tzn ,ze masz problem ja mialem to samo i pozniej nie chcieli mi konta odblokowac do momentu az osoba ktora przeslala mi pieniadze sie nie zarejstruje i po 2tyg i 20 telefonach z opieprzaniem ich odpuscili i pozolili wyplacic mi kase ale konto musialo zostac zamkniete.powodzenia:spokodfhgfh:Furthermore, please be kindly asked to explain us what is your connection
to the private email address holders with which you have exchanged payment
transactions and what is their purpose?
Please provide as detailed an explanation as possible.
wie ktos o co moze chodzic dokladnie mb?
A to żeś się obudził, 18 sierpnia :-D, czyli koniec wakacji nadchodzi. Porada jest prosta, zapracować sobie na niego, miałeś wolne od czerwca, czasu było. Teraz albo popracujesz jeszcze te dwa tygodnia i potem np. coś po szkole robić (nie wiem, ulotki porozdawać np.).Siema, moje mArzenie to skuter, pomóżcie mi, jak nazbierać kasę, biorąc pod uwagę, że teraz do 3 klasy liceum od 1-go wrześnie, więc nauka ???? . Pomóżcie.
Nie bądź dla kolegi od razu taki ostry :jezora:A to żeś się obudził, 18 sierpnia :-D, czyli koniec wakacji nadchodzi. Porada jest prosta, zapracować sobie na niego, miałeś wolne od czerwca, czasu było. Teraz albo popracujesz jeszcze te dwa tygodnia i potem np. coś po szkole robić (nie wiem, ulotki porozdawać np.).
to zakład na wygrane gemy z handicapem nie wiem czy wartoNovak Djokovic - Gilles Simon Most games won H(0.0 - 3.5) 2
co to znaczy Most games won H(0.0 - 3.5) ? warto zagrac to na G. Simona? ????
dzieki za odpowiedz.
poozdro
dz. za link ortegę juz znalazłem na własną rękę :spokodfhgfh:
Płyty się KUPUJE :!: ????dz. za link ortegę juz znalazłem na własną rękę :spokodfhgfh:
A tak nawiasem to zachęcam do ściągnięcia obydwu płyt. Warto :-D
2. Ortega "Lavorama"
http://darkwarez.pl/forum/viewtopic.php?t=1474591&highlight=ortega
Prawda, płyty się kupuje, ale mp3 ściąga.Płyty się KUPUJE :!: ????
To niech ściągają, ale płyty artystów pokroju DODY lub FEELA czy innych gwiazdek, bo im nie brakuje pieniędzy na wydanie płyty czy wynajęcie studia.Prawda, płyty się kupuje, ale mp3 ściąga.
Piractwo jest tak mocno zakorzenione, że gadanie "kupuj nie ściągaj" jest bezsensowne, bo i tak 99% ludzi "kradnie" z internetu.