>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

"Prawo określa czy możesz, ale nade wszystko możesz robić pieniądze"

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Niemcy DFB POKAL
MSV Duisburg - Schalke 04
DFB POKAL
Kurs wprawdzie nie zachwyca jak na finał, ale myślę, że powinno pójść gładko. Schalke poza nadzwyczajnie dobrym występem w LM nic nie osiągnęło. Pozycja w lidze stawia ich w bardzo trudnej sytuacji i aby w przyszłym roku zaistnieć na arenie międzynarodowej trzeba ten mecz wygrać. Duisburg boryka się z problemami kadrowymi, Schalke natomiast musi ten mecz wygrać, w przeciwnym razie wyleje się fala krytyki. Mecz rozgrywany jest w Berlinie. Myślę, że Schalke nie zaprzepaści tej szans i dzisiaj pewnie zwycięży.
MSV Duisburg - Schalke 04 ✅ 0:5
Typ:
2 @ 1,5
Stawka: 1,5
PW: 2,25
Expekt

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Dubelek
Kamui Kobayashi - Sergio Perez
Kwalifikacje GP Hiszpanii​

Kwalifikacje tuż tuż, więc rozpisywał się nie będę. Kobayashi to jak dla mnie bardzo utalentowany zawodnik, który prezentuje się bardzo równo. Perez co prawda raz w treningu wykręcił dobry czas, ale było to na początku prób w GP. Później już Kobayashi był za każdym razem lepszy od swojego kolegi z zespołu. Patrząc na bolid jaki obecnie ma Kobayashi i jakie czasy kręci, widzę go w Q3, a tam już raczej do Pereza miejsca nie będzie.
Motherwell - Celtic​
Finał Hampden Park, Glasgow

Kolejny finał, tym razem różnica jest jeszcze bardziej widoczna niż w pierwszym spotkaniu. Celtic na pewno nie odpuści, na arenie międzynarodowej w tym sezonie co prawda nic nie osiągnął, lecz w lidze dominuje nad swoimi przeciwnikami. Myślę, że finał na Hampden Park rozstrzygną na swoją korzyść w regulaminowym czasie gry i tak też gram. Kurs co prawda mizerny, lecz zdarzenie bardzo prawdopodobne.
Kamui Kobayashi - Sergio Perez Typ: 1 ⛔ 14-12
Motherwell - Celtic Typ: 2 ✅ 0:3
Kurs: 1,89
PW: 2,83
Expekt

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
KSW 16 + Typ z ostatniej kolejki Primery Division
Na dzisiaj jeszcze coś takiego:
Mariusz Pudzianowski
- James Thompson Typ: 1 ⛔ ???? przegrać wygraną walkę...
Osasuna - Villarreal Typ: 1 DNB ✅ 1:0
Kurs: 1,75
Stawka: 1,5j
PW: 2,62
Expekt

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Premier League

Manchester United - Blackpool
Premiership​

Wiele osób typuje przeciwnie do mnie stawiając w tym meczu na Blackpool +2 EH lub +1AH. Ja jednak zdecydowałem się postawić na Czerwone Diabły, które wbrew pozorom wystąpią w dość mocnym zestawieniu. Jest to mecz, dzięki któremu mogą poprawić rekord wygranych w lidze, do tej pory należący do graczy Newcastle. Blackpool jest w bardzo trudnej sytuacji, bowiem remis nie daje im utrzymania. Zwycięstwo na tym terenie wydaje się być niemożliwe przy bilansie jaki zgromadził Manchester przez cały sezon 17-1-0. Sądzę, że dzisiaj będziemy świadkami otwartego widowiska, zważywszy na fakt, że Diabły mają już mistrza kraju, a Blackpool musi zaryzykować. Z pewnością gospodarze będą chcieli zaprezentować finezyjny futbol, który mieliśmy okazje oglądać w wielu poprzednich spotkaniach. Przed zbliżającym się finałem LM na pewno nie będą chcieli ryzykować kontuzji, jednak dla fanów zgromadzonych na Niezdobytej Twierdzy powinni się poświęcić i pokazać klasę.
Manchester United - Blackpool
✅ 4:2
Typ: 1
Kurs: 1,55
PW: 2,32
Expekt

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
GP + Puchar Portugalii
Lewis Hamilton - Fernando Alonso
GP Hiszpanii - wyścig
Oczywiście większą sympatią darzę Fernando Alonso, jednak rozum dzisiaj podpowiada zupełnie coś innego. Alonso to świetny kierowca, jednak jego bolid nie jest na tyle dobry, aby rywalizować o najwyższe cele w tym sezonie. McLaren są dopracowane i start jak zawsze mają wyśmienity. Hamilton narzekał co prawda na podsterowność w swoim bolidzie podczas kwalifikacji, jednak myślę, że mechanicy spokojnie powinni poradzić sobie z tym problemem do rozpoczęcia wyścigu. Alonso w kwalifikacjach pojechał bezbłędne okrążenia i wycisnął maksimum możliwości. Dzisiaj jednak, jeżeli uda mu się być w top 5 to będzie to dobry rezultat. Hamilton na pewno nie odpuści Red Bullom, ponieważ Webber jak zawsze jest słaby na starcie, a Vettel przecież w końcu musi się gdzieś pomylić. Dodatkowo McLareny mają o 1 komplet więcej, niezużytych miękkich opon, a to na tym torze jest ogromnym atutem. Kurs 1,7 pobieram i łącze z dublem na Porto w Pucharze.

