>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

"Prawo określa czy możesz, ale nade wszystko możesz robić pieniądze"

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Anglia: Championship

Doncaster - Preston
Na dziś jak dla mnie bardzo ciekawa oferta, a na początek spotkanie z niższej półki jaką jest Championship. Zacznę najpierw od gości, bo to na nich chcę postawić, że w dzisiejszym spotkaniu nie przegrają. Ostatnio ich forma jest bardzo wysoka co pokazują wyniki, w których to na 5 spotkań 3 z nich zwyciężali i raz odnosili porażkę. Warto dodać, że z nie byle kim, bo z Reading będące w czołówce ligi angielskiej. Preston na pewno podejmie walkę o utrzymanie, ponieważ dzięki ostatniej serii zwycięstw utworzyła się taka okazja. Do 21 miejsca traci 7 punktów, lecz dzisiaj ta przewaga może się zmniejszyć, ponieważ Crystal Palace ma trudny wyjazd, ponieważ zmierzy się z Leicester City zajmujące 4 lokatę, pod względem spotkań domowych. Doncaster w ostatnich meczach 3 porażki i 2 remisy, nie sądzę, aby z dobrze dysponowanymi gospodarzami, przed którymi pojawiła się szansa utrzymania udało im się zainkasować 3 punkty. Kurs 1,6 bardzo zachęcający.
Kupon #32
Doncaster - Preston ✅ 1:1
Typ: x2
Kurs: 1,6
Stawka: 2j
PW: 3,2

Expekt

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Liga Mistrzów

FC Shakhtar Donetsk - FC Barcelona
W tym meczu niestety się pomyliłem i postawiłem za 3j, początkowo miałem zagrać to za 1,5j. Cóż, może ta decyzja okaże się trafna. Barcelona ma już zapewniony awans i zapewne dziś nie będą się tak spinać, żeby coś udowodnić, ponieważ ta drużyna nikomu nie musi nic udowadniać. Wszyscy wiedzą, że obecnie prezentuje najlepszą piłkę na świecie, jeśli chodzi o ofensywę, bo defensywa bez Puyola pozostawia wiele do życzenia. Shakhtar u siebie bardzo mocny, jeszcze nie przegrał w lidze mistrzów. Dziś sądzę, że również uda mu się podtrzymać &quot;zwycięską&quot; serię. Przypomnijmy sobie co działo się przed tygodniem: Piłkarze z Ukrainy mieli bardzo dużo okazji na początku spotkania i gdyby chociaż 1-2 z nich zamienili na bramki ten mecz potoczył by się inaczej. Dziś wszystkie gardła będą za nimi, motywacja również przemawia po ich stronie. Jeśli piłkarze zostawią serce na boisku to o korzystny rezultat na tym obiekcie będę spokojny.
Kupon #33
FC Shakhtar Donetsk
- FC Barcelona ⛔ 0:1
Typ: 1x
Kurs: 1,8
Stawka: 3j
PW: 5,4
Expekt

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Liga Mistrzów + Liga szkocka
Manchester United - Chelsea London​

Stawiam, że twierdzy Old Trafford nie zdobędzie nikt w tym sezonie. Dziś również nie sądzę, aby słabo moim zdaniem dysponowana Chelsea mogła zagrozić Czerwonym Diabłom. Zapewne jedni i drudzy chcieli by zagrać w wielkim finale na Wembley to jednak, ta szansa stwarza się dla jednego zespołu. Manchester United wygrywając mecz w Londynie nie tracąc bramki postawił się w bardzo korzystnej sytuacji. Ma świetną szanse do zdobycia zarówno mistrza Anglii jak i zostać triumfatorem Ligi Mistrzów. W półfinale raz czeka już Schalke 04, a to dla Manchesteru jest szansa nie do zaprzepaszczenia, oby tylko nie potraktowali przeciwnika zbyt lekceważąco tak jak to zrobił Inter przegrywając u siebie 2:5. Moim zdaniem to Manchester awansuje do półfinału, ba... twierdzę, że w finale zobaczymy Manchester United, za którym więcej 2/3 ludzi zgromadzonych na stadionie, jednak Barcy nie powinno to zdeprymować, w konsekwencji czego zobaczymy w maju fantastyczne widowisko.

