>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

prawo jazdy

endriu 361

endriu

Forum VIP
fajnie by było jakby zmniejszyli ten czas, bo ja zdawałem 4 razy i się poddałem, to było około rok temu, testy rozwalone w 2minuty, plac bardzo dobrze, i zawsze 20-30min na mieście ????

pablozks 4

pablozks

Użytkownik
to w takim razie polecam zmiane miasta MORDu.
ps. mój znajomy ostatnio po 10 dniach od egzaminu miał prawko do odebrania. Zdawał 5 stycznia, a 15 juz było do odebrania.

ms89 0

ms89

Użytkownik
to w takim razie polecam zmiane miasta MORDu.

ps. mój znajomy ostatnio po 10 dniach od egzaminu miał prawko do odebrania. Zdawał 5 stycznia, a 15 juz było do odebrania.
U mnie w mieście zdawalnosc jest b.niska z powodu &quot;niewyrozumianych egzaminatorów&quot; (skromnie mówiąc). i na prawko czeka się nie dłużej niż 10dni...

ms89 0

ms89

Użytkownik
Mi też tak cały czas pisało aż pewnego dnia: dokument jest do odebrania w Urzędzie :p czy jak to tam pisze ???? Więc spokojnie musisz czekać ^^
Mam nadzieje ze bedzie wygladalo to tak jak w twoim przypadku :-D

odbiera się w starostwie... przynajmniej u mnie tak było... a czekałem 3 tygodnie... także i tak krótko czekacie:p
W starostwie odbierają ludzie z okolic miasta, natomiast ludzie z miasta odbierają w urzędzie miasta. Tak bynajmniej jest u mnie.

pablozks 4

pablozks

Użytkownik
ja zdawałem 15.01 i myśle, że tak koło 22-23.01 będę mógł dzwonić już do urzędu miasta i zapytać o prawko, a jak nie to w poniedziałek 26.01 powinno być już na 100%.

pablozks 4

pablozks

Użytkownik
narazie pisze &quot;Niepoprawne dane, brak spraw w toku lub dokument wydany.&quot; ale podobnie było jak czekałem na dowód rej. czekałem , aż wpiszą na stronce a tego nie aktualizowali i gdy zadzwoniłem to pani mowiła, że już dawno jest do odbioru. Także, lepiej zaglądnąć lub przedzwonić do UM ????

midel 189

midel

Użytkownik
U mnie w mieście zdawalnosc jest b.niska z powodu &quot;niewyrozumianych egzaminatorów&quot; (skromnie mówiąc). i na prawko czeka się nie dłużej niż 10dni...
A może raczej nieprofesjonalnych instruktorów, którzy nie potrafią porządnie przygotować ? Poza tym zawsze można się odwołać, a egzaminator musi zawsze uzasadnić swoją decyzję. Poza tym jak wydaje ci polecenie niezgodne z przepisami to możesz się zatrzymać i mu to powiedzieć

ms89 0

ms89

Użytkownik
narazie pisze &quot;Niepoprawne dane, brak spraw w toku lub dokument wydany.&quot; ale podobnie było jak czekałem na dowód rej. czekałem , aż wpiszą na stronce a tego nie aktualizowali i gdy zadzwoniłem to pani mowiła, że już dawno jest do odbioru. Także, lepiej zaglądnąć lub przedzwonić do UM ????
U mnie pisze ze przyjęto wniosek i trwa postępowanie administracyjne czyli coś ruszyło:]

A może raczej nieprofesjonalnych instruktorów, którzy nie potrafią porządnie przygotować ? Poza tym zawsze można się odwołać, a egzaminator musi zawsze uzasadnić swoją decyzję. Poza tym jak wydaje ci polecenie niezgodne z przepisami to możesz się zatrzymać i mu to powiedzieć
W moim mieście są tak skrzyżowania zrobione ze jak egzaminator będzie chciał cie oblać to i tak cie obleje. np mam kościół na randzie co wszyscy jeżdżą jak by tam był jeden pas a egzaminator uważa ze są dwa a to ze nie są narysowane to inna sprawa... albo jest skrzyżowanie równorzędne gdzie prawa strona ma pierwszeństwo a nie widać samochodów wyjeżdżających bo przed tym skrzyżowaniem maja zakręt i jak jedzie samochód z prędkością ponad 60km/h to nie zdążysz wyjechać żeby nie wymusić... i wiele innych takich pokręconych skrzyżowań mamy :] a ze strzałkami w prawo to już nie mowie które świecą się 2 sekundy i nawet nie zdążysz ruszyć i już musisz hamować bo strzałka znikła :]

pablozks 4

pablozks

Użytkownik
U mnie pisze ze przyjęto wniosek i trwa postępowanie administracyjne czyli coś ruszyło:]
u mnie też dziś zmienili , że trwa postępowanie administracyjne. Myślę, że koło piątku będę mógł się spodziewać już prawka ;)

ms89 0

ms89

Użytkownik
myślę ze coś kolo środy już powinno być :] jak sprawdzisz na stronie i będzie pisało:
&quot;Przyjęto dokument w urzędzie, dokument do odbioru&quot;
to napisz tutaj zobaczymy gdzie szybciej dojdzie czy do Tarnowa czy Siedlec :]

pablozks 4

pablozks

Użytkownik
Raczej u Ciebie w środę będzie, bo z Warszawy do Siedlec jest 3 razy bliżej, niż do Tarnowa ;) Znajomy jak zdał 5 stycznia, 8 stycznia pisało, że przyjęli dokument, a 15 wprowadzili mu na stonce, że ma do obioru.

revil 0

revil

Użytkownik
Najlepiej i tak pójść do starostwa i się pytać czy juz jest wyrobione prawko(jak ktoś ma niedaleko), mojemu kumplowi wyrabiali 4 dni robocze(od wtorku do poniedziałku). Mnie egzamin czeka za tydzień, ciekawe jak mi pójdzie:-D

matex 0

matex

Użytkownik
ja czekałem swojego czasu ponad dwa tygodnie :| najśmieszniejsze było to, że podczas egzaminu egzaminator dwa razy mi przychamował - raz na mieście, a raz jak juz wracalismy na plac - bylem przekonany ze nie zdałem ale wszystko było ok ????

ted 12,8K

ted

Forum VIP
to jakiś lewy, gdy egzaminator zareaguje pedałem/kierownica = egzamin oblany
w jakim przypadku hamował?

endriu 361

endriu

Forum VIP
to jakiś lewy, gdy egzaminator zareaguje pedałem/kierownica = egzamin oblany
w jakim przypadku hamował?
jaki lewy, po prostu dobry, chodzi o to że mu pomagał gdy mógł zrobić jakiś błąd :-D wiele razy słyszałem o takim przypadku, ale sam na to nie trafiłem :kwasny4565:

pablozks 4

pablozks

Użytkownik
mi też przyhamował raz, ale w celu wskazania miejsca zatrzymania w którym miałem zawrócić tyłem z wykorzystaniem bramy ;) Ted to Cię będzie też na bank czekało jak zdajesz u nas.

Do góry Bottom