>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

PlusLiga 2024/2025

AndrzejKoziol 29,4K

AndrzejKoziol

Użytkownik
Między chcieć a móc to jest dużo przestrzeni :) Zawiercie drużyna klasę lepsza co pokazali w ostatnim półfinale, szkoda zdrowia Bieńka który ledwo na nogach stoi i gra z blokadami bo różnica byłaby jeszcze większa. Dodatkowo mamy w Projekcie tarcia na linii prezes-trener, zawodnicy w wywiadach pomeczowych wyglądali na załamanych, coś tam ewidentnie nie gra. 2,0 obecnie na zwycięstwo Zawiercia to propozycja szalenie obiecująca.

S 5,6K

sudo

Użytkownik
Między chcieć a móc to jest dużo przestrzeni :) Zawiercie drużyna klasę lepsza co pokazali w ostatnim półfinale, szkoda zdrowia Bieńka który ledwo na nogach stoi i gra z blokadami bo różnica byłaby jeszcze większa. Dodatkowo mamy w Projekcie tarcia na linii prezes-trener, zawodnicy w wywiadach pomeczowych wyglądali na załamanych, coś tam ewidentnie nie gra. 2,0 obecnie na zwycięstwo Zawiercia to propozycja szalenie obiecująca.
W popularnych starciach buki nie rozdaja prezentow

T 24,2K

tadzin

Użytkownik
graban wylatuje po sezonie. boladz/szalpuk/brand ochodza po sezonie i tak srednio wyglada ze im sie chce grac. na dodatek boladz odchodzi... wlasnie do zawiercia. tam potrzeba cudu nad wisla zeby wawka przeszla w polfinale zawiercie.

pinio1111 306,3K

pinio1111

Użytkownik
A.Brehme under 10,5pkt 1,75 STS główny typ siedzi😉

JSW - Bogdanka
1set/mecz - Bogdanka/JSW 5,20 betclic łamaniec poszedł, ale w drugą stronę.

Moim zdaniem STS trochę odleciał z tą linią.
Owszem Anton gra świetny sezon, zdobywa więcej pkt od Norberta, ale tą linię przebił 8x na 32 mecze!!!
Zagrał fajne spotkanie w finale PP, zdobywając 12pkt, ale tam miał trochę ponad stan w zagrywce, którą zdobył aż 3pkt.
W lidze ma 18 asów na 32 spotkania, więc już tak imponująco nie jest.
Moim zdaniem dzisiaj LUK, jeśli chce nawiązać walkę, to musi zagrać na maksymalnym ryzyku w zagrywce, co również nie powinno sprzyjać grze JSW na środku.
Nie twierdzę że Brehme na pewno nie zdobędzie tych 11pkt, ale dla mnie realną linią byłoby tu 8,5pkt.
Z innych typów na pkt, widzę:

W. Leon over 18,5pkt 1,85
M.Sawicki over 11,5pkt 1,85
F. McCarthy over 6,5pkt 2,00

Co do drugiego typu to uważam że JSW może wyjść trochę uśpione po wygraniu PP i zwycięstwie nad dzisiejszym przeciwnikiem w półfinale 3:0.
Niestety w tamtym meczu zawiódł trochę Wilfredo i sądzę, że dziś będzie mocno zmotywowany by udowodnić coś sobie i kibicom.
Również Sawicki zagrał słaby mecz i tu również liczę na poprawę, bo możliwości ku temu ma.
Ogólnie spodziewam się wyrównanego meczu i nie zdziwi mnie nawet wygrana Lublina.
Jednak próbuję łamańca z opcją, że po słabym początku JSW wejdzie na wyższe obroty i mecz finalnie wygra.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1570
J 1,6K

jakxx88

Użytkownik
No i Lubin zrobił kuku i mają szansę j siebie skończyć i zrobić dużą sensację. Jednak Jastrzębski z nożem na gardle myślę że odwróci losy jeszcze

pinio1111 306,3K

pinio1111

Użytkownik
No i Lubin zrobił kuku i mają szansę j siebie skończyć i zrobić dużą sensację. Jednak Jastrzębski z nożem na gardle myślę że odwróci losy jeszcze
Dzisiaj, tak jak się spodziewałem JSW zagrało słabszy mecz po PP. Myślę, że w Lublinie też będą decydowały detale i przede wszystkim JSW musi wykreować lidera, bo dziś go brakowało.