St. Johnstone - Celtic
I ostatni meczyk na dzisiaj. Celtic ma za plecami Glasgow, a dziś przyjdzie im się zmierzyć z będącym w kryzysie St. Johnstone. Gospodarze są w dobrej sytuacji, ponieważ byt w Premier League mają zapewniony, a on arenę międzynarodową nie ma szans walczyć. Zupełnie inaczej nastawieni do tego spotkania podejdą gracze Celticu Glasgow. W ostatnim meczu wyjazdowym odnieśli porażkę z Motherwell 2:0, więc dziś czas na szybką rehabilitację. Celtic na wyjeździe spisuje się bardzo dobrze 10-1-2. W dodatku drużyna gospodarzy wyjątkowo im leży. Piłkarze Lennona w dzisiejszym meczu jeśli chcą wznieść ligowe trofeum to takie mecze jak ten muszą wygrywać i inkasować komplet punktów.
Kupon #34
Manchester United - Chelsea London Typ: 1 awans ✅ 2:1
St. Johnstone - Celtic Typ: 2 ✅ 0:1
Kurs: 1,73
PW: 3,46

Expekt

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
LM + Liga szkocka
Schalke 04 - Internazionale
Kombinacja niemalże ta sama co wczoraj. Mam na myśli połączenie lig, jednak typy nieco odmienne. Stawiam w tym meczu, że Inter strzeli gola. Myślę, że przy takim wysokim wyniku i pewnym na 98% awansie do półfinału Schalke można będzie sobie pozwolić na lekkie rozluźnienie szyków defensywnych co zaowocuje bramkami. Schalke u siebie na pewno będzie chciało coś ukuć, a więc zapowiada nam się ciekawe widowisko. Fajnie, że mecz będzie transmitowany na Polsacie, to sobie w dużym telewizorze popatrzę, a nie jak to było wczoraj na miniaturkowym obrazie z neta. Inter gra bardzo słabo w obronie, w tym meczu nie ma dosłownie nic do stracenia, bo wynik bezbramkowy ich w ogóle nie ratuje. Do awansu potrzeba aż 4 bramek nie tracąc ani jednej co wydaje się niemożliwe, co wydaje się niemożliwe, ale to jest jednak Inter i mimo tego, jeszcze 100% pewności być nie może. Myślę, że zawodnicy z Mediolanu jeśli strzelą bramki w pierwszej połowie, to powinni uwierzyć, że jeszcze można coś w tym dwumeczu zdziałać.

Aberdeen - Glasgow Rangers
No tutaj akurat sprawa prosta. Aberdeen gra mecz w Pucharze Szkocji za 2 dni, więc dziś w tym ligowym meczu będą się oszczędzać, ponieważ w lidze już niczego wielkiego nie zwojują. Glasgow natomiast goni Celtic i każda utrata punktów może skutkować pozbyciem się mistrzostwa kraju. Wiemy dobrze, że od wielu lat tylko te dwa kluby toczą bój o mistrza Szkocji. Uważam, że w takim meczu jak ten Rangersi powinni odnieść zwycięstwo i nadal być postrachem dla Celticu, który dzielnie się broni.
Kupon #35
Schalke 04 - Internazionale Typ: goście strzelą ✅ 2:1
Aberdeen - Glasgow Rangers Typ: 2 ✅ 0:1
Kurs: 1,77
PW: 3,54

Expekt
Dobrze, że odpuściłem typ na Inter

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Liga Europejska

Sporting Braga - Dynamo Kyiv
Ostatni kupon na dziś. Tydzień temu stawiałem na Dynamo i lekko się zawiodłem. Dziś znów ponowię typ, ale już tym razem nie na czystą 2, tylko z podpórką na remis. Jak dla mnie Dynamo jest zespołem, który ten jakby nie było niekorzystny wynik 1:1 u siebie może spokojnie odrobić. Braga boryka się z niemałymi problemami kadrowymi. Lech w drugiej połowie, gdy grał z Bragą na ich stadionie poukładał swoją grę i nie można było im już niczego zarzucić. Gdyby nie błędy w obronie Lechitów, kto wie jak tamten dwumecz by się zakończył. Osobiście gra piłkarzy z Portugalii mnie nie przekonuje, mimo, że według wielu osób byli oni zespołem lepszym od Dynama. Dziś uważam, że najbardziej prawdopodobnym wynikiem w tym spotkaniu jest remis z lekkim wskazaniem na gości, którzy przecież wyeliminowali głównego kandydata do zwycięstwa Ligi Europejskiej Manchester City. Braga wyeliminowała słabo grający Liverpool. Myślę, że osłabieni Portugalczycy nie będą wstanie wygrać dzisiejszego meczu.
Kupon #37
Sporting Braga - Dynamo Kyiv ✅ 0:0
Typ: x2
Kurs: 1,55
PW: 3,1