Vitoria Guimarães - FC Porto
Taca de Portugal
Do uwieńczenia już i tak wspaniałego sezonu gracze Porto muszą jeszcze spiąć poślady na ostatni ważny mecz. Zwycięstwo jest na wyciągnięcie ręki i szansa na zgarnięcie potrójnej korony sprawia, że gracze motywacje mają niewiarygodną. Porto dominowało cały sezon. W Lidze Europejskiej jak i w portugalskiej. O godzinie 18.00 w Lizbonie rozpocznie się to wielkie spotkanie. W ekipie Smoków zabraknie niestety Falcao. Nie wystąpi także Otamendi i Emidio Rafael. To jednak nie powinno sprawić, że Porto ten mecz przegra. . Vitoria Guimaraes w tym sezonie potrafiła urwać punkty w Coimbrze, gdzie padł bramkowy remis. Do finału awansowali strzelając tylko 1 bramkę Academicą. Ciężko powiedzieć jaką taktykę na ten mecz wybiorą, lecz bez względu na to zdecydowanym faworytem są zwycięzcy Ligi Europejskiej.
Lewis Hamilton - Fernando Alonso
Typ: 1 ✅ 2-5 (gdyby jeszcze kilka okrążeń, to by go zdublował)
Vitoria Guimarães - FC Porto Typ: 2 ✅ 2:6
Kurs: 2,3
PW: 3,45
Expekt
Na dzisiaj być może zagram jeszcze coś z formuły 1, ale to już jako... &quot;wiadomości z ostatniej chwili&quot;.

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
ATP RG
Baghdatis M. - Gil F.​
ATP Roland Garros​

Krótko i na temat, bo pojedynek tuż, tuż. Wydaje się, że obaj panowie są poza formą, jednak w tej niemocy bardziej nierówny jest Cypryjczyk i to właśnie przeciwko niemu zamierzam dzisiaj postawić. Kursy zachęcają, ponieważ bukmacherzy sami do końca nie są przekonani co w tym meczu się wydarzy. Ja to biorę, lecz ze stawką nie szaleję, bo to jest jednak RG i wszystko może się tutaj wydarzyć.
Baghdatis M. - Gil F. ⛔ 3:0
Typ: 2
Kurs: 1,9
PW: 2,85
Expekt

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
RG
Marion Bartoli - Julia Goerges Typ: 2 ⛔ 2:1
Fabio Fognini - Guillermo Garcia-Lopez Typ:1 ✅ 3:1
Kurs: 2,14
Stawka: 1
PW: 2,14
Expekt

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Polska - USA
Liga Światowa

Na ten mecz mam dwa typy. Jeden z nich to zwycięstwo Polaków. Grają oni naprawdę dobrą siatkówkę, jednak należy spojrzeć na to, że Amerykanie wczoraj zagrali na niskim jak na nich poziomie. Jeśli jednak ten poziom poprawią to dzisiaj powinniśmy zobaczyć więcej niż 3 sety, a to z kolei będzie pozytywne dla mojego typu over 186,5. Myślę, że nasi zawodnicy znowu rozbiją drużynę ze Stanów Zjednoczonych, jednak nie będzie to już taki spacerek jak we wczorajszym meczu.
Polska - USA ⛔ 0:3
Kurs: 1,6
Stawka: 1,5j
PW: 2,4
Expekt
Polska - USA
Typ: over 186,5 ⛔ 0:3
Kurs: 1,9
PW: 1,9
Expekt

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
LM
Barcelona - Manchester United​
Oprócz spotkań siatkówki, dzisiaj nie zabraknie także emocji płynących z piłkarskiego świata. Myślę, że tutaj również powinno być bardzo ciekawie, a to za sprawą dwóch najlepiej grających zespołów. Wiele osób twierdzi, że Manchester postawi ścianę w swojej bramce i będzie czyhać na kontry. Ja jednak jestem nieco odmiennego zdania. Nie sądzę, aby MU powieliło błąd z przed dwóch lat. Wprawdzie otwarcie się z Barceloną, grozi szybką stratą bramki, to jednak upatruje tutaj ciekawego scenariusza. Skupiam się na typie na posiadanie piłki. Linia na Barcelonę została wystawiona bardzo wysoko jak na finał, a trzeba pamiętać, że przecież na przeciwko siebie mają równie szybko grający Manchester. Myślę, że Barcelona nie będzie miała więcej % posiadania piłki niż 63% i tak też decyduje się grać. Jest to jedyny typ jaki nasuwa mi się na ten finał.
Barcelona - Manchester United ✅ 63%
Typ: Barca poniżej 63,49% posiadania piłki
Kurs: 1,85
Stawka: 2
PW: 3,7
Expekt

