sportluk-26178
Użytkownik
Premier League
Dzisiaj troszkę krócej, bo jest tego trochę więcej do opisania.
QPR - SwanseaNa sam początek mecz QPR - Swansea. Do zagrania tego typu przekonały mnie komentarze z działu Premier League. Wiele osób twierdzi, że znaczące roszady przyniosą efekt za kilka tygodni, jestem jednak zdania, że już dziś zobaczymy poprawę gry QPR. Nie będe już pisał, kto kogo pozyskał, a kto stracił, bo te informacje są ogólnodostępne, gdyż to jest w końcu Premier League. Ciężko stawiać duże pieniądze, bo nigdy nie wiadomo jak to może się potoczyć (wystarczy spojrzeć na wczorajszy mecz, chociaż niektórzy mieli słuszne przypuszczenia typując wynik ze wskazaniem na gospodarzy). Swansea to solidna ekipa, nie można jej nigdy lekceważyć, jednak myślę, że dziś QPR wyjdzie z tej potyczki górą.
West Brom - LiverpoolLiverpool wraca z impetem. Nigdy nie udawało im się jakoś specjalnie zaczynać sezonu, dlatego kursy są dość atrakcyjne. Patrząc na przygotowania i roszady jakie poczynił Liverpool w okresie transferowym dają nadzieję dla fanów, że ten sezon w końcu będzie dla nich dobry. Jak dla mnie to oni w tym roku namieszają w czołówce i napsują sporo krwi potencjalnym faworytom.
QPR - Swansea Typ: 1 0:5
West Brom - Liverpool Typ: 2 3:0
Kurs: 1,99
Stawka: 60 PLN
PW: 119,40 PLN
BET365
Dzisiaj troszkę krócej, bo jest tego trochę więcej do opisania.
QPR - Swansea
West Brom - Liverpool
QPR - Swansea Typ: 1 0:5
West Brom - Liverpool Typ: 2 3:0
Kurs: 1,99
Stawka: 60 PLN
PW: 119,40 PLN
BET365