Zawiercie -1,5seta
1,92 superbet
Jakoś nie wyobrażam sobie tego inaczej.
Tak jak się spodziewałem, ostatnio Wawka powalczyła we własnej hali i wygrała pierwsze starcie w półfinale.
O ile walki z ich strony się spodziewałem, o tyle wygranej już niekoniecznie.
Zadecydowały dwa pierwsze sety, gdzie Aluron grał bardzo słabo, natomiast Projekt wykorzystał świetną dyspozycję Linusa.
Od trzeciego seta Zawiercie zaczęło przypominać samych siebie z całego sezonu i dość łatwo wygrali dwie partie.
W tie-breaku, przy dopingu własnej publiczności to jednak Projekt zakończył ten mecz wygraną.
Dziś jednak przenosimy się do Sosnowca, gdzie będzie niesamowity doping fanów z Zawiercia.
Myślę że dzisiejszy mecz bardziej będzie przypominał spotkanie z półfinału PP, gdzie Zawiercie wygrało 3:0 deklasując Warszawę. Właśnie tamten mecz odzwierciedlał siłę obu zespołów.
Podopieczni Grabana pewnie wyjdą z myślą o zakończeniu tej rywalizacji dzisiaj, ale gdzieś z tyłu głowy będą mieli to, że ewentualne decydujące spotkanie, rozegrają na Torwarze.
Nie wierzę w to, że Zawiercie drugi raz zacznie tak słabo spotkanie i da się zaskoczyć przeciwnikowi. Widzę w tym meczu 3:0, 3:1 dla gospodarzy i dość wysoką przewagę punktową.
Do tego moim zdaniem warto pograć na zawodników:
L.Weber under 17,5pkt 1,82
betclic 18pkt
J. Kochanowski under 9,5pkt
1,82
betclic 8pkt