>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

"Prawo określa czy możesz, ale nade wszystko możesz robić pieniądze"

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Premier League
Dzisiaj troszkę krócej, bo jest tego trochę więcej do opisania.

QPR - Swansea​
Na sam początek mecz QPR - Swansea. Do zagrania tego typu przekonały mnie komentarze z działu Premier League. Wiele osób twierdzi, że znaczące roszady przyniosą efekt za kilka tygodni, jestem jednak zdania, że już dziś zobaczymy poprawę gry QPR. Nie będe już pisał, kto kogo pozyskał, a kto stracił, bo te informacje są ogólnodostępne, gdyż to jest w końcu Premier League. Ciężko stawiać duże pieniądze, bo nigdy nie wiadomo jak to może się potoczyć (wystarczy spojrzeć na wczorajszy mecz, chociaż niektórzy mieli słuszne przypuszczenia typując wynik ze wskazaniem na gospodarzy). Swansea to solidna ekipa, nie można jej nigdy lekceważyć, jednak myślę, że dziś QPR wyjdzie z tej potyczki górą.

West Brom - Liverpool
Liverpool wraca z impetem. Nigdy nie udawało im się jakoś specjalnie zaczynać sezonu, dlatego kursy są dość atrakcyjne. Patrząc na przygotowania i roszady jakie poczynił Liverpool w okresie transferowym dają nadzieję dla fanów, że ten sezon w końcu będzie dla nich dobry. Jak dla mnie to oni w tym roku namieszają w czołówce i napsują sporo krwi potencjalnym faworytom.
▶ ⚽
QPR - Swansea Typ: 1 ⛔ 0:5
West Brom - Liverpool Typ: 2 ⛔ 3:0
Kurs: 1,99
Stawka: 60 PLN
PW: 119,40 PLN
BET365

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Bundesliga + Serie A
Niekiedy najprostsze rozwiązania bywają najlepsze, a więc na dzisiaj tylko takie coś:
▶ ⚽
Greuther Furth - Bayern Munich Typ: 2 ✅ 0:3
Juventus - Parma Typ: 1 ✅ 2:0
Kurs: 1,81
Stawka: 60 PLN
PW: 108,60 PLN
BET365
▶ ⚽
Chelsea - Newcastle Typ: over 2 zwrot 2:0
Real Betis - Rayo Typ: 1 DNB ⛔ 1:2
Kurs: 1,6
Stawka: 40 PLN
PW: 64 PLN
BET365

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Ekstraklasa
Śląsk Wrocław - Korona Kielce
Dziś z polskiej ekstraklasy tylko jeden typ. Żałuję, że nie zagrałem wcześniej, bo można było złapać lepszy kurs. Trzeba się jednak zadowolić tym co pozostało. Dosyć głośno zrobiło się o tym meczu. Ja nie wiem jak zagrała Korona w ostatnim meczu, ale z tego co czytam wynik 4:0 nie odzwierciedla przebiegu spotkania. Jeśli wierzyć tym słowom to dzisiaj powinno być dobrze. Oglądałem za to mecz Śląska z Hannoverem i muszę powiedzieć, że z taką obroną to oni nie mają czego szukać w polskiej lidze, a co dopiero w Europie. To co się wyrabiało tam to masakra... dzisiaj zabraknie Mili, a więc spore osłabienie dla Śląska. Moim zdaniem Korona tutaj co najmniej zremisuje.
▶ ⚽
Śląsk Wrocław - Korona Kielce Typ: 2 (+0,5 AH) ⛔ 2:0
Kurs: 1,769
Stawka: 80 PLN
PW: 141,52 PLN
Pinnacle

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Po dłuższej przerwie na forum - powrót. Zobaczymy z jakim skutkiem. Oprócz surebetów i zakładów live postaram się zamieścić wszystko co gram. Stawkowanie 1-10.

Karabakh Agdam - Salzburg

⚽
Karabakh Agdam - Salzburg
Typ: 1 (+1,5 AH) Pinnacle
Kurs: 1.83
Stawka: 2

Zysk/strata: +1,66 ✅

Analiza:
Faworytem dwumeczu i to zdecydowanym jest drużyna z Austrii nie bez przyczyny, ponieważ w swoich szeregach ma znacznie bardziej wartościowych graczy. Należy jednak pamiętać, że jest to pierwszy mecz w dodatku na wyjeździe. Wyniki z ligi azerskiej należy brać z lekkim przymrużeniem oka, gdyż poziom gry w piłkę nie może się równać z austriackim. W moim odczuciu goście nie będą grać na 100% z uwagi na późniejszy mecz. Strzelenie bramki na wyjeździe jest podstawowym celem. Gospodarze przeciwko znacznie silniejszemu zespołowi wyjdą nastawieni na grę z kontry i ustawienie defensywne. Taka taktyka na mecz sprzyja typowanemu handicapowi.

Do góry Bottom