie nie prezentują dobrej formy na wyjazdach, szczególnie widać to jeśli chodzi o skuteczność. Tylko 1 zachowali czyste konto i aż w 6 na 11 meczy nie strzelali bramki. Sądzę, że walczący o tytuł Wiślacy wykorzystają swoją szanse i zgarną w tym meczu komplet punktów.
Kupon #64
Sunderland - Fulham Typ: under 2,5 ⛔ 0:3
Wisła Kraków - Górnik Zabrze Typ: 1 ⛔ 0:2
Kurs: 2,31
PW: 4,62
Expekt

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Championship + Ekstraklasa

Nottingham Forest - Scunthorpe
Zacznę od tego, że Nottingham obecnie plasuje się na 6 pozycji, a Scunthorpe dopiero na 23, zachowując jedynie matematyczne szanse na uniknięcie spadku do League One. Nottingham u siebie spisuję się bardzo dobrze 12-8-2, Scunthorpe natomiast na wyjazdach 7-1-14, czyli można powiedzieć, że też tragedii nie ma, ale... Nottingham zajmując 6 pozycje musi się bronić, ponieważ 2 punkty za nimi są drużyny, które na pewno będą chciały zagrać w barażach. Myślę, że wobec powyższego argumentu zawodnicy zmobilizują się na to spotkanie i pokonają przyjezdnych. Scunthorpe nie gra już o nic, więc raczej murować bramki nie będą, a to z kolei powinno zaowocować bramkami, miejmy nadzieję, że ze strony gospodarzy będzie ich o 1 więcej.

Polonia Warszawa - Śląsk Wrocław
Normalnie bym tego nie stawiał, po tym co pokazali Wrocławianie u siebie pokonując Wisłę Kraków, jednak dziś to już nie ten sam Wrocław co przed tygodniem. Polonia ostatnio spisuję się świetnie, o czym mówi między innymi seria 4 zwycięstw z rzędu. Zdobycie tych 12 oczek sprawiło, że mają szanse na grę w europejskich pucharach, ponieważ niemoc Lecha, nierówna gra Legii czy też absencje we Wrocławiu stwarzają takie szanse. Trzeba ją tylko wykorzystać, a dziś jest ku temu najlepsza okazja, bowiem w składzie gości zabraknie lidera zespołu Sebastiana Mili. Dodatkowym atutem dla tego typu jest fakt, że Polonia dotychczas świetnie radziła sobie w meczach na własnym obiekcie z tą drużyną wygrywając 6 meczów nie tracąc punktów w żadnym spotkaniu. W tym meczu gram jednak z zabezpieczeniem DNB, zważywszy na fakt, że każda seria musi się kiedyś zakończyć, więc kto wie czy nie będzie to dzisiaj. Wszystkie jednak znaki na ziemi wskazują, że dziś to miejscowi będą górą w tym pojedynku.
Kupon #65
Nottingham Forest
- Scunthorpe Typ: 1 ✅ 5:1
Polonia Warszawa - Śląsk Wrocław Typ: 1 DNB ⛔ 0:1 ????
Kurs: 1,76
Stawka: 3j
PW: 5,28
Expekt

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Hiszpańska Primera Division
Real Sociedad - Barcelona​

Krótko, zwięźle i na temat. Barcelona już może czuć się mistrzem Hiszpanii. Dzisiaj nawet nie potrzeba wielkiego wysiłku. Jeżeli spojrzymy na historię spotkań, widzimy jednak, że gospodarze nigdy nie dawali łatwo za wygraną w meczach kiedy na ich stadion przyjeżdżała Duma Katalonii. Myślę, że tak będzie i tym razem. Barcelona, gdzieś w głowie będzie miała zbliżające się spotkanie z Realem Madryt, które jest o wiele, wiele ważniejsze od dzisiejszego, bowiem decyduje o finale LM. Tutaj ewentualna wpadka czy remis nie komplikuje zbytnio sprawy. Sądzę, że w tym spotkaniu zobaczymy nie więcej niż 3 gole i tak też stawiam, po świetnym kursie 1,5.
Deportivo La Coruña - Atlético Madrid​

Wydaję się, że kryzys jaki miał Atletico jest już za nimi. I bardzo dobrze, ponieważ bardzo chciałbym zobaczyć ich w europejskich pucharach. Poprzez dobre występy w ostatnim czasie stworzyła się taka szansa, której zaprzepaścić nie można. Deportivo La Coruna u siebie nie lubi oddawać punktów, mimo, że zajmuje miejsce w środku tabeli, pewnym utrzymania być nie może, dlatego dzisiaj grając na Atletico zabezpieczam się podpórką w postaci remisu. Mam nadzieję, ze Forlan i spółka zgarną komplet punktów i znacznie przybliżą się do udziału w występach na arenie międzynarodowej.
Kupon #67
Real Sociedad - Barcelona Typ: under 3,5 ✅ 2:1
Deportivo La Coruña - Atlético Madrid Typ: x2 ✅ 0:1
Kurs: 1,95
PW: 2,92

Expekt

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Bundesliga + Ekstraklasa
Hannover 96 - Borussia Mönchengladbach​

