>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pozostałe turnieje snookerowe (Shoot-Out, CLS i inne)

szakal1991 362

szakal1991

Użytkownik
Na dzisiaj postanowiłem sobie spróbować setek Robertsona. Chłop formy raczej na pewno nie stracił, bo to ambitna bestia, poza tym lada moment Masters, a on ma szansę na potrójną koronę, więc tam zagra na 147%. CLS to idealne miejsce na powbijanie sobie setek w jak największej ilości. Presji nie ma żadnej, wygrywać wcale tu nie musi, bo miejsce w CoC i tak już ma, dzięki UKC, a więc zabawa w &quot;czy wbije w każdym meczu setkę&quot; trwa. Trudno obok takiego czegoś przejść obojętnie, szczególnie po kursach 3,25, dlatego fajne ako za najniższą stawkę z tego błazeńskiego turnieju. Bet365.
Patrzę i nie dowierzam znowu 3,25 i 3,40 na setkę pewniejszą niż śmierć to trzeba pograć , cytuje tutaj wczorajszą analizę Assa bo nie ma się co powtarzać, chłop lubi wbijać i będzie wbijać co pokazał z Perrym ( 3-0 i 3x100). Ja osobiście znowu spróbuje to pograć progresywnie i liczę że chociaż w jakimś spotkaniu dziś zrobi 100 może we dwóch a może we wszystkich.
Neil Robertson - Ali Carter
Neil Robertson Over 0,5 &quot;centuries&quot; @ 3,25 ✅

Judd Trump - Neil Robertson
Neil Robertson Over 0,5 &quot;centuries&quot; @ 3,40
Neil Robertson - Mark Davis
Neil Robertson Over 0,5 &quot;centuries&quot; @ 3,25

Otrzymane punkty reputacji: +21
assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
gontar3d, ale weź pod uwagę, że w niektórych meczach może już decydować sytuacja w grupie i wynik może być inny niż wydaje się teraz. Poza tym Robertson nie grał wczoraj z Davisem, pomyliłeś chyba z Hawkinsem.
Co do tych setek, faktycznie, znów kursy wysokie, więc można chyba popróbować. W ogóle to przesadzają bo kursy na setki są szalone. Czemu niby Murphy czy Davis mają nie wbić setki? A kursy 4,50 i 8,00. Równie wysokie na innych zawodników. Przesada trochę. Format krótki, ale kursy za duże.

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Judd Trump vs Barry Hawkins 3-1
Judd Trump
1,50 Bet365

Mecz rozpoczynający 2 dzień zmagań w 2
grupie CLS. Faworytem jest młodszy z
Anglików. Judd dobrze spisał się w grupie
pierwszej gdzie był o krok od awansu do
Grupy Zwycięzców,ale przegrał w finale z
Waldenem. W obecnej grupie Judd rozegrał
wczoraj 3 mecze z czego 2 wygrał i 1
przegrał. Widać,że forma rośnie przed
Masters,a świadczą o tym wyniki oraz breaki
wbijane przez niego. W pierwszej grupie 2
setki,teraz już jedno podejście równe 102
oraz kilka podejść w okolicach 70-80pkt.
Hawkins natomiast meczy sie niemilosernie
ze swoja gra. Tutaj 3 porazki i ledwo 2
ugrane freamy. Brak wysokich
breaków,mnóstwo błędów na wbiciach.
Szans na półfinałl w zasadzie nie ma
żadnych,więc pewnie pozostałe 3 mecze
potraktuje treningowo. Forma
+zaangażowanie przemawiają na korzyść
Judda i jemu zaufam.

