>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

"Prawo określa czy możesz, ale nade wszystko możesz robić pieniądze"

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Handball + +Liga
Asseco Resovia Rzeszow - Domex Tytan AZS Częstochowa​

Kolejne typy z Mistrzostw Świata w Szwecji, tym razem połączone z meczem Resovii. Wielu może się z tym typem nie zgodzić i powiedzieć, że jest kurs jest niewarty ryzyka, Resovia miała mało czasu na odpoczynek, jednak ranga tego pojedynku jest tak wysoka, że na pewno o zmęczeniu trzeba będzie zapomnieć i rozprawić się z Częstochowianami, a jest ku temu okazja dość duża, ponieważ drużyna z Rzeszowa ma naprawdę konkretny skład. Przy stawianiu na ten mecz, warto też spojrzeć w tabelę. Resovia zgromadziła 30 punktów, Częstochowianie 32pkt., a zatem w przypadku zwycięstwa Resovii, jest szansa na dogonienie rywala, co powinno zadecydować o tym kto zajmie 2 miejsce. Myślę, że mimo waleczności Częstochowian, ulegną w tym spotkaniu.

Węgry - Norwegia

Dosyć wysokie kursy jakie zostały wystawione na Norwegię mogą troszkę dziwić, wszak wiemy dobrze jaki ta drużyna ma potencjał, chociażby z dramatycznego meczu z przed dwóch lat. Węgrzy nie są stabilną ekipą, ich defensywa nie jest tak twarda. Norwegowie powinni wykorzystywać takie sytuacje i zdobywać bramki. Drużyny Skandynawskie z pewnością będą miały także za sobą kibiców, a to odmienioną drużynę Węgrów może nieco zdeprymować. Gram asekuracyjnie, ponieważ kurs 2,0 zadowala mnie wystarczająco.
Kupon #20
Asseco Resovia Rzeszow
- Domex Tytan AZS Częstochowa Typ: 1 ✅ 3:0
Węgry - Norwegia Typ: x2 ⛔ 26:23 (5 bramek pod rząd Węgrów)
Kurs: 2,03
Stawka: 2/10
Ew. wygrana: 4,06
Betsson

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Kupon #21
Słowacja
- Szwecja ⛔ rozsypała się ta gra w drugiej połowie Słowakom
Typ: 1 (+4)
Kurs: 1,65
Ew. wygrana: 3,3
Expekt
Słowacy nie są drużyną do bicia, o czym przekonaliśmy się wczoraj, dlatego dzisiaj jestem skłonny postawić, że nawiążą równorzędną walkę z gospodarzami turnieju.
Edit: Walkę równorzędną nawiązali, ale tylko 1 pierwszej połowie.

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Soccer » Germany » Bundesliga » Kaiserslautern - Köln
Kaiserslautern - Köln
Bardzo dobry typ na dzisiaj, przynajmniej w mojej ocenie. Zapewne zainteresowani dobrze wiedzą, że graczy z Kolonii dopadła świńska grypa i w dzisiejszym meczu z powodu choroby nie wystąpią: Miso Brecko, Youssef Mohamad, Mato Jajalo, Kevin McKenna, Konstantinos Giannoulis. A zatem osłabienia w ekipie gości w defensywie są bardzo duże, dziś będą musieli wystąpić gracze rezerwowi. Kaiserslautern nie powinno przepuścić takiej okazji, jaka nadarza im się dzisiaj, aby już po przerwie zainkasować komplet punktów. Kursy dosyć spadają, ale jeszcze można próbować. Gdyby nie przerwa zimowa zagrałbym za więcej jednostek, tak zachowuje ostrożność.
Kupon #22
Kaiserslautern
- Köln ⛔ 1:1
Typ: 1
Kurs: 1,9
Stawka: 3/10
Ew. wygrana: 5,7
Unibet

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Kupon #23
J. Benneteau - J. Monaco Typ: 2 odwołany
N. Davydenko - F. Mayer Typ: 1 ⛔ 1:3
E. Makarova - A. Ivanovic Typ: 2 ⛔ 2:1
Kurs: 2,1
Stawka: 1/10
Ew. wygrana: 2,1
Expekt

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Kupon #24
Polska - Chile ⛔ 38:37,5
Typ: 2 (+14,5)
Kurs: 1,85
Stawka: 1/10
Ew. wygrana: 1,85
Expekt

