>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

"Prawo określa czy możesz, ale nade wszystko możesz robić pieniądze"

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
NHL --&gt; Predatorzy
Kupon #4 ---&gt; Poziom #3
Colorado Avalanche - Nashville Predators ✅ 2:3
Typ: 2 ML
Kurs: 1,6
Stawka: 8j
PW: 12,8

Expekt
Argumenty przemawiające za Predatorami:
- dobra forma (ostatnie 5 meczy; 4 zwycięstwa; 1 porażka)
- mocna linia ofensywna w dzisiejszym spotkaniu
- Pekka Rine w bramce Predatorów
- PO
Jedyne co może, ale nie musi martwić to seria 3 porażek z rzędu Colorado, boję się o ich dzisiejszą nadmierną mobilizację, jednak jeśli Predatorzy podejdą do tego spotkania mocno zmobilizowani to porażka w grę wchodzić nie powinna!

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Polska &quot;Ekstraklasa&quot;

Lechia Gdańsk - GKS Bełchatów
Spodziewam się dzisiaj spokojnego widowiska, które nie będzie obfitowało w bramki. Faworytem do zwycięstwa są gracze gospodarzy, którzy na własnym obiekcie spisują się bardzo dobrze notując bilans 6-1-2, co na naszą ligę jest świetnym rezultatem. Dzisiaj do Gdańska przyjeżdża drużyna z Bełchatowa, którą również można nazwać drużyną własnego boiska notując na nim bilans 7-2-1, jednak na wyjazdach jest to już całkowicie inna ekipa (1-2-6). Na meczach wyjazdowych prezentują styl bardziej defensywnej niż ofensywnej taktyki. Kolejnym atutem, aby w tym meczu postawić na under 2,5 jest fakt, że Lechia traci bardzo mało bramek u siebie, dotychczas na 9 spotkań stracili ich tylko 5. Bełchatów na wyjeździe również strzela średnio 1 bramkę na mecz, lecz dzisiaj wobec solidnej defensywy gospodarzy myślę, że nie zdobędzie bramki.
Kupon #5 ---&gt; Poziom #1
Lechia Gdańsk - GKS Bełchatów ✅ 0:0
Typ: under 2,5
Kurs: 1,62
Stawka: 1j
PW: 1,62

Expekt
Najwyższy kurs oferuje w tym momencie Betsafe 1,65

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Dwaj królowie tenisa
R. Nadal - R. Federer
Dwaj królowie tenisowi, dołącza do nich jeszcze Djoko, który jest w wybornej formie. Federer to już tenisowy dziadek, mimo, że wciąż utrzymuje wysoką formę, to jednak latka lecą i powoli trzeba będzie schodzić ze sceny. Wczoraj upiekło mu się z Simonem, który kreczował po 3 rozegranych gemach. Nadal stracił seta z naszym południowym sąsiadem Berdychem, jednak tym nie sugerowałbym się. Myślę, że Rafa powinien poradzić sobie z Federerem, który już tak jak wcześniej wspomniałem nie prezentuje tego co kiedyś. Wiadomo, że technika jest, bo ona jak powietrze nie ucieknie, lecz na twardo grającego Nadala może nie wystarczyć.
Kupon #6 ---&gt; Poziom #1
R. Nadal - R. Federer ✅ 2:0
Typ: 1
Kurs: 1,65
PW: 1,65

Expekt
U bukmachera bwin można złapać kurs 1,7

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Premiership + BBVA

West Ham - Manchester Utd
Na dzisiaj taki mały dubelek, składający się z teoretycznie dwóch pewniaczków. WHU kontra MU. Dotychczas te pojedynki kończyły się zazwyczaj zwycięstwem Manchesteru lub remisem. Dwukrotnie (nie licząc Carling Cup) West Ham zdobyło komplet punktów. Sądzę, że dzisiaj o 13.45 to Czerwone Diabły będą górą, ponieważ walczą o mistrza kraju, a to daje taką motywacje, że potrafi poderwać wszystkich zawodników do walki. Na plecach Arsenal, który dzisiaj gra ze słabiutkim na wyjazdach Blackburn, więc można przypuszczać, że zainkasuje 3 punkty. Kanonierzy mają też jeden zaległy mecz, więc strata 5 punktów do lidera, jaką mają dotychczas powinna zostać zmniejszona. Manchester jeśli faktycznie myśli o mistrzostwie to takie mecze jak ten musi wygrywać. Trzeba w końcu poprawić swój tragiczny bilans (jak na taką drużynę) wyjazdowych gier. Dzisiaj zabezpieczam się opcją DNB i dokładam do tego mecz z BBVA.
Real Madryt - Sporting Gijon​