Expekt

Otrzymane punkty reputacji: +1
sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Problemy techniczne
Awaria internetu nie pozwoliła mi dzisiaj wstawić typów, ani ich obstawić. Do zagrania miałem Wisłę i jak się okazało był to słuszny wybór. Mecz ten jednak przechodzi do przeszłości i rozglądam się powoli za ofertą na jutro. Gran Derbi obok którego nie można przejść obojętnie. Spodziewam się otwartego widowiska, ponieważ remis nie satysfakcjonuje żadnej ze stron. Co w tym meczu obstawie tego jeszcze nie wiem, być może skuszę się na typ: posiadania piłki lub ilości oddanych strzałów, ale opcje pozostawiam do rozważenia. Dziś jednak wstrzymuje się od typów. NHL też odpuszczam, bo jakoś do żadnego z meczu nie jestem przekonany. Mam nadzieję, że jutrzejszy dzień będzie udany i przyniesie kolejny dzień na ✅

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
AKO: Bundesliga + League Two + La Liga
FC Köln - VfB Stuttgart
Na dzisiaj gram niecodzienne rozwiązanie. 2 triple zobaczymy co z tego wyjdzie. Koln w ostatnim czasie. Grają jednak nierówno i przeplatają dobre mecze, słabymi, a zatem stawianie na ich zwycięstwo byłoby głupotą. Co prawda gra na własnym obiekcie idzie całkiem przyzwoicie to jednak zaufanie obdarzyć ich nie można. Stuttgart po ostatnich dwóch zwycięstwach wydostał się ze strefy spadkowej, ale sytuacja nadal jest nieciekawa. Trzeba mecze wygrywać, ponieważ zespoły z końca za wyjątkiem St. Pauli nie dają za wygraną i również będą do końca walczyły o utrzymanie. Jako, że Kolonia na własnym obiekcie strzela bramki niemal w każdym meczu, a Stuttgart niemal w każdym meczu wyjazdowym je traci, to dziś spodziewam się otwartego widowiska, zważywszy na fakt, że Stuttgart musi zaryzykować, ponieważ na grę obronną nie może liczyć.

Accrington Stanley - Oxford Utd
Dalej twierdzę, że drużyna gospodarzy jest w wysokiej formie, o czym świadczy fakt, że nie przegrała już od 8 spotkań. Warto też dodać, że biorąc pod uwagę tylko mecze na własnym obiekcie są oni niepokonani od 9 spotkań mając serię 8 meczów z kompletem punktów. Sądzę, że i w tym meczu przeciwko przeciętnie grającemu Oxford powinni ugrać przynajmniej remis. Spoglądając w tabele można zauważyć, że między 3 a 8 miejscem jest różnica zaledwie 4 punktów, a zatem pojawia się realna szansa na awans. Przy takiej formie gospodarze tego spotkania nie mogą tej szansy zaprzepaścić. Na wypadek, gdyby podwinęła im się w jakiś sposób noga typuje zakład z podpórką na remis.
Real Madryt - Barcelona​

I ostatni mecz, w którym to jednak zdecydowałem postawić na Barcelonę, która moim zdaniem gra o wiele, wiele lepszy futbol od odwiecznego rywala. Real Madryt pomimo ilości gwiazd nie konstruuję tak składnych akcji jak robi to Duma Katalonii. Jedyne co dla Barcy może być mankamentem to obrona, która w wielu meczach popełniała błędy. Czekam z niecierpliwieniem na powrót Puyola, który układa całe szyki obronne. Niebywale ułożył się ten sezon. W krótkim odstępie czasu będziemy mieli, aż 4 spotkania pomiędzy tymi drużynami. Osobiście twierdzę, że w 3 z nich zatriumfuje Barcelona, a 1 spotkanie przypiszemy Realowi Madryt. Jak będzie to się okaże. Dzisiaj gram z zabezpieczeniem, na wypadek gdyby któryś z obrońców nie mógł sobie poradzić z zatrzymaniem Cristiano Ronaldo. Barcelona nie przegrała meczu w lidze od 29 spotkań, ale w tym wypadku nie ma co sugerować się tą statystyką. Real pomimo kilku wpadek też notuje wspaniałe występy. W 3 ostatnich spotkaniach górą jak zawsze była Barcelona wygrywając kolejno 1:0, 2:0 i 5:0. Uważam, że dzisiaj może i nie będzie takiego spacerku, lecz 3 punkty są absolutnie w zasięgu tych graczy.
Kupon #39
FC Köln - VfB Stuttgart Typ: over 1,5 ✅ 1:3
Accrington Stanley - Oxford Utd Typ: 1x ✅ 0:0
Real Madrid - Barcelona Typ: x2 ✅ 1:1
Kurs: 2,02
PW: 4,04

Expekt

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
BBVA
Kupon #41
Real Sociedad - Sporting Gijón ✅ 2:1
Typ: 1 DNB
Kurs: 1,55
PW: 3,1

Expekt
Bez analizy, ponieważ spieszę się na ligowy mecz moich miejscowych kopaczy. ????