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
GP Monako
Fernando Alonso w top 3​
GP Monako

Chociaż wyprzedzanie na tym torze wydaje się jednak niemożliwe, to jednak upatruje szansy dla Hiszpana na przebicie się do top 3. Tak się akurat to wszystko potoczyło, że Hamilton miał pecha podczas kwalifikacji z kolei Red Bullom dopisało szczęście. Myślę, że Webber, który już przyzwyczaił nas do słabych startów po raz kolejny może być ciut gorszy. Alonso za sobą ma gorszego Schumachera, ale trzeba pamiętać, że jest to mistrz świata i na pewno tak łatwo nie odda swojej pozycji, blokując w ten sposób pozostałych. Button ma dobry bolid i o jego dobry występ raczej bym się nie martwił. Alonso moim zdaniem jest w stanie spokojnie przebić się wyżej, zwłaszcza, że jak zapewnia ma opracowaną dobrą taktykę, która pozwoli mu to uczynić. Miejmy nadzieję, że nie mydli nam oczu tą wypowiedzią i dziś pojedzie dobry wyścig.
Monaco GP

pozycja (1-3) Typ: Fernando Alonso ✅ 2 miejsce
Kurs: 1,75
PW: 2,62
Expekt
Monaco GP

Czy Samochód bezpieczeństwa będzie użyty podczas wyścigu? Typ: Tak ✅ TAK
pozycja (1-3) Typ: Jenson Button ✅ 3 miejsce
Kurs: 1,8
PW: 1,8
Expekt

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik

Bułgaria - Niemcy
✅ 3:2
Kurs: 1,3
Stawka: 2,5
PW: 3,25
Expekt
Nie wierzę, aby Bułgarzy kolejny raz polegli we własnej hali z ekipą niemiecką.

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
RG
Andy Murray - Viktor Troicki
French Open​

Z tego co można wyczytać na wielu stronach internetowych to Andy Murray boryka się z kontuzją kostki. To pozwala myśleć, że dziś nie będzie miał łatwej przeprawy z dobrze przygotowanym do tego turnieju Serbem Viktorem Troickim. Myślę, że ta linia jest jak najbardziej do pokrycia w tym meczu. Dla odważnych opcja na zwycięstwo Serba jak najbardziej godna uwagi. Osobiście skuszę się na bardziej asekuracyjny wybór i postawię na handicap gemowy -5,5 na Troickiego.
Andy Murray - Viktor Troicki
Typ: 2 (-5,5 gemów) ✅ 27-22
Kurs: 1,8
PW: 2,7
Expekt
Ciekawe jak to się wszystko ułoży. Nie jest najgorzej, ale mogło być zdecydowanie lepiej i spokojnie mogłem to zakontrować. Aby typ został rozliczony z powodzeniem jutro Troicki nie może przegrać więcej niż różnicą 2 gemów, jeżeli dobrze to wszystko na liczyłem.

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Statystyki - Maj 2011
Statystyki - Maj 2011
Liczba kuponów: 62
Liczba wygranych: 30
Liczba przegranych: 32
Skuteczność: 48,38%
Suma stawek: 110,46
Suma wygranych: 96,67
Yield: -12,48%
Uwaga! Obrazek na stronie 5 nie został zamieszczony przeze mnie. Jeżeli już to bym zamieścił ładniejszą kobietkę. ????

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Liga Światowa
I teraz troszeczkę mocniejsze uderzenie w LŚ. Zdarzenia pewne i niespodzianek nie powinno być żadnych, dlatego stawka taka wysoka.
Federacja Rosyjska
- Niemcy Typ: 1 ✅ 3:0
Serbia - Finlandia Typ: 1 ⛔ 1:3 (drugi set zawalił 24:20 prowadzić i przegrać...)
Brazylia - Polska Typ: 1
Kurs: 1,55
Stawka: 4
PW: 6,2
Expekt

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Brazylia - Polska Typ:
1 ✅ 3:1
Federacja Rosyjska - Niemcy Typ: 1 (-1,5) ✅ 3:0
Slovenia - Chorwacja Typ: 1 (-1,5) ✅ 3:0
Serbia - Finlandia Typ: 1 ✅ 3:0
Kurs: 2,54
Stawka: 2
PW: 5,08
Expekt
Jeszcze jeden typ od specjalisty siatkówki. Nie sądzę, aby dzisiaj Polacy byli w stanie wygrać w Brazylii w okrojonym składzie. Rosjanie wczoraj nie grali najlepszego spotkania a mimo to zwyciężyli 3:0, dziś myślę, że jeśli nie 3:0 to na pewno 3:1. Słowenia jest klasowo o wiele lepsza od Chorwatów i dzisiaj powinna to udowodnić. Serbowie po wczorajszej porażce, dzisiaj na pewno będą żądni rewanżu i powinni &quot;pewnie&quot; zwyciężyć.

Do góry Bottom