zielak14 411

zielak14

Użytkownik
zielak14, Hawkins ma jeszcze szansę, przynajmniej na 5 miejsce, a 5 to awans do kolejnej grupy.
Bardziej mi tutaj chodziło o praktyke a nie teorię i matematykę. Hawkins wczoraj był słaby i dziś pewnie też tak będzie, a właściwie już jest z Trumpem.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Ostatecznie zagrałem sobie na te setki. W meczu z Carterem już jedna padła, a Robertson gra po prostu znakomicie. Dwa kolejne pojedynki to dwie znakomite okazje na kolejne świetne punktowanie. Z Trumpem, dlatego, że ten lubi sobie porozbijać i zostawić świetne, łatwe układy, a z Davisem, bo ten gra beznadziejnie i żadnego zagrożenia z jego strony nie powinno być.
Dlatego...
Judd Trump - Neil Robertson
Neil Robertson Over 0,5 &quot;centuries&quot; @ 3,40 ⛔

Neil Robertson - Mark Davis
Neil Robertson Over 0,5 &quot;centuries&quot; @ 3,25

Otrzymane punkty reputacji: +16
rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Ali Carter vs Barry Hawkins 3-1
Ali Carter
1,72 Bet365

Ali gra na swoim solidnym poziomie.Na razie w tej grupie bilans 1-3 i 5 lokata w tabeli. Szans na półfinał nie ma już żadnych,ale na pewno powalczy o utrzymanie tej pozycji i awans do grupy 3 rozgrywek CLS. Jedna wygrana powinna mu to zagwarantować. Najpierw zagra z Perrym i tutaj o triumf będzie trudno,gdyż Joe gra bardzo dobrze. Zatem mecz z Barrym może być bezpośrednią rywalizacją o piątą lokatę. Oczywiście najpierw Hawkins musi ograć Davisa.
Hawkins jak już pisałem przy meczu z Trumpem wyraźnie olewa te rozgrywki,bo gra bardzo słabo i coś mi się wydaje,że forma w tym Nowym Roku nie jest zbyt wysoka. Nie podjął żadnej walki w dotychczasowych 4 spotkaniach. Nie chce mi się wierzyć,aby nagle zagrał na maksimum swoich możliwości i z maksymalnym zaangażowaniem.

zielak14 411

zielak14

Użytkownik
Ali Carter (-1,5) - Barry Hawkins 1 2,62 ✅ 3-1
Nie no, jeśli Hawkins przegrał z Davisem 0-3 to nie może ugrać dwóch partii z Kapitanem ????
Hawkins w pięciu meczach ugrał 3 framy. Carter ma jeszcze szanse na 5 miejsce...

Szybko i w miarę spokojnie ????

drif 31,6K

drif

Użytkownik
Carter - Perry 1 @1.77 Betfair stawka 5/10 ⛔ 1-3
Carter polegl z Roertsonem ale z nim to chyba dzis jak i wczoraj kazdy polegnie. Perry co prawda pokonal tragicznie grajacego Murphygo. Ogladalem ten mecz i to jak gral Murphy to blagalo o pomste do nieba. A te jego safety shoot to tymi zagraniami przechodzil siebie i zadziwial nie tylko rywala. Ogolnie nie wydaje mi sie by Ali przegral 3 raz z rzedu. Bo Perry to nie jst jakis nie wiadomo co. Kurs kuszacy wiec pobieram.

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Championship League Group 2

1/2 finału:

Judd Trump 3:1 Shaun Murphy
Joe Perry 3:2 Neil Robertson

Finał:

Judd Trump 0:3 Joe Perry

Joe Perry awansował do Grupy zwycięzców-Championship League Snooker 2014 (5-6.03).

Judd Trump , Neil Robertson , Shaun Murphy oraz Mark Davis zagrają w grupie 3.
Ali Carter oraz Barry Hawkins zakończyli udział w rozgrywkach.

W grupie 2 padło 15 breaków sto-punktowych,w tym break maksymalny.
147 wbił Shaun Murphy w pojedynku z M.Davisem. Był to 2 taki break Anglika i już 103 w historii snookera.