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Snooker 2011
Ronnie O&#39;Sullivan - Dominic Dale
Ciekawy kurs, przeciwko nieciekawie grającemu Ronniemu O&#39;Sullivanowi. Prawie wszędzie można wyczytać, że Ronnie wspomina o zakończeniu kariery. Co prawda jest to zawodnik, który cały czas należy do ścisłej czołówki, jednak ostatnie jego rezultaty nie można uznać do wybitnie wybitnych. Dominic Dale kwalifikując się do tego turnieju ograł Holta 10:6, prezentując przy tym solidny snooker. Myślę, że dziś jest w stanie wygrać 5 frame&#39;ów, a taki handicap oferuje m.in. Expekt po przyzwoitym kursie 1,67. Więcej nie piszę, bo początek sesji już za 20 minut.
Kupon #42
Ronnie O&#39;Sullivan - Dominic Dale ⛔ 10:2
Typ: 2 (+4,5)
Kurs: 1,67
Stawka: 1,5j
PW: 2,5j
Expekt
Miałem dzisiaj postawić na zwycięstwo Villarealu, po dłuższym namyślę zrezygnowałem, zobaczymy czy była to dobra decyzja.

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Anglia Blue Square Premier

Mansfield - Grimsby
W tym meczu zdecydowałem się zagrać over 2,5, zważywszy na fakt, że obie drużyny lubią sobie postrzelać, a w ostatnim czasie tego nie robiły to dziś przypuszczam, że zobaczymy obfitujące w bramki widowisko. Od strony statystycznej typ wygląda równie dobrze. Zespoły w ostatnim meczu strzeliły łącznie 9 goli. Mansfield u siebie 57% meczy overowych, z czego 3 undery w ostatnich 3 meczach z rzędu! Warto też dodać, że Mansfield nie stracił gola w ostatnich dwóch spotkaniach a to w tym sezonie zdarzyło im się tylko jednokrotnie. Tydzień później padł już wysoki over. Dziś spodziewam się, że padną minimum 3 bramki i tak też polecam postawić.
Kupon #44
Mansfield - Grimsby ⛔ 0:2
Typ: over 2,5
Kurs: 1,7
Stawka: 1,5j
PW: 2,55
Expekt

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Blue Square Premier

York City - Luton Town
No i jeszcze jeden tym z tej ligi, miejmy nadzieję, że okaże się skuteczny. Tym razem nie na over, lecz na under w meczu. Historia spotkań za wyjątkiem ostatniego meczu wskazuje wyraźnie, że w tym meczu festiwalu strzeleckiego oglądać nie powinniśmy. Luton obecnie zajmuje 3 lokatę, gospodarze 7 i wciąż mają szanse na awans. Myślę, że oba kluby wyjdą na to spotkanie bardzo skoncentrowane, a jeśli tak się stanie to z tym zakładem nie powinno być problemu. Kursy są wysokie ze względu na ostatni mecz, w którym to Luton Town rozgromiło aż 5:0 przyjezdnych. Mecz jednak meczowi nie równy, więc idąc za tym powiedzeniem dziś powinno być odwrotnie. Statystyka spotkań domowych vs. wyjazdowych wyraźnie zwiastuje na mało bramkowe widowisko. Czy tak się stanie? Zobaczymy... kurs dobry, więc pobieram
Kupon #45
York City - Luton Town ✅ 1:0
Typ: under 2,5
Kurs: 1,75
Stawka: 1j
PW: 1,75

Expekt

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Kupon #46
Norrköping - Halmstads BK Typ: 1x ✅ 2:0 (niekiedy żałuje, że nie grałem bardziej ryzykowniej)
Barcelona - Real Madrid Typ: 1 DNB zwrot 0:0 (reg.)
Kurs: 1,85
PW: 2,6

Expekt

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Tenis
Kupon #47
J. Melzer
- Albert Montanes Typ: 1 ✅ 2:1
Melzer J./Zimonjic N. - Gonzalez S./Lipsky S. Typ: 1 ⛔ 0:2
Kurs: 1,81
Stawka: 1,5
PW: 2,71
Expekt
Kupon #48
J. Melzer - Albert Montanes ✅ 2:1
Typ: 1
Kurs: 1,45
Stawka: 2,5
PW: 3,62