Otrzymane punkty reputacji: +554
W 3,1K

Whisky77

Użytkownik
Wiesz, że Lublin i Lubin to dwa różne miasta, które dzieli kilkaset kilometrów? Jeśli do tego momentu nie wiedziałeś to w sumie lepiej późno niż wcale...

pinio1111 306,3K

pinio1111

Użytkownik
Superbet:
Bołądź over 16,5 pkt i Bieniek over 8,5pkt
3,40 Linus wychodzi w szóstce

Mimo sromotnego lania w półfinale PP, liczę dziś na lepszą postawę Warszawy.
W końcu we własnej hali przegrali tylko jeden mecz z Częstochową.
We wspomnianym półfinale PP zagrali dramatycznie w przyjęciu i nie sądzę by na Torwarze to powtórzyli.
Co do overów to Bartek nie gra najlepszego sezonu. W meczach z Bełchatowem zagrał słabo i był zmieniany przez Linusa.
Podobnie było w PP, gdzie również w drugim secie został zmieniony przez Webera.
Liczę jednak na jego przełamanie bo możliwości ofensywne ma spore i jeśli zagra na swoim dobrym poziomie, to może dać dużo pkt drużynie.
Liczę dziś na minimum 4 sety i jeśli Bartek zostanie na boisku przez cały mecz to linia 16,5 pkt nie jest wygórowana.
Bieniu to osobna historia i te 8,5pkt mnie zaskoczyło. Wiadomo że zmaga się z urazem, ale sezon powinien dograć.
Myślę że dziś zakręci się w okolicach 10pkt.
Na 23 występy linię złamał 13 razy, więc jest ok, tym bardziej że w kilku meczach z niższym dorobkiem pkt, był zmieniany przy dobrym wyniku dla drużyny, bądź wchodził na zmiany po kontuzji.
Moim zdaniem sam jego over jest również fajną opcją do gry.

M. Bieniek over 8,5pkt 1,75 superbet 10pkt

Z drugiego spotkania widzę kilka overów pkt, ale najbardziej wpadł mi w oko:

D. Woch over 7,5pkt 2,00 STS

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +215
J 1,6K

jakxx88

Użytkownik
Wiesz, że Lublin i Lubin to dwa różne miasta, które dzieli kilkaset kilometrów? Jeśli do tego momentu nie wiedziałeś to w sumie lepiej późno niż wcale...
Literówka, przepraszam jak uraziłem Pana ( choć jakiś kolejny napinacz widzę). Każdy wiedział o co chodziło no ale ty się pewnie zastanawiałeś nad błędem bo siatkówka to chyba nie dla ciebie. Ale możesz być dumny, geografia u ciebie na plus 😁
Wesołego alleluja

Otrzymane punkty reputacji: +208
M 24K

Mietek006

Użytkownik
Spotkanie: PGE Projekt Warszawa - Aluron CMC Warta Zawiercie
Data: 19/4/2925 14:45
Typ: Bołądź poniżej 17,5 pkt (zwrot)
Kurs: 1,81
Bukmacher: forbet
Analiza:

Bartek Bołądź ostatnio czasy obniżył loty, gdzie w 4 meczach zdobył następującą ilość punktów:
- 22 marca z Suwałkami (6 punktów)
- 28 marca z Bełchatowem (7 punktów)
- 5 kwietnia z Bełchatowem (10 punktów - 5 setów)
- 12 kwietnia z Zawierciem (5 punktów)
Ma wartościowego zmiennika Linusa Webera, który potrafi zagrać świetny mecz. A biorąc pod uwagę że czeka ich dzisiaj ciężka potyczka, to liczę że do rotacji dojdzie na pozycji atakującego. Z trzy/cztery piłki nie skoczy i zostanie odesłany do "kwadratu".

Ostatnia edycja:
unicaja 60,2K

unicaja

Użytkownik
Przed tygodniem w PP graliście under Y. Semeniuka który lekko wszedł aczkolwiek były tylko 3 sety dzisiaj linia niestety o 1pkt w dół ale może nadal warto jak myślicie?