Kupon #25
Słovakia
- Argentyna Typ: 1 ⛔ 18:23 na Słowaków można stawiać, ale tylko w pierwszej połowie, chociaż ja odpuszczam już wszystkie typy na naszych sąsiadów
Norwegia - Austria Typ: 1 ✅ 33:27
Kurs: 1,89
Ew. wygrana: 3,78
Expekt

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Kupon #25
A. Montanes
- X. Malisse ⛔ 0:3
Typ: 1 (+2,5)
Stawka: 5/10
Kurs: 1,4
Expekt
Kupon #26
Tampa Bay Lightning - Columbus Blue Jackets ⛔ 4
Typ: over 5,5
Kurs: 1,72
Expekt
Czas na przerwę

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Po bardzo złej serii porażek, o której już zapomniałem postanawiam wrócić i nadal podawać swoje typy, mimo, że do tej pory gdy zaczynałem upubliczniać typy zdarzały się niesłychanie długie czarne serię. Mam jednak nadzieję, że losy się odwrócą. Nie zmieniam systemu stawkowania, mamy już połowę lutego więc styczeń i luty jeżeli podsumuje to za jednym razem. A teraz skupiam się na środowej ofercie.

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Arsenal - FC Barcelona​

Już niedługo Liga Mistrzów i mecz, który moim zdaniem może okazać się najlepszym spotkaniem na tym etapie turnieju. Na przeciw siebie staną dwie potęgi piłkarskie. Barcelona - grająca odmienny futbol od pozostałych drużyn, sprawiająca, że nawet kobiecie może spodobać się piłka nożna i Arsenal, który potrafi wygrywać pierwszą połowę 4:0, po to by wywieźć tylko 1 punkt ze spotkania. Nie zaskoczę chyba nikogo, jeżeli powiem, że faworytem jest Barcelona i to ona powinna wyjść z tego dwumeczu zwycięsko. Zważywszy na fakt, w jakiej formie znajduje się Messi i spółka nie powinno być problemu, aby jeśli nie na Emirates Stadium to już na Camp Nou udowodnić kto gra najlepszy futbol na świecie.

Valencia - Schalke 04​

To spotkanie również zapowiada się bardzo ciekawie, obserwując dyspozycje obu klubów można stwierdzić, że to Valencia powinna awansować do następnej fazy, najbardziej prestiżowych rozgrywek w Europie. Nie można zarzucić Schalke, że gra źle, lecz z takim składem ich gra jest co najmniej poniżej oczekiwań kibiców, a także i zarządu. Ostatnie mecze niemieckiego klubu to pokaz mizernie atakującej ekipy. Valencia w przeciwieństwie do graczy z zachodu strzela bardzo dużo co pokazują ostatnie mecze. Mają serię 12 meczów ze strzeloną bramką na własnym obiekcie, sądzę, że już jutro pokuszą się o solidną zaliczkę przed rewanżem.

Kupon #1
Arsenal - Barca Typ: Barca awans
Valencia - Schalke 04 Typ: Valencia awans
Kurs: 2,14
PW: 4,28
Expekt

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
FA Cup | Plus Liga

Stoke - Brighton
Pojedynek z serii Puchar Anglii. Stoke trafiło teoretycznie najłatwiej, ponieważ zmierzą się z Brighton, które gra w League One. Mecze jednak z drużynami z &quot;dołu&quot; bywają niekiedy cięższe od tych z lepszymi rywalami. Ambicja u gospodarzy jest bardzo duża, ponieważ zwycięstwo sprawi, że zagrają w ćwierćfinale. Brighton w tym meczu zagra o prestiż, aby wygrać z zespołem o co najmniej klasę wyżej będą musieli włożyć całe serce, ambicje i wolę walki, a i tak nie wiadomo czy sprostają takiemu przeciwnikowi. Do zespołu Stoke lider zespołu Matthew Etherington, a słabe występy najdroższego piłkarza Stoke Kenwyne Jonesa, sprawią, że dzisiaj prawdopodobnie pożegna się z pierwszym składem. To nawet dobrze, że nie zagra, ponieważ Jonathan Walters lub też Ricardo Fuller będą mogli spokojnie go zastąpić. Świetne występy Roberta Hutha w defensywie jak i w ofensywie sprawiają, że Stoke mało traci i gra konsekwentnie. Ten niemiecki stoper jest jak na razie królem strzelców. Dobrze broni takżę Thomas Sorensen, który m.in. obronił karnego w doliczonym czasie gry. Reasumując powyższe fakty, stwierdzam iż dzisiaj Stoke powinno odnieść zwycięstwo i zbliżyć się do Pucharu Anglii.
ZAKSA Kedzierzyn Kozle - Delecta Bydgoszcz​