Expekt
Hellraiser

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
1. Bundesliga

SC Freiburg - Hannover 96
Kurs na to zdarzenie mnie troszkę nie satysfakcjonuje, liczyłem, że będzie koło 1,8-1,85, ale cóż spróbuje to zagrać. Ryzyko jest jednak duże, ale patrząc na statystyki typ ma bardzo realne szanse powodzenia i oceniałbym je na około 65%. W dzisiejszym meczu Bundesligi zdecydowałem się zagrać na to, że obie drużyny trafią do siatki. Oba zespoły mają o co grać, więc mobilizacja na ten mecz powinna być bardzo duża. Hannover w ostatnim meczu bezbramkowo zremisował z HSV. Dziś jednak sądzę, że jeśli zagrają tak jak w poprzednim meczu to spokojnie powinni ukuć. Freiburg na własnym obiekcie tylko w 4 meczach zachował czyste konto, więc wydaje się, że dzisiaj goście znajdą sposób, aby przechytrzyć bramkarza. Historia spotkań wyraźnie wskazuje na to, że dzisiaj powinniśmy zobaczyć gole. Freiburg u siebie tylko 1 raz nie strzelał bramki, a było to w meczu z Eintrachtem Frankfurt, gdzie zremisowali bezbramkowo. Moim zdaniem dzisiaj gracze Bundesligi otworzą kolejny worek i dzisiaj zobaczymy bramki z obydwu stron.
Kupon #49
SC Freiburg - Hannover 96 ✅ 1:3
Typ: obie strzelą: tak
Kurs: 1,68
PW: 2,52

Expekt

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
France: National
Creteil - Cannes
Dzisiaj skupiłem się w głównej mierze na lidze francuskiej, z której to postanowiłem wytypować liczbę bramek. Moim zdaniem ta kolejka nie będzie obfitować w dużą ilość goli, ale zobaczymy. Na początek spotkanie Creteil z Cannes, czyli 10 z 5 drużyną ligi. Patrząc na statystyki zauważyć można, że goli dużo nie zobaczymy. Cannes w meczach wyjazdowych 63% poniżej 3 bramek w meczu, natomiast gospodarze 60%. Co ciekawe tylko raz w sezonie Cannes miało &quot;serię&quot; 2 meczów powyżej 2 bramek na cudzym terenie. Pozostałe mecze w większości underowo. Jako, że teraz akurat wypada na taki typ, a statystyki wyraźnie pokazują, że powinno być spokojnie to dzisiaj jestem skłonny postawić na mozolne widowisko.

Monaghan United - Wexford Youths
Do tego zdarzenia dokładam typ z 1. ligi irlandzkiej, w której to zdecydowałem się postawić na gospodarzy. U siebie grają oni bardzo dobrze co udowadniają już na początku sezonu wygrywając wszystkie z 3 rozegranych meczy. Wexford na wyjazdach jak na razie spisuje się bardzo przeciętnie 1-0-2 wygrywając z Limerick, jednak ta drużyna nie jest na tyle dobra jak ich dzisiejsi przeciwnicy. Za bardzo nie ma o czym pisać odnośnie tego spotkania, a zważywszy na fakt, że jeszcze sporo ciekawych zdarzeń to wytypowania.. pominę rozpisywania statystyk.
Kupon #50
Créteil - Cannes Typ: under 2,5 ⛔ 2:2
Monaghan United - Wexford Youths Typ: 1
Kurs: 2,1
PW: 3,15
Expekt

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Francja: National + ATP

Luzenac - Strasbourg
Ze statystyk to mi w tym meczu wynika, że będzie remis. Takich ryzykownych zakładów jednak nie typuje. Wolę postawić po raz kolejny na under. Statystyki w tym meczu potwierdzają to i tylko jakiś przypadek może sprawić, że dzisiaj zobaczymy grad goli. Luzenac u siebie bardzo underowo i Strasbourg na wyjazdach tak samo. Dodatkowo w pierwszym meczu padł wynik 1:0 dla Strabourga. Dziś myślę, że obie drużyny wyjdą maksymalnie zmobilizowane w obronie i znowu zobaczymy nudne widowisko. Luzenac w tym sezonie stracił zaledwie 9 bramek u siebie na 16 rozegranych meczy. Nie ulega wątpliwości, że dziś może być podobnie.
Kupon #51
Luzenac - Strasbourg Typ: under 2,5 ✅ 1:1
R. Nadal - G. Monfils Typ: DW: 2:0 ✅ 2:0
Kurs: 1,65
PW: 3,3j

Expekt

Do góry Bottom