Tutaj przyznam szczerze zdziwiły mnie kursy na to spotkanie. Hannover znajdujący się w czubie tabeli gra dzisiaj z Borussią, której raczej już w przyszłym sezonie nie będziemy oglądać w 1. Bundeslidze. Dzisiaj gram na Hannover, ponieważ grają o wysoką stawkę. Utrzymanie 3 lokaty. Za sobą mają już tylko goniący Bayern Monachium. Jeżeli spojrzymy na bilans wyraźnie widać, że ciężko zdobywa się punkty w Hannoverze. Mam nadzieję, że tak będzie i tym razem. Borussia przed tygodniem zrobiła niespodziankę pokonując lidera Bundesligi. Sądzę, że gospodarze wyciągną wnioski i nie popełnią już tych samych błędów jakie zrobili piłkarze z Dortmundu. Kursy lecą w dół, więc się spieszę i gram to bez dłuższego zastanowienia.
Polonia Bytom - Jagiellonia Bialystok​

Do postawienia na Jagę skłoniła mnie moja poprzednia analiza, gdzie pisałem o meczu Wisły. Jaga pozbierała się i kryzys ma już za sobą, natomiast Polonia jest w jego trakcie i nic nie wskazuje na to, aby w tym meczu z niego wyszli. Bytomianie już raczej pogodzili się z faktem, że od przyszłego sezonu będą musieli zmagać się w I. Lidze, ponieważ jakoś nie wydaje mi się, że przy tak słabej grze jaką obecnie prezentują udało im się nadrobić aż 7 punktów do 13 lokaty, którą obecnie zajmuje Widzew. W tym meczu zabezpieczam się opcją DNB, ponieważ Jaga 3-krotnie zdobywała komplet punktów i nie wykluczone, że wkrótce podwinie im się noga. Mam jednak nadzieję, że mobilizacja na to spotkanie będzie po ich stronie, nie dadzą się zaskoczyć i ponownie zgarną komplet punktów, a walka o majstra nadal pozostanie nierozstrzygnięta.
Kupon #68
Hannover 96
- Borussia Mönchengladbach Typ: 1 ⛔ 0:1
Polonia Bytom - Jagiellonia Bialystok Typ: 2 DNB ⛔ 3:2
Kurs: 2,71
PW: 4,06
Expekt

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Statystyki - Kwiecień 2011
Statystyki - Kwiecień 2011
Liczba kuponów: 68
Liczba wygranych: 37
Liczba przegranych: 31
Skuteczność: 54,41%
Suma stawek: 158,54
Suma wygranych: 156,43
Yield: -1,33%
Zawalił ten ostatni dzień tak było by na ✅

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Hisz. Liga ACB
Kupon #1
CAI Zaragoza - DKV Joventut ⛔ 91-74
Typ: under 156,5
Kurs: 1,88
PW: 2,82
Expekt
Kupon #2
Caja Laboral
- Valladolid ⛔ 77-73
Typ: 1 (-13)
Expekt
Kupon #3
ViveMenorca - Assignia Manresa ✅ 71-65
Typ: 1 (-3,5)

Expekt
Rzadko stawiam hiszpańskiego kosza, tym razem zaryzykuje za drobne, zobaczymy co z tego wyjdzie. Mecze już za niecałą godzinkę.

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Lique 1 + Liga BBVA
Málaga - Hércules​

Krótko, zwięźle i na temat. Co do meczu Sampdorii to szkoda, że tak się rozkręcił w drugiej połowie ten meczyk, bo po pierwszej nic nie zapowiadało sporej liczby goli. Wracając do tego spotkania. Obie ekipy muszą zaryzykować, ponieważ remis tutaj tak na dobrą sprawę nikogo nie satysfakcjonuje. Aby wydostać się ze strefy spadkowej, trzeba zaryzykować. W gorszym położeniu jest drużyna gości, która ma 3 punkty mniej od gospodarzy. Jednak należy pamiętać, że mimo słabych występów potrafią zaskoczyć, nawet na Camp Nou. Malaga u siebie nie powinna dzisiaj stracić punktów. Ewentualne zwycięstwo pozwoli im na chwilę odetchnąć. Sądzę, że w dzisiejszym spotkaniu zobaczymy otwartą grę, która zaowocuje bramkami, zarówno z jednej jak i drugiej strony. W roli faworyta widzę, jednak zespół gospodarzy, ale łatwego zwycięstwa w tym spotkaniu im nie wróżę.
Marseille - Auxerre​

Marsylia, jeżeli myśli o końcowym triumfie nie może już tracić punktów. Do końca sezonu pozostało naprawdę nie wiele i każda strata punktów może być na wagę mistrzostwa kraju. Konkurenci w walce o tytuł wczoraj rozbili Arles -Avignon aż 5:0. Fakt, faktem nie ma znaczenia za bardzo, czy było to zwycięstwo tak okazałe, ponieważ sytuacja w tabeli tak się ułożyła, że drużyny nie zrównają się liczbą punktów, tak więc bramki nie będą decydować. Auxerre w tym sezonie zawodzi i to nie ulega wątpliwości. O ich utrzymanie mimo tak dalekiej pozycji, byłbym jednak spokojny. OM tylko dwukrotnie schodziło z boiska pokonanym. Myślę, że dzisiaj na pomyłkę nie będzie miejsca. Piłkarze wyjdą w pełni skoncentrować i zgarną jakże cenny dla nich komplet punktów.
Kupon #5
Málaga - Hércules Typ: over 1,5 ✅ 3:1
Marseille - Auxerre Typ: 1 ⛔ 1:1 ????
Kurs: 1,73
PW: 3,46
Expekt

Do góry Bottom