Lista breaków sto-punktowych w GR.2:

147,131,112 Shaun Murphy
144,137,134,131,129 Neil Robertson
134,124,102 Mark Davis
124 Barry Hawkins
108,102 Judd Trump
102 Ali Carter

Warto jeszcze dodać,że Robertson wbijając w tym turnieju 5 setek pobił rekord Judda Trumpa pod względem ilości wbitych setek w sezonie. Ma już 65 takich podejść,a do końca sezonu daleka droga. Kangur może nawet zbliżyć się do 100,a to byłoby coś niesamowitego.

Skład Championship League Group 3:

1. Judd Trump
2. Neil Robertson
3. Shaun Murphy
4. Mark Davis
5. Matthew Stevens
6. Graeme Dott
7. Ryan Day

esend 218

esend

Użytkownik
Dzisiaj delikatnie, rozgrzewka:
Judd Trump - Ryan Day
Trump wygra - 1.5
✅ Trampek dzisiaj szału nie gra ????
Trampek dobrze gra w lidze mistrzów, mimo że to bardzo treningowe gierki to jednak gra całkiem dobrze i jest na tle Day&#39;a pewniejszym graczem. Day debiut w tym roku, w tym sezonie dość dobra gra, pare cennych skalpów ściągnął. Judd wtopił w Mastersie i mam nadzieję że wywoła to w nim trochę sportowej złości. W ogóle patrząc na tą grupę (i formę Neila) czuję że do trzech razy sztuka i Trump wygra może całą grupę.
Coś jeszcze dodam po pierwszych meczach, ciekawi mnie przede wszystkim jak podejdzie do turnieju Neil.

Otrzymane punkty reputacji: +2
zielak14 411

zielak14

Użytkownik
Championship League Snooker - Group 3
Dziś zaczynamy zmagania w niezwykle prestiżowych rozgrywkach jakimi bez wątpienia są zmagania CLS. W ubiegłym tygodniu byliśmy świadkami oszczędzania sił w turnieju Masters przez takich zawodników jak Neil Robertson czy Judd Trump, właśnie na te rozgrywki ???? A tak na poważnie... Kangur ma już zapewniony awans, więc to dla niego świetna okazja żeby bez jakiejkolwiek presji śrubować rekord wbitych setek. Co do Trumpa, to widzieliśmy po jego grze w dwóch pierwszych grupach, że jest jednym z nielicznych, którym zależy na CLS. Dwa finały, niestety dwie porażki, więc jest tutaj i na pewno będzie chciał grać dalej.
Stawki niskie.
Judd Trump (+1,5) - Neil Robertson 1 1,44⛔
Tak jak pisałem, Trumpowi zależy, Neil ma zapewniony awans na finały CoC. Kangur tragiczny w Mastersie, więc Trump powinien dać rade ugrać dwie partie.
Starczy już grania CLS. Szkoda, że Neil tak nie zagrał w Mestersie.
Ryan Day - Judd Trump 2 1,50✅
Ryan&#39;a dosyć dawno nie widzieliśmy. Grał ostatnio eliminacje do World Open i German Masters. Grali ze sobą dosyć dawno, ale gram na Judd&#39;a, który będzie rozgrzany po meczu z Kangurem i jest cały czas w grze turniejowej od początku roku. Czysto snookerowo, również Trump góruje.
Inne przemyślenia:
Mark Davis - Graeme Dott 2 1,80
Neil Robertson - Mark Davis 1 1,50
Graeme Dott - Ryan Day 1 1,72
Shaun Murphy - Ryan Day 1 1,61
Tutaj maks Murphego właśnie z tych rozgrywek z poprzedniej grupy:
http://www.youtube.com/watch?v=QxeN_aLaJLM&amp;feature=c4-overview&amp;list=UU4I5ToBKOfpMT5iNs124ijw

H 177

h3sus

Użytkownik
Mam pytanko czy ktoś z was może oglądał mecze Trumpa dzisiaj i może powiedzieć w jakiej jest dyspozycji ponieważ chciałbym go zagrać jutro ze Stevensem i Davisem, a niestety dopiero wróciłem z pracy i nie miałem jak rzucić okiem na grę tych trzech zawodników. Z góry dziękuję.

zielak14 411

zielak14

Użytkownik
Mam pytanko czy ktoś z was może oglądał mecze Trumpa dzisiaj i może powiedzieć w jakiej jest dyspozycji ponieważ chciałbym go zagrać jutro ze Stevensem i Davisem, a niestety dopiero wróciłem z pracy i nie miałem jak rzucić okiem na grę tych trzech zawodników. Z góry dziękuję.
Jest w słabej dyspozycji, nie warto go grać. Jak juz chcesz cos pograć to spójrz na Murphegoi Neila. Najlepiej wygladaja z całej stawki.Bardzo słaby jest Day...

