Hehe, można i tak. :-Dheh, a ja przed chwilą znalazłem to
Pamiętajmy, że zwyczaj nakazuje, aby narzeczony nie tylko podarował dziewczynie pierścionek, ale także włożył go jej na czwarty palec lewej ręki. Stary przesąd powiada, że w momencie wkładania pierścionka dziewczyna powinna zacisnąć dłoń. Gwarantuje to podobno trwałość związku. Gdy na dodatek okaże się, że pierścionek zatrzymał się na ostatnim stawie jej palca, to w myśl przepowiedni będzie ona doskonałą żoną i panią domu. Po tych formalnościach wznoszony jest toast za zdrowie przyszłych małżonki.
;-)
heh, a ja przed chwilą znalazłem to1. Pierścionek zaręczynowy nosi się na prawej dłoni, na serdecznym palcu, a poźniej (jak już jesteśmy w posiadaniu obrączki), to pozostaje razem z nią na tym palcu (jesli jest odpowiedni kształtem i wielkością ), albo zostaje przełożony na palec serdeczny lewej dłoni.
2. Noszenie pierścionka zaręczynowego na serdecznym palcu lewej dłoni wywodzi się ze starożytności. Wieżono, że skoro serce jest po lewej stronie, nie pamiętam dokładnie ale chodziło chyba o to że arteria z tego palca prowadzi prosto do serca.
Jak założysz tak będzie. :-D
A mógłbyś pójść do sklepu i ją kupić ? a nie okradać artystów ? ????Siemka może mi ktoś pomóc znaleść płytke Tetris - Dwuznacznie LP
Sytuacja jest z deka utrudniona ponieważ premiera miała być 9 tego miesiaca ale przyspieszyli już i płyta jest juz w sklepach wiec powinna być i na necie :-D ale ja jakos nie moge znalść.
Fabik jak nie masz pojęcia , to się nie wypowiadaj . Tej płytki nie ma w sklepach , bo TeTris tworzy w podziemiu ????A mógłbyś pójść do sklepu i ją kupić ? a nie okradać artystów ? ????
To Ty się nie wypowiadaj znaFco, jest to pierwsza legalna płyta Tetrisa i idź jego wielki fanie do sklepu i ją kup jeżeli masz honor :spokodfhgfh:Fabik jak nie masz pojęcia , to się nie wypowiadaj . Tej płytki nie ma w sklepach , bo TeTris tworzy w podziemiu ????
Przyłączam się do prośby , pzdr
TYLKO mod może :spokodfhgfh:jak usunac swojego posta w swoim temacie?.przez przypadek dwa razy mi sie zrobil.
TYLKO mod może :spokodfhgfh:jak wstawic w sygnature obraz?
Obrazek w podpisie moze tylko mod ...A przypadkiem nie mozna kodem wstawić? Tzn ja nie próbowałem ale skoro jest edytor tekstowy to chyba można htmlem albo cuś?