No tutaj to tak za dużo nie ma co pisać. To wydaje mi się pewniakiem, ale czy takim będzie tego nie wiadomo. Real już nie raz lubił negatywnie zaskakiwać. Jednak im zaufam dzisiaj. Barca gra trudny mecz wyjazdowy z Villarealem i tam bardzo prawdopodobne, że straci punkty, a to stwarza dużą szanse dla Realu Madryt na zbliżenie się do Blaugrany na różnice 2 punktów, a wtedy rywalizacja o mistrza kraju nabierze ciekawszego znaczenia, bo wszystko będzie mogło się wydarzyć. Real Madryt u siebie 14-0-0 i nagle mają stracić z punkty ze Sportingiem, który na wyjazdach odniósł tylko 1 zwycięstwo? Szczerze w to wątpię. W moich oczach wielce prawdopodobny wydaje się under 2,5, spodziewam się, że goście zastosują defensywną taktykę.
Kupon #7 ---&gt; Poziom #1
West Ham - Manchester United Typ: 2 DNB ✅ 2:4
Real Madryt - Sporting Gijon Typ: 1 ⛔ 0:1
Kurs: 1,54
PW: 1,54
Expekt
Edit: Niezależnie od powodzenia tego typu, żałuje, że nie zagrałem under 3,5 w meczu Królewskich.
Teraz przyznaje, że błędem było granie na przedłużenie i tak już za długiej serii zwycięstw domowych Królewskich, ale cóż... człowiek uczy się na błędach. Dzisiaj na noc miałem zagrać Vancouver FT, jednak rozmyśliłem się zważywszy na fakt, że jestem pod wpływem... &quot;soku pomarańczowego&quot;. ????

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Bundesliga
FC Köln - FC Nürnberg​

Mam nadzieję, że dzisiejsze spotkania Bundesligi będą obfitowały w bramki, nie jak to było we wczorajszych spotkaniach, gdzie tylko w 1 spotkaniu padł over 2,5. Przypuszczam, że dzisiejsze spotkanie Kolonii z Norymbergą nie zawiedzie i zobaczymy gole. Aby zakład był trafny, potrzebuje tych bramek aż lub tylko dwóch. Patrząc na grę w ostatnim czasie tych zespołów spodziewam się, że dzisiaj 2 gole zobaczymy na pewno. Ostatnie mecze to wyniki overowe i to grubo ponad linię 2,5. Kolonia w ostatnich dwóch spotkaniach na własnym obiekcie zachowywała czyste konto. Myślę, że jednak ofensywnie grająca Norymberga przełamię tą serię. Dodam jeszcze, że gospodarze w 13 rozegranych spotkaniach tylko raz nie zdobyli bramki u siebie, a Norymberga w meczach wyjazdowych również jednokrotnie zachowywała czyste konto. Wszystko to łączy mi się w pewny typ, jakim jest over 1,5 w tym spotkaniu i tak też decyduje się zagrać.

VfL Wolfsburg - Eintracht Frankfurt
Bardzo ważny mecz dla Wolfsburgu, ponieważ dotychczas zajmują miejsce w strefie spadkowej. Aby się z niej wydostać muszą to spotkanie wygrać. Frankfurt przełamał niemoc na wyjazdach i w końcu strzelił bramkę z Schalke. Mecze pomiędzy tymi drużynami zawsze obfitowały w bramki, więc czemu by nagle dziś miałoby być inaczej. Linia 1,5 jest niska jak na drużyny o takim potencjale ofensywnym (głównie mówię tutaj o zespole Wilków). Frankfurt w meczach wyjazdowych traci sporo bramek i aż 9-krotnie pokrywał over 2,5, Wolfsburg u siebie 8-krotnie na 13 spotkań. Te statystyki pozwalają mi myśleć, że dzisiaj mniej niż 2 goli nie zobaczymy.
Kupon #8 ---&gt; Poziom #2
FC Köln - FC Nürnberg Typ: over 1,5 ⛔ 1:0
VfL Wolfsburg - Eintracht Frankfurt Typ: over 1,5 ✅ 1:1
Kurs: 1,59
Stawka: 3j
PW: 4,77
Expekt

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Bundesliga + Seria A
Kupon #9 ---&gt; Poziom #3
VfL Wolfsburg - Eintracht Frankfurt Typ: over 1,5 ✅ 1:1
AS Roma - Juventus Typ: 1 DNB ⛔ 0:2
Kurs: 1,76
Stawka: 7j
PW: 12,32
Expekt
No dalej... Roma win i przerywamy ten poziom z zyskiem +1,32j.