ZAKSA dla mnie w tym mecz powinna odnieść gładkie zwycięstwo. Siatkarze z Kędzieczyna walczą o 3 miejsce przed fazą play-off. Do zajmującej 3. lokatę Częstochowy tracą 4 oczka, a na plecach mają Politechnikę Warszawską, nad którą mają 3 punktową przewagę. Warto dodać, że ten mecz jest ostatnim przed dłuższą przerwą od PlusLigi, dlatego, że siatkarze rozegrają mecze w europejskich pucharach. Na następny mecz będziemy musieli zaczekać do 16 marca. Jest szansa, że zagra Jurij Gladyr, który wraca po kontuzji. ZAKSA ma momenty dekoncentracji i przez to ma problemy z odniesieniem zwycięstwa (mecz z Rzeszowem 2:0; 2:3). Patrząc jeszcze na rangę tego spotkania dla zawodników z Kędzierzyna, a dla Bydgoszczan jestem skłonny postawić na ZAKSĘ, ponieważ Delecta nie ma już żadnych szans na awans do play-off.
Kupon #2
Stoke - Brighton Typ: 1 ✅ 3:0
ZAKSA Kędzierzyn Koźle - Delecta Bydgoszcz Typ: 1 ✅ 3:0
Kurs: 1,78
PW: 5,34

Expekt

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
La Liga
Zaragoza - Atlético Madrid​

Typ na przełamanie złej serii Atletico Madryt. Nie chce mi się wierzyć, że zanotują 5 porażkę z rzędu. Drużyna, która na początku mierzyła o udział w LM, teraz musi ostro się postarać, aby zagościć w Lidze Europejskiej. Prawdą jest, że ich gra wygląda chimerycznie, jednak w końcu gra musi ulec zmianie. Mam przeczucie, że może to nastąpić w tym meczu. Chociaż jest to mecz wyjazdowy i Zaragoza ostatnio spisywała się bardzo dobrze, to jednak można zauważyć, że ostatnie mecze pokazują &quot;zadyszkę&quot;. Zaragoza w tym meczu wystąpi bez: Lafity, Andera, Pereza, Lanzaro. W szeregach Atletico zabraknie Godina i Suareza. Głęboko wierzę w to, że Forlan i spółka przebudzą się i zaczną punktować w ważnych dla nich meczach. W przypadku remisu otrzymam zwrot, a kurs 1,8 pobieram bez zastanowienia, jednak od wysokiej stawki powstrzymuje mnie obecny styl gry Atletico.

Kupon #3
Zaragoza - Atletico Madryt Typ: 2 DNB ✅ 0:1
Kurs: 1,8
Stawka: 2,5/10
PW: 4,5

Expekt

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Serie A

Lecce - Juventus
Dzisiaj bardzo ciekawa oferta, z której jak na razie wybrałem spotkanie Juventusu. Z tego co można było zaobserwować w ostatnich spotkaniach to piłkarze Starej Damy kryzys mają już najwyraźniej za sobą. Dziś w południe przyjdzie im się zmierzyć z drużyną Lecce, która wystąpi w okrojonym składzie. Zabraknie m.in. : Gustavo, Giuliatto, Olivera, Giacomazzi, Jeda, Ofere. W Juventusie nie zobaczymy dzisiaj Sissoko, Pepe, Quagliarelli, jednak trener ma ich kim zastąpić. Jest przecież Del Piero, Iaquinta czy Matri. Sądzę, że Juventus podtrzyma serię zwycięstw. Pamiętamy, że ostatnio zwyciężył z Interem 1:0 (Inter strzelający bardzo dużo goli, a tu proszę...) Mam nadzieję, że niedzielę rozpoczną pozytywnie, zagram za 2j.
Kupon #4
Lecce - Juventus Typ: 2 ⛔ 2:0
Kurs: 1,6
PW: 3,2
Expekt
Edit: Czerwo dla Buffona, ale czemu ściąga Krasićia - zawodnika ciągnącego grę w środku pola...