Otrzymane punkty reputacji: +2
rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Neil Robertson vs Mark Davis 3-1
Neil Robertson 1,44
Neil Robertson (-1,5) 2,10
Bet365

Neil dzisiaj rozegrał 2 spotkania i oba wygrał. (3-0 Trump oraz 3-2 Murphy). Gra kangura wygląda o wiele lepiej niż w Masters. Potwierdzeniem tego jest wbita setka w meczu z Trumpem. Oprócz tego 66,86 to dwa pozostałe wysokie breaki. Podszedł do turnieju na luzie i od razu widać efekty. Może presja w Masters miała na niego zły wpływ,może prowadzenie samochodu jak sam się nam tłumaczył :grin:. Nie jest to teraz ważne. Dobrze,że powrócił na właściwe tory,bo dziwnie się patrzy na tak słabo grający numer 1 rankingu.
Davisa wyniki dzisiejsze to (0-3 Murphy oraz 3-2 Dott) Gra nie zachwyca. Zaledwie jedno dobre podejście-62pkt,a tak bez szału. Mark potrafi grać z Robertsonem,ale myślę,że dzisiaj bardziej na zwycięstwie zależy Australijczykowi,bo chce chociaż w jakimś stopniu zmazać plamę z Masters i pokazać,że to był zwykły wypadek przy pracy. Wygrana bardzo zbliży go do półfinału.

Dodatkowo:
Dott vs Day 1 1,66 2-3
Murphy vs Day 1 1,57 3-1
Stevens (+1,5) vs Davis 1 1,44 3-2

Szkoda Dotta. Minimalna porażka. Reszta bez problemu. Super,że kangur wraca na właściwe tory.

lemoneky 1,2K

lemoneky

Użytkownik
Jest w słabej dyspozycji, nie warto go grać. Jak juz chcesz cos pograć to spójrz na Murphegoi Neila. Najlepiej wygladaja z całej stawki.Bardzo słaby jest Day...
Ale na dystansie dobrze wbijał dzisiaj Trump, a co myślicie o jutrzejszych dwóch pierwszych parach Robo vs Dott i Trump Stevens, Robo generalnie juz awansował sobie do PO więc nie wiem czy się będzie jakoś spinał specjalnie a dla Dotta (ja wiem ,że ranga rozgrywek jest co najmniej mówiąc mała) ale to praktycznie mecz o wszystko tak jak każdy następny tylko ,że gra jutro jeszcze i z Trumpem i z Murphym , a Shaun gra bardzo dobrze nie można siędo niczego przyczepić
Ponadto o Trumpie bym powiedział że przegrał z bardzo dobrze dysponowany Robertsonem i z bardzo dobrze dysponowanym Murphym i jakby był zakład na finał to jestem pewien ,że taki właśnie będzie, a jutro Trump zaczyna ze Stevensem ,który no prochu na nowo nie wymyślił co prawda wygrał 2 spotkanie ale wymęczył z Davisem 3-2 z Dayem 3-1 ale z Dottem przegrał poranny mecz 3-0 więc liczę ,że Trump będzie chciał się dostać do PO a Stevens nie jest zaporą nie do przejścia.