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Lique 2

Nantes - Boulogne
Czas najwyższy zabrać się za odrabianie strat, których już się trochę uzbierało. Postanowiłem, że swoje dzisiejsze typy rozbije na dwa kupony i zagram łącznie za 16j po 8j na każdy kupon. Warunkiem dla cofnięcia na poziom 3 jest trafienie obydwu kuponów, na co jest moim zdaniem duża szansa, no ale jeśli pech nadal będzie mnie prześladował to nie mamy o czym mówić. Tak więc dzisiaj zaczynam od postawienia na under 2,5 w meczu z francuskiej Lique 2. Jedynie co mnie może niepokoić w tym typie to fakt, że 7 ostatnich meczy w wykonaniu Nantes na własnym stadionie to widowiska stojące na niskim poziomie. Możliwe, że dziś będą chcieli to zmienić i troszkę się wyluzować, jednak podtrzymuje, że under w tym meczu jest wielce prawdopodobny. Jak dotąd na 14 spotkań 86% z nich kończyło się takim właśnie wynikiem, a zaledwie w dwóch spotkaniach padło więcej niż 2 bramki. Kursy są bardzo niskie (ok. 1,5), lecz to do mojego systemu starcza w sam raz. Kolejną ciekawostką jest fakt, że Boulogne aż 92% swoich meczy wyjazdowych kończyło wynikiem underowym i za każdym razem stosowali defensywną taktykę polegającą na ewentualnym wychodzeniu do kontr. Taka przewaga statystyczna daje mi przekonanie, że dziś inaczej nie będzie i po raz kolejny zobaczymy nudne widowisko, bez dużej liczby goli.
Kupon #10 ---&gt; Poziom 4 (1/2)
Nantes - Boulogne ⛔ 1:2 89&#39; minuta ???? szkoda, bo zapowiadało się dzisiaj dobrze
Kurs: 1,5
PW: 12j
Expekt

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Deutschland 2. Bundesliga + Italy Seria B
FSV Frankfurt - VfL Bochum​

Jedziemy z drugim typem. Bochum gra teraz naprawdę dobrze i zasługuje na awans do wyższej ligi rozgrywkowej. Dziś na przeciw siebie staną drużyny w bardzo odmiennych nastrojach. Frankfurt, który ostatnim meczem przerwał pasmo niepowodzeń i Bochum, który od 14 spotkań nie zanotował porażki. W tym meczu również nikła szansa, aby tak się stało. Mecze wyjazdowe również nie sprawiają im problemów i radzą sobie w nich bardzo dobrze. Dotychczas ulegli tylko 4 razy, ale warto zauważyć, że porażki były w pierwszej części sezonu. Frankfurt jest pewny utrzymania, więc mecze gra byle, żeby dograć. Bochum walczy o awans i dlatego dzisiejszy mecz powinien być zakończony dla nich bardzo pomyślnie. Zabezpieczam się grając z podpórką, ponieważ nie raz już byliśmy świadkami, że drużyny będące w słabej dyspozycji urywały punkty tym, które ich bardzo potrzebują (przykład: wczorajszy mecz Romy z Juventusem i wygrana 0:2 Starej Damy). Dzisiaj jednak w porażkę zespołu gości nie wierzę, spodziewam się ich zwycięstwa, ale na wypadek gdyby coś szło nie tak gam asekuracyjnie.

