>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

prawo jazdy

sawas 27

sawas

Użytkownik
Hehehe, dzisiaj zdałem za pierwszym razem :]
Największy stres miałem na testach, bo kilku nie byłem pewien.. A później jazda - motor i samochód. Najpierw motor - sprawdziłem wszystko, przepchałem go 5 metrów, bo tak trzeba i zapomniałem jedynie o klaksonie.. Oblał mnie..
Potem poszliśmy do auta i sprawdziłem all, pas, górka, miasto - darł papę jak głupi... Ale zdałem, kij mu w oko :p

lalo 36

lalo

Forum VIP
No to gratulacje ????
Mój kumpel z klasy także dzisiaj zdał i moja była też :p Więc chyba dzisiaj jakiś dobry dzień :] Ja będę miał jakoś na początku sierpnia :]

michau 84

michau

Forum VIP
Muszę Wam oświadczyć wszem i wobec, że od dnia dzisiejszego jestem szczęśliwym posiadaczem prawa jazdy ;) ????

PS. Za pierwszym podejściem ;)

sawas 27

sawas

Użytkownik
Muszę Wam oświadczyć wszem i wobec, że od dnia dzisiejszego jestem szczęśliwym posiadaczem prawa jazdy ;) ????
PS. Za pierwszym podejściem ;)
Brawo michau :spokodfhgfh::spokodfhgfh: Potwierdzasz teorię, że to nie źli egzaminatorzy tylko źli kierowcy ;) Umiejętności, umiejętności i troszkę szczęścia = max dwa podejścia ;)
Pozdrawiam ????

zenekbazuka 0

zenekbazuka

Użytkownik
albo umiejetnosci i szczescie szczescie szczescie ???? chyba ze ktos nie mial przyjemnosci trafic na &quot;fajnego&quot; egzaminatora... to nie ma co porownywac:jezora:

unique- 32

unique-

Użytkownik
gdzie mogę sprawdzić czy moje prawko jest już wyrobione nie licząc urzędu komunikacji ? stronka - kierowca.pw.pw.pl , nie działa :/

A 0

auri

Użytkownik
Zdałem za 2 razem, bezproblemowo, powinienem zdać za 1, ale przez swoją głupote nie zdałem : &lt;

Do góry Bottom