zielak14 411

zielak14

Użytkownik
Championship League Snooker - Group 3, Day 2
Wczoraj na plus zagrali przede wszystkim Robertson i Murphy. Ten drugi, może momentami dawał ciała, np. w meczu z Dayem, ale jednak zagrał bardzo dobrze wczoraj, chociażby pewnie ogrywając Trumpa czy walcząc z Neilem. Kolega powyżej wspominał, że Trump jednak zagrał dobrze. Mam inne zdanie. Grał na hurra, zostawiał układy, niepotrzebnie ryzykował. Wszystko to przez rangę turnieju i rozluźnienie. Beznadziejny jest przede wszystkim Day. Bardzo słabe prowadzenie białej, proste pudła, słabe odstawne, zostawiane układy. Dott pewnie ograł Stevens&#39;a, ale porażki z Day&#39;em i Davis&#39;em chluby na pewno mu nie przynoszą.
Judd Trump - Matthew Stevens 1 1,44 ✅
Nie przekonał mnie Trump wczoraj, ale fakt miał też trudniejszych rywali, przy których zostawienie układu kończyło się przegranym framem. Stevens za to dziś ma dzień prawdy: Trump, Robertson, Murphy. Wyjście do PO będzie dla niego cudem.
Ładne 142 Trumpa
Neil Robertson - Graeme Dott 1 1,50 ✅
Wszystko przemawia z Kangurem. Potencjał, dzień wczorajszy.
Shaun Murphy - Matthew Stevens 1 1,61
Świetny wczoraj Murphy. Dobrze się go oglądało, a im więcej zawodników w formie tym lepsze do oglądania będą turnieje.
Neil Robertson - Ryan Day 1 1,44
Gdyby nie to, że jest to CLS to kurs pewnie byłby zdecydowanie niższy. Nie wiem jak bardzo musiałby odpuścić Kangur żeby przegrać z Day&#39;em.
Nie wierzę... jak można przegrać z Day&#39;em... A taki piękny dzień miał być,ehh
To tyle z tych pewniejszych zdarzeń (o ile można tak mówić w kontekście CLS). Dziś oczywiście może być jeszcze większa loteria, jedni odpuszczą drudzy powalczą itd.

lemoneky 1,2K

lemoneky

Użytkownik
Wydaję mi się że warto zagrać
Trump vs Davis Trump 1,53
Davis gra o nic już o Trump o potwierdzenie swojej obecności w 4ce na wypadek gdyby Stevens miał wygrać z Robem

W 606

wanderlei

Użytkownik
Pytanie zasadnicze
Robertson podstawił się z Day-e, i Stevensem żeby w półfinale zagrać ponownie z Day-em ??
Mecz o 18 , kursów jeszcze nie ma ale mysle że teraz Robertson easy win 3-0 , 3-1
Nic dwa razy się nie zdarza , nie przegra 3 meczu z rzędu i 2 raz tego samego dnia z takim cieniasem

zielak14 411

zielak14

Użytkownik
Pytanie zasadnicze
Robertson podstawił się z Day-e, i Stevensem żeby w półfinale zagrać ponownie z Day-em ??
Mecz o 18 , kursów jeszcze nie ma ale mysle że teraz Robertson easy win 3-0 , 3-1
Nic dwa razy się nie zdarza , nie przegra 3 meczu z rzędu i 2 raz tego samego dnia z takim cieniasem
Wszystko jest możliwe. Kangur jakoś rewelacyjnie dziś nie gra i wątpię żeby kalkulował przegrywając dwa mecze... nie musi tutaj niczego wygrywać. Prędzej zagrałbym Murphego na podwojenie (kurs 2,00)

W 606

wanderlei

Użytkownik
Wszystko jest możliwe. Kangur jakoś rewelacyjnie dziś nie gra i wątpię żeby kalkulował przegrywając dwa mecze... nie musi tutaj niczego wygrywać. Prędzej zagrałbym Murphego na podwojenie (kurs 2,00)
Ale chyba nie przegra drugi raz z takim zawodnikiem jak Day.
Była by to katastrofa na całego.Mysle że kangur teraz zepnie dupkę i łatwo i szybko wygra.
1,44 na win
Ja pograłem DW 3-1 i 3-0

Do góry Bottom