Frosinone - Siena
Bardzo ciekawy typ znalazłem dzisiaj na ten mecz. Moim zdaniem ma on bardzo duże szanse powodzenia, patrząc na mecze nie tylko pomiędzy tymi drużynami. W tym meczu zdecydowałem się zagrać na under 1,5 ht. Obie drużyny zdecydowanie wolą zdobywać bramki w drugiej połowie spotkania. Siena na wyjazdach nie szarżuje. Przed przerwą zimową grali ostro, ale teraz zmienili taktykę i nie przemęczają się. Siena spokojnie powinna awansować, natomiast gospodarze dzisiejszego spotkania przeciwnie. Spadek jest już raczej nieunikniony. Patrząc również w statystyki typ od razu rzuca się w oczy. 17 spotkań i 76% zakończonych wynikiem mniejszym niż 3 bramki (jeśli chodzi o spotkania domowe Frosinone), Siena na wyjazdach (16 spotkań i aż 69% under 2,5). Warto też dodać, że statystyka nie odzwierciedla dokładnie tego co dzieje się teraz. Mecze overowe Sieny miały miejsce w pierwszej fazie sezonu, teraz już tylko 1 over na 5 meczy począwszy od 5 lutego. Sądzę, że defensywna taktyka na początku spotkania zagwarantuje nam spokojne widowisko w pierwszej części spotkania, a później niech się dzieje co chce.
Kupon #11 ---&gt; Poziom 4 (2/2)
FSV Frankfurt - VfL Bochum Typ: x2 ✅ 0:1
Frosinone - Siena Typ: under 1,5 ht ✅ 0:0
Kurs: 1,64
PW: 13,12

Expekt

Otrzymane punkty reputacji: +5
sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Typy na szybko, bez analizy, bo mnie bania boli
Kupon #12 ---&gt; Poziom IV
Real Madrid - Tottenham ✅ 4:0
Kurs: 1,4
Stawka: 4j
PW: 5,6

Expekt
Kupon #13 ---&gt; Poziom IV
Southampton - Charlton ✅ 2:0
Kurs: 1,4
PW: 5,6

Expekt
Kupon #14 ---&gt; Poziom IV
Accrington Stanley - Southend ✅ 3:1
Kurs: 1,65
PW: 4,95

Expekt

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
ATP Houston + Champions League
I. Karlovic - Igor Kunitsyn​

O tym spotkaniu za dużo nie będę mówił, ponieważ specjalistą od tenisa nie jestem, ale najlepiej będzie jeśli swoją argumentację przekieruje na stronę mistrza w tej dziedzinie Hellraiser
FC Barcelona - FC Shakhtar Donetsk​

Niektórzy twierdzą, że tutaj Shakhtar może sprawić niespodziankę. W pewnym sensie można się z nimi zgodzić, ponieważ są solidną drużyną i grają naprawdę składnie. Widać, że są grani i nie przez przypadek doszli tak wysoko. Dziś jednak przyjdzie im się zmierzyć z drużyną, która gra obecnie najlepszy futbol na świecie. Camp Nou to twierdza niemal nie do zdobycia. Barca z pewnością na ten mecz wyjdzie mocno skoncentrowana i nie da się zaskoczyć przez zespół z Ukrainy. W dzisiejszym spotkaniu Shakhtar przystąpi bez osłabień, natomiast gracze Blaugrany nie będą mogli wystawić filara defensywy jakim jest niewątpliwie Carles Puyol. Do gry powrócili Pedro i Maxwell. Barcelona wie, że w rewanżu może być już ciężko, bo nie raz już udowadniano, że drużyny ze wschodu radzą sobie doskonale z ekipami z głębi Europy na własnym stadionie. Messi powinien coś ustrzelić. Jeśli Duma Katalonii przejmie inicjatywę już na początku spotkania to myślę, że prędzej czy później pokonają goalkeppera mistrza Ukrainy.
Kupon #16 ---&gt; Poziom IV
I. Karlovic - Igor Kunitsyn Typ: 1 ✅ 2:0
FC Barcelona - FC Shakhtar Donetsk Typ: 1 ✅ 5:1
Kurs: 1,53
Stawka: 5j
PW: 7,65

Expekt

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Liga Europejska

Dynamo Kyiv - Sporting Braga
Analiza będzie krótka i rzeczowa, ponieważ nie bardzo mam czas, aby się tak rozpisywać. Dynamo Kijów rozprawiło się dość nieoczekiwanie z Manchesterem City, drużyną, która ma tyle pieniędzy, że może sobie kupić kogo zechce, jednak co z tego, że kupują graczy z najwyższej półki, a nie potrafią zrobić z nich drużyny. Kijów zagrało świetny mecz u siebie, na wyjeździe już spokojniej i rozważniej co wyraźnie poskutkowało. Braga to zespół bardzo słaby na wyjazdach, skoro Lech był w stanie wygrać z nimi u siebie 1:0 to Dynamo zrobi to tym bardziej. Nie sugerowałbym się faktem, że Braga pokonała Liverpool, ponieważ Liverpool to już nie to samo The Reds co kilka lat temu. Dziś moim zdaniem pewna wygrana Dynama Kijów.
Kupon #17 ---&gt; Poziom IV
Dynamo Kyiv
- Sporting Braga ⛔ 1:1
Kurs: 1,55
PW: 6,2
Expekt

