damiantc
Użytkownik
to za moich sie czeka tyle samo albo i cale 2 :wowsdf:za moich czasow czekalo sie minimum poltora miesiaca ;p
to za moich sie czeka tyle samo albo i cale 2 :wowsdf:za moich czasow czekalo sie minimum poltora miesiaca ;p
sawas napewno nie, jak sie ma ktos nauczyc jezdzic nie majac kontaktu z innymi samochodami , kierowcami ktorzy maja juz prawo jazdy....?To dla mnie zupełnie nietrafiony pomysł - lepszym był ten w wydzieleniem specjalnych osiedli dla "L"-ek...
nadal masz pretensje do egzaminatora, a powinnes miec tylko i wyłącznie do siebie.znam przepisy i nie musisz mi ich tłumaczyć... tylko wkurza mnie to że ujebał mnie za takie coś.. bo gdybym zjebał coś na mieście to zrozumiałbym, ale za taką pierdółkę:// mógł przynajmniej dać drugą szanse...
Nie no.. Gdzie indziej to ja nie wiem, mówię jak u mnie.. Mają być egzaminy w takiej mieścinie, że będzie trzeba umieć nie zdać..Przeciez Ostrowiec nie jest znowu takim małym miasteczkiem - ponad 70tys mieszkańców. Praktycznie jest to samo co w Tarnobrzegu - wiec ja nie widze problemu. Wole zdawac u siebie niz jechac do Tarnobrzega który jest mniejszy od Ostrowca i jakos tam tez egzaminy są i duzo osób niezdaje.
Wiem, wiem - ten pomysł też mi się nie podoba, ale jest chyba "mniejszym złem"sawas napewno nie, jak sie ma ktos nauczyc jezdzic nie majac kontaktu z innymi samochodami , kierowcami ktorzy maja juz prawo jazdy....?
noo i nadal będę miał... szczerze to nic ci do tego..nadal masz pretensje do egzaminatora, a powinnes miec tylko i wyłącznie do siebie.
jak mozna miec pretensje do człowieka, który nic nie jest winien :-?noo i nadal będę miał... szczerze to nic ci do tego..
przez to ze egzaminator jak Ty to nazwałeś będzie człowiekiem, może stracić prace. Jazda samochodem nie polega tylko na ruszaniu i znajomosci znaków.wiem że to ja zawiniłem... ale wystarczy być człowiekiem... nie jesteśmy robotami, nie każdy jest nieomylny jak to sugerujesz.. a takie drobne błędy nie świadczą czy ktoś potrafi jeździć samochodem czy też nie... dla przykładu egzaminatora-człowieka: jak czekałem to widziałem że jeden egzaminator dał jakiejś klientce 3 czy nawet 4 szanse ruszania pod górę i dopiero wtedy ją uwalił gdy za każdym razem nie zrobiła tego... a chodzi mi o to że nie możemy stawać się bezduszni... "miej serce i patrzaj w serce" - ot tak to spuentuje
Nic takiego nie sugeruje, masz prawo sie pomylic, ale wymagac od egzaminatora aby przymknął oko jest żałosne.nie każdy jest nieomylny jak to sugerujesz
Dlaczego tyle razy ta osoba probowała wzniesienia ? Zgasł jej czy zjezdzał ?jak czekałem to widziałem że jeden egzaminator dał jakiejś klientce 3 czy nawet 4 szanse ruszania pod górę i dopiero wtedy ją uwalił gdy za każdym razem nie zrobiła tego...
kierowca.pw.pw.pl tu sprawdzasz czy jest dokumentwitam... w środę zdałem już na prawenio... i w związku z tym mam pytanko pewne... jak mogę je odebrać? tzn. dokładniej chodzi mi o to czy płaci się przy odbiorze czy wpierw trzeba zapłacić aby wyrobili? jeśli jest ktoś zorientowany jak to obecnie działa to prosiłbym o odpowiedz