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
A1 Włochy | Extraliga Czechy
Kupon #5
BKS Aluprof Bielsko-Biala
- MKS Dabrowa Gornicza Typ: 1 ⛔ 0:3 szok
Bre Banca Lannutti Cuneo - Tonno Callipo Vibo Typ: 1 ✅ 3:2
Lube Banca Marche Macerata - Andreoli Latina Typ: 1 ✅ 3:0
Kurs: 1,54
Stawka: 2,5/10
PW: 3,85j
Expekt
Kupon #6
HC Vitkovice - HC Ocelari Trinec Typ: x2 ⛔ 5:4 ????
Kurs: 2
Stawka: 1,5/10
PW: 3
Expekt
Bez analizy, pogoda piękna, mroźna szkoda ją zmarnować ????

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Powrót z nowym/starym systemem
Po dość długiej przerwie od forum bukmacherskiego, postanowiłem powrócić, już któryś raz z kolei. Znów idzie dość dobrze i to przez dłuższy czas, więc myślę, że teraz pomimo aktywności na forum zysk nie zostanie przerwany, ani utracony, wręcz przeciwnie mam ochotę go powiększyć. Wiosna idzie, więc pieniążki na drobny wyjazd na pewno by się przydały. Zagram systemem, który przynosi zadowalający mnie zysk i pozwala powoli, ale bezpieczniej budować kapitał, nie ponosząc już takiego ryzyka, jakie kiedyś podejmowałem. System polega na odpowiednim dobraniu stawek dla kursu &lt;1,5&gt;2,0, lub też &lt;2,0. Nie będę tego omawiał tutaj, ponieważ można sobie poczytać o tym na necie. U mnie 1 jednostka odpowiada kwocie 10zł. Zobaczymy co z tego wyjdzie na forum, bo poza nim idzie jak na razie bardzo dobrze.

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Drobne uwagi
Jeśli chodzi o podsumowanie miesiąca, to będę to robił dopiero bo zakończeniu danego ciągu. Jeżeli powiedzmy zacznę już dziś, a skończę w następnym miesiącu, to statystyka będzie liczyła się za miesiąc, w którym rozpocząłem stawkowanie. Dzisiejszą ofertę przejrzałem powierzchownie, ale jeśli znajdę ciekawy typ to podam go na forum.

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Runda kwalifikacyjna ME U17
Georgia - Norwegia
Nawet nie przypuszczałem, że typ znajdę tak szybko. Na dziś stawiam zwycięstwo Norwegów w rundzie kwalifikacyjnej ME U17. Gruzini nie powinni stanowić takiego zagrożenia. Kurs jaki oferuje Expekt tj. 1,52 w pełni mnie zadowala i pobieram, ponieważ stopniowo maleją. Sytuacja w grupie jest dla Gruzinów bardzo niekomfortowa, ponieważ jak dotąd dwa spotkania przegrali nie zdobywając ani jednej bramki. Norwegowie pokonali Białoruś 5:1 i zremisowali 2:2 z Francją. Co ciekawie Gruzja przegrała w meczu z Białorusią 1:0. Nie oglądałem zmagań tych nastolatków, jednak dzisiaj sądzę, że to Skandynawowie wyjdą z tego pojedynku zwycięsko.
Kupon #1 --&gt; Poziom #1
Georgia - Norwegia 0:5 ✅
Typ: 2
Kurs: 1,52
Stawka: 1j
PW: 1,52

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
ATP MIAMI
Ferrer D. - Fish M.​

Na dzisiaj jeszcze jeden typ, tym razem z ATP Miami. Hiszpan kontra Amerykanin. Wczoraj Fish niespodziewanie pokonał faworyzowanego Del Porto, jednak pojawiło się wiele informacji o tym, że to Del Porto przegrał niż Fish wygrał. Myślę, że solidny Hiszpan wygra to spotkanie. Nie wiem na ile jest ta informacja prawdziwa (bo meczu nie oglądałem) to Fish w końcówce meczu doznał urazu kostki i skończył spotkanie po błędzie Argentyńczyka. Tak czy siak to nie zmienia faktu, że to Ferrer jest lepszym zawodnikiem i w moich oczach on dzisiaj zwycięży w dwusetowym pojedynku. Jako, że kurs na Ferrera jest niższy niż 1,5, gram z linią -2,5 gemów, jaką oferuje po kursie 1,75 m. in. Expekt
Kupon #2 ---&gt; Poziom #1
Ferrer D. - Fish M. ⛔ 0:2
Typ: 1 (-2,5) gemów
Kurs: 1,75
Stawka: 1
PW: 1,75
Expekt

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Z serii: takie mecze trzeba wygrywać
Kupon #3 ---&gt; Poziom #2