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Iran + Lique 2

Istres - Le Mans
Dzisiaj ciekawa oferta i na pewno oprócz tego dubelka jeszcze coś wybiorę, ale wrzucę to później. Na początku skupię się jednak na tym spotkaniu. Goście zajmują jak dotąd 3 miejsce w lidze, ale tam różnice są bardzo niewielkie. Ostatnio jakby złapali zadyszkę, ponieważ nie wygrali od 6 spotkań. Istres to drużyna, która gra w kratkę i mimo tego, że zajmuje 9 miejsce wciąż ma matematyczne szanse na awans. Dzisiaj jednak spodziewam się widowiska otwartego, ponieważ żadnej z drużyn remis nie będzie satysfakcjonował. Jako, że goście od kilku meczy mają niemoc strzelecką, dziś liczę na jej przełamanie i zdobycie bramki. Kurs na to jest 1,41, a taki idealnie pasuje do mojego dubelka. Myślę, że gospodarze nie wyjdą na to spotkanie bardzo pospinani i zobaczymy kilka błędów w obronie, co zaowocuje bramkami.
Kupon #18 ---&gt; Poziom IV
Steel Azin - Shahin Bushehr Typ: 1x (granie na wyraźny spadek kursów, zobaczymy czy się na tym nie przejadę, dlatego taka niska stawka) ⛔ 0:2 jednak się na tym gó**ie złapałem
Istres - Le Mans Typ: goście strzelą ⛔ 0:0
Kurs: 1,69
Stawka: 2j
PW: 3,38
Expekt

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Składanka
Kupon #19 ---&gt; Poziom IV
TPS Rumia - GCB Centrostal Bydgoszcz Typ: 2 ✅ 0:3
KS Budowlani Organika Lodz - PGE Trefl Sopot Typ: 2 ✅ 0:3
Macclesfield - Accrington Stanley Typ: x2 ✅ 2:2
Kurs: 1,54
PW: 1,54

Expekt
Kupon #20
Saint-Cyr
- Toulouse ⛔ 30:34
PW: 3,2
Kupon #21
Dijon - Laval ✅ 2:0
Kurs: 1,85
Stawka: 2,11
PW: 3,9

Expekt
Kupon #22
SV Grödig - Trenkwalder SKS ⛔ 3:1
Typ: 2
Kurs: 1,75
Stawka: 2,23
Expekt
Kupon #23
Shamrock Rovers
- Bray Wanderers ⛔ 0:1
Kurs: 1,3
Expekt
Jednym słowem... lypa

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Priemiership + Serie A

Manchester Utd - Fulham
Na dzisiaj już takiej nonszalancji jak w typowaniu wczorajszych spotkań nie będzie. Dzisiaj decyduje się grać mniej typów, ale za to mam nadzieję, bardziej przemyślane. Na początek dubelek łączony angielską premiership i włoską serie A. Manchester United na własnym stadionie stanowi twierdzę nie do przejścia i jeszcze nikt w tym sezonie nie zdołał zdobyć kompletu punktów. W spotkaniu LM Manchester rozprawił się z Chelsea w Londynie i nie powinien mieć problemów z awansem do półfinału. Pozostaje jednak skoncentrować się na lidze. Przewaga co prawda jest, bo Arsenal utracił cenne punkty na własnym stadionie, to jednak sprawa mistrza nadal nie jest przesądzona. Takie mecze jak ten trzeba wygrywać, zwłaszcza kiedy myśli się o mistrzostwie. Dodam jeszcze taką fajną statystykę, którą udało mi się dostrzec przeglądając historię tego sezonu. Manchester United w każdym meczu na własnym stadionie zdobywał bramkę i aż w 8 na 15 zachowywał czyste konto. Fulham w średnio co 3 meczu wyjazdowych nie strzelało bramki i dzisiaj przypada już na nich kolej.
Inter - Chievo​

