damiantc
Użytkownik
to za moich sie czeka tyle samo albo i cale 2 :wowsdf:za moich czasow czekalo sie minimum poltora miesiaca ;p
to za moich sie czeka tyle samo albo i cale 2 :wowsdf:za moich czasow czekalo sie minimum poltora miesiaca ;p
sawas napewno nie, jak sie ma ktos nauczyc jezdzic nie majac kontaktu z innymi samochodami , kierowcami ktorzy maja juz prawo jazdy....?To dla mnie zupełnie nietrafiony pomysł - lepszym był ten w wydzieleniem specjalnych osiedli dla "L"-ek...
nadal masz pretensje do egzaminatora, a powinnes miec tylko i wyłącznie do siebie.znam przepisy i nie musisz mi ich tłumaczyć... tylko wkurza mnie to że ujebał mnie za takie coś.. bo gdybym zjebał coś na mieście to zrozumiałbym, ale za taką pierdółkę:// mógł przynajmniej dać drugą szanse...
Nie no.. Gdzie indziej to ja nie wiem, mówię jak u mnie.. Mają być egzaminy w takiej mieścinie, że będzie trzeba umieć nie zdać..Przeciez Ostrowiec nie jest znowu takim małym miasteczkiem - ponad 70tys mieszkańców. Praktycznie jest to samo co w Tarnobrzegu - wiec ja nie widze problemu. Wole zdawac u siebie niz jechac do Tarnobrzega który jest mniejszy od Ostrowca i jakos tam tez egzaminy są i duzo osób niezdaje.
Wiem, wiem - ten pomysł też mi się nie podoba, ale jest chyba "mniejszym złem"sawas napewno nie, jak sie ma ktos nauczyc jezdzic nie majac kontaktu z innymi samochodami , kierowcami ktorzy maja juz prawo jazdy....?
noo i nadal będę miał... szczerze to nic ci do tego..nadal masz pretensje do egzaminatora, a powinnes miec tylko i wyłącznie do siebie.
jak mozna miec pretensje do człowieka, który nic nie jest winien :-?noo i nadal będę miał... szczerze to nic ci do tego..
przez to ze egzaminator jak Ty to nazwałeś będzie człowiekiem, może stracić prace. Jazda samochodem nie polega tylko na ruszaniu i znajomosci znaków.wiem że to ja zawiniłem... ale wystarczy być człowiekiem... nie jesteśmy robotami, nie każdy jest nieomylny jak to sugerujesz.. a takie drobne błędy nie świadczą czy ktoś potrafi jeździć samochodem czy też nie... dla przykładu egzaminatora-człowieka: jak czekałem to widziałem że jeden egzaminator dał jakiejś klientce 3 czy nawet 4 szanse ruszania pod górę i dopiero wtedy ją uwalił gdy za każdym razem nie zrobiła tego... a chodzi mi o to że nie możemy stawać się bezduszni... "miej serce i patrzaj w serce" - ot tak to spuentuje![]()
Nic takiego nie sugeruje, masz prawo sie pomylic, ale wymagac od egzaminatora aby przymknął oko jest żałosne.nie każdy jest nieomylny jak to sugerujesz
Dlaczego tyle razy ta osoba probowała wzniesienia ? Zgasł jej czy zjezdzał ?jak czekałem to widziałem że jeden egzaminator dał jakiejś klientce 3 czy nawet 4 szanse ruszania pod górę i dopiero wtedy ją uwalił gdy za każdym razem nie zrobiła tego...
kierowca.pw.pw.pl tu sprawdzasz czy jest dokumentwitam... w środę zdałem już na prawenio... i w związku z tym mam pytanko pewne... jak mogę je odebrać? tzn. dokładniej chodzi mi o to czy płaci się przy odbiorze czy wpierw trzeba zapłacić aby wyrobili? jeśli jest ktoś zorientowany jak to obecnie działa to prosiłbym o odpowiedz![]()