>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

PlusLiga 2024/2025

B 45K

bartezgambler

Użytkownik
Panowie spokojnie Fynnian McCarthy owszem nie robi dużych punktów ale jego średnia nie jest taka zła i w meczach z lepszymi rywalami też potrafi zapunktować. Ponadto w tym spotkaniu może być spokojnie cztery jak i nawet pięć setów gdyż Bogdanka nie należy do stabilnych drużyn. Nie rzucajcie się jak szczerbaty na suchary tym bardziej że typ podaje nick którego pewniak już nie raz zawalił (taki mazihnio działu siatkówki i obaj z Gorzowa, przypadek? Nie sądzę 😜). Zalecam daleko idącą ostrożność.
Tym bardziej że typ można zagrać u każdego bukmachera, sts,betfan, totalbet po kursie 1.75 1.85. Czego gość nawet nie sprawdził.

Ostatnia edycja:
B 45K

bartezgambler

Użytkownik
Przecież tu nie chodzi o typ, tylko o kurs po którym został zagrany. Różnica między kursem 1.9 a 7.5 chyba dość znaczącą.
Umiesz czytać chłopcze ze zrozumieniem?
Mi chodzi o typ, wiele osób i tak może się sugerować opisem i to grać. Więc napisałem jak ja to widzę. Co do samego kursu, najpewniej bukmacher zrobi zwroty.
Według mnie długimi okresami czasu ten mecz może być bardzo wyrównanym spotkaniem.

T 28,9K

trynek85

Użytkownik
Mi chodzi o typ, wiele osób i tak może się sugerować opisem i to grać. Więc napisałem jak ja to widzę. Co do samego kursu, najpewniej bukmacher zrobi zwroty.
Według mnie długimi okresami czasu ten mecz może być bardzo wyrównanym spotkaniem.
Z mojego doświadczenia z Fortuną to zawsze brali na klatę tego typu sytuacje,pinio wieczorkiem może da znać jak to się zakończyło

H 56,6K

halacik96

Użytkownik
Kolego, przeczytaj opis pinia co do tego typu.
Gra go głównie z powodu błędnie wystawianego kursu a dodatkowo ocenia szansę na wejście mniej więcej 50/50
Pewnie gdyby nie zobaczył tego @7.50 możliwe że by tego nie grał, ale za 7.50 warto to było zagrać. Przy obecnym kursie każdy niech sobie odpowie sam czy warto, bo jest to klasyczne 50/50 a za @7.50 to nawet można ładować surebeta około 30% więc tak, po takim kursie i z taką linia jaką wystawiła na początku błędnie fortuna było warto to pograć, chłopcze.

pinio1111 292,9K

pinio1111

Użytkownik
Typ na Fynniana już anulowali, więc nici z zarobku😉
Ja jednak wciąż proponuję typ z STS na parę McCarthy - Nowakowski.
Dla mnie to typowe 50/50, a na Janka dostajemy 2,50!!! Jest tu z pewnością value.
Owszem Kanadyjczyk gra więcej, a Janek w tym sezonie jest zmiennikiem i wchodził często właśnie za Fynniana, gdy ten grał słabiej.
Na całym dystansie zagrał tylko kilka razy, ale gdy już grał, to grał naprawdę dobrze.
W ubiegłym sezonie był w podstawie Lublina i grał na równym, dobrym poziomie.
Dziś nie będzie Grozdanova, więc Nowakowski będzie miał okazję pokazać trenerowi, że warto na niego stawiać.
McCarthy ma z pewnością przewagę w zagrywce, bo tym elementem często punktuje, a to nie jest mocna strona Janka.
Polak z kolei jest lepszym blokującym, więc w pewnym sensie się to wyrównuje.
Myślę że będą decydowały detale i naprawdę nie widzę tu wielkiej przewagi Kanadyjczyka, co sugerują kursy.
2,50 na Nowakowskiego to fajna opcja.

F.McCarthy - J.Nowakowski 2,50 sts 3:9 easy money

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1431
pinio1111 292,9K

pinio1111

Użytkownik
No to niezła niespodzianka!!!
Wszędzie pisano że Kuraś poza składem na dzisiejszy mecz, a tu wychodzi w szóstce💪

T 24,2K

tadzin

Użytkownik
No to niezła niespodzianka!!!
Wszędzie pisano że Kuraś poza składem na dzisiejszy mecz, a tu wychodzi w szóstce💪
dlatego sie wczesniej pytalem czy jestes pewny ze ebadipour bedzie grac, bo te rozne informacje to juz w przeszlosci sie wiele razy nadzialem ze sa gowno warte ze po prostu przestalem to sledzic bo nie ma to zadnej wartosci

pinio1111 292,9K

pinio1111

Użytkownik
dlatego sie wczesniej pytalem czy jestes pewny ze ebadipour bedzie grac, bo te rozne informacje to juz w przeszlosci sie wiele razy nadzialem ze sa gowno warte ze po prostu przestalem to sledzic bo nie ma to zadnej wartosci
Tylko że dzisiaj to nawet kumpel z klubu kibica ZAKSY mi pisał, że Kurka ma nie być w składzie.

Do góry Bottom