Po wypadku przy pracy w Lidze Mistrzów Interowi pozostaje skupić się na lidze. Jest to dla nich ważny mecz, ponieważ jakakolwiek strata punktów moze już oddalić na tyle, że strata punktowa będzie niemalże nie do odrobienie. W LM jest już wszystko przesądzone, ponieważ w Niemczech trzeba by sporo postrzelać, żeby awansować dalej. Jeśli chodzi o ofensywę Interu to stoi ona na wysokim poziomie, jednak na zupełnie przeciwnymi biegunie jest ich obrona, która jest dziurawa jak szwajcarski ser. Milan ostatnio zanotował wpadkę z Milanem przegrywając aż 3:0, dziś moim zdaniem konieczna jest rehabilitacja, ponieważ jeśli nie drużyna będzie miała problem cokolwiek osiągnąć w tym sezonie.
Kupon #24
Manchester United - Fulham Typ: 1 ✅ 2:0
Inter - Chievo Typ: 1 ✅ 2:0
Kurs: 2,1
PW: 4,2

Expekt

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Liga BBVA + Ekstraklasa
Athletic Bilbao - Real Madrid
- awans do półfinału LM zapewniony
- gra podstawowych zawodników, z wyjątkiem Di Marii
- 2 porażka z rzędu? to Realowi przytrafić się nie może
Legia Warszawa - Zagłębie Lubin
- limit nieszczęść wykorzystany
- dobra poukładana gra (jak na nasze podwórko)
- mecz u siebie

Kupon #25
Athletic Bilbao - Real Madrid Typ: 2 DNB ✅ 0:3
Legia Warszawa - Zaglebie Lubin Typ: 1 DNB 2:2 zwrot
Kurs: 1,69
Stawka: 2,83
PW: 3,79

Expekt

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Siatkówka
Kupon #27
MKS Muszynianka Fakro Muszyna - BKS Aluprof Bielsko-Biala Typ: 1 ✅ 3:2
Marmi Lanza Verona - Bre Banca Lannutti Cuneo Typ: 2 ✅ 2:3
RPA-LuigiBacchi.it Perugia - Itas Diatec Trentino Typ: 2 ✅ 1:3
Kurs: 2,31
Stawka: 3,37
PW: 7,78

Expekt
Typ od specjalisty w dziedzinie siatkówki filip_r2
Kupon #28
Andrey Golubev - P. Kohlschreiber Typ: 2 ✅ 1:2
Kei Nishikori - Ryan Sweeting Typ: 1 ⛔ 0:2
Kurs: 1,89
PW: 1,89
Expekt
Kupon #29
Cagliari - Brescia ✅ 1:1
Kurs: 1,74
PW: 1,74

Expekt

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
NHL
Kupon #30
Minnesota Wild - Dallas Stars ⛔ 5:3
Typ: 2
Kurs: 1,75
Stawka: 1,5j
PW: 2,62
Expekt
Dallas ma szanse na awans do PO, Minnesota nie gra już o nic, wynik może być tylko jeden.

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Czechy

Sparta Praga - Slavia Praga
Mecz o 20.00, więc będę się streszczał. Sparta potrafi grać bardzo dobrze w defensywie, co już nie raz udowadniała m.in. w meczach z lepszymi od siebie drużynami na boiskach europejskich. Dzisiaj przyjdzie im się zmierzyć ze Slavią będącą ostatnio w przyzwoitej formie, ponieważ od 5 spotkań nie przegrali, a 2 z nich wygrali. Jeśli miałbym typować tutaj 1x2, to postawiłbym na remis, jakoś nie widzi mi się, że dzisiaj Sparta będzie miała łatwą przeprawę. Spodziewam się też, że nie zobaczymy dużo bramek. Historia spotkań między tymi zespołami również wskazuje, że będzie to bardziej defensywne niż ofensywne widowisko. Sparta jak to u siebie zagra na pewno na 0 z tyłu. Jak dotąd 50% spotkań kończyła po swojej myśli nie tracąc bramek. Drużyny ostatnio grają bardzo solidnie w obronie (Sparta nie straciła gola od 3 ostatnich kolejek, goście od 2 meczy z czystym kontem). Czasem może pójść na przekór i nagle rozwiąże się worek, ale statystyki podpowiadają mi dzisiaj, że gradu goli w Pradze mieć nie będziemy.
Kupon #31
Sparta Praga - Slavia Praga ✅ 2:0
PW: 3,2

Expekt

Nie liczę do statystyk, ale zagrałem:
Sparta Praga - Slavia Praga ✅ 2:0
Typ: under 4,5
Kurs: 1,45