Ostatnia edycja:
pinio1111 306,3K

pinio1111

Użytkownik
Zawiercie -1,5seta 1,92 superbet

Jakoś nie wyobrażam sobie tego inaczej.
Tak jak się spodziewałem, ostatnio Wawka powalczyła we własnej hali i wygrała pierwsze starcie w półfinale.
O ile walki z ich strony się spodziewałem, o tyle wygranej już niekoniecznie.
Zadecydowały dwa pierwsze sety, gdzie Aluron grał bardzo słabo, natomiast Projekt wykorzystał świetną dyspozycję Linusa.
Od trzeciego seta Zawiercie zaczęło przypominać samych siebie z całego sezonu i dość łatwo wygrali dwie partie.
W tie-breaku, przy dopingu własnej publiczności to jednak Projekt zakończył ten mecz wygraną.
Dziś jednak przenosimy się do Sosnowca, gdzie będzie niesamowity doping fanów z Zawiercia.
Myślę że dzisiejszy mecz bardziej będzie przypominał spotkanie z półfinału PP, gdzie Zawiercie wygrało 3:0 deklasując Warszawę. Właśnie tamten mecz odzwierciedlał siłę obu zespołów.
Podopieczni Grabana pewnie wyjdą z myślą o zakończeniu tej rywalizacji dzisiaj, ale gdzieś z tyłu głowy będą mieli to, że ewentualne decydujące spotkanie, rozegrają na Torwarze.
Nie wierzę w to, że Zawiercie drugi raz zacznie tak słabo spotkanie i da się zaskoczyć przeciwnikowi. Widzę w tym meczu 3:0, 3:1 dla gospodarzy i dość wysoką przewagę punktową.
Do tego moim zdaniem warto pograć na zawodników:
L.Weber under 17,5pkt 1,82 betclic 18pkt
J. Kochanowski under 9,5pkt 1,82 betclic 8pkt

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +147
Pablito91 1,8M

Pablito91

Mistrz Typer EURO Niemcy 2024
Jastrzębie @1.73 fortuna 1:3 :)

Drugi mecz półfinałowy Plus Ligi między Bogdanką a Jastrzębskim. Pierwszy mecz niespodziewanie wygrała Bogdanka. Teraz mistrzowie Polski są przyparci do muru. Muszą bowiem wygrać by zagrać w decydującym meczu u siebie. Myślę, że dzisiaj zobaczymy już najlepszą wersję Jastrzębskiego Węgla. Bogdanka to drużyna zlepiona z bardzo dobrych zawodników, ale dopiero od tego sezonu. Liczę, że dzisiaj wygra doświadczenie, które ma zespół Jastrzębskiego. Ich kadra to przede wszystkim czołowi zawodnicy naszej reprezentacji z bardzo dobrymi zawodnikami z zagranicy. Bogdanka to przede wszystkim Leon, który w pierwszym meczu zdobył 25 punktów. Gra Bogdanki zależy od niego. Ciekawe czy dzisiaj zagra podobny mecz. Jeśli nie, to Jastrzębie to weźmie.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1407
zibi16 1,7M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
LUK Lublin - Jastrzębski Węgiel 1:3

Dla LUK Lublin jest to historyczny moment, raczej mało kto spodziewał się, że już w pierwszym sezonie gdzie dokonali kilku świetnych transferów będą o 1 spotkanie od finału o Mistrzostwo Polski. Dla nich jest to kapitalny sezon, 1 krok od finału Mistrzostwa Polski ale nie należy zapominać, że jest to zespół, który zdobył Puchar Challenge CUP gdzie w finale pokonali LUBE Civitanova.
W pierwszym meczu wygrali 3:1 z Jastrzębskim gdzie kapitalne zawody rozegrał Leon.
Jastrzębski Węgiel to zdobywca Pucharu Polski, gdzie w półfinale pokonali LUK 3:0. Drużyna, która walczy nadal w Lidze mistrzów więc nadal 3 trofea w ich zasięgu - byłby to niesamowity sukces.

Czy dziś trybuny poniosą gospodarzy? Dla mnie ten mecz to typowy 50/50 lekkie wskazanie może dla gości za doświadczenie ale i oni mają swoje problemy. Przede wszystkim atakujący Kaczmarek to nie jest ten sam zawodnik co rok temu. Carle potrafi rozegrać kapitalne zawody ale to też jeszcze nie jest przyjmujący klasy światowej. Czy Leon zagra tak samo kapitalny mecz? Przydało by mu się wsparcie bo sam może tego znowu nie pociągnąć.

Nie mniej jednak liczę na świetne spotkanie i dramaturgię. Miejmy nadzieję, że się nie zawiedziemy i obejrzymy spotkanie na miarę półfinału.

powyżej 181,5 1,71 Fortuna

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1407
Do góry Bottom