>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

PlusLiga 2024/2025

pinio1111 274,5K

pinio1111

Użytkownik
Nie sądzę żeby Czewa liczyła jeszcze na awans wyżej. Myślę że dziś nie będzie im łatwo o wygraną bo Trefl potrafi coś tam zagrać, a Nasevicz jest w mega gazie.
Nie zdziwi mnie 5 setów dzisiaj.
Po drugie, patrząc że za 12 dni rozpoczynają się play-off, to Norwid może być w cięższym treningu? Oczywiście to tylko moje przypuszczenia, ale patrząc na to że top5 ligi gra cały czas puchary, to taka Czewa ma komfort i może budować już sobie formę pod pierwszy mecz z Jastrzębiem.

Z mojej strony myślę że można grać dziś over 6,5pkt Popieli 1,75 i over 7,5pkt Adamczyka 1,85.
Trefl nie ma piorunującej zagrywki i będzie możliwość grania środkiem po stronie Czewy, co myślę skrzętnie wykorzystają.
Podobnie było w ostatnim meczu ze Stilonem, który zagrywkę ma słabą i obaj zdobyli 10 i 11pkt.

S 38,2K

sobolekk

Użytkownik
Ja uważam że śmiało można grac win barkomu za trzy punkty. Zaraz może niektórzy mi pocisna że wymyslam teorie spiskowe ale ja nie wierzę że ktoś pozwoli Ukraińcom spaść z ligi 🤣🤣

Otrzymane punkty reputacji: +588
T 24,2K

tadzin

Użytkownik
Ja uważam że śmiało można grac win barkomu za trzy punkty. Zaraz może niektórzy mi pocisna że wymyslam teorie spiskowe ale ja nie wierzę że ktoś pozwoli Ukraińcom spaść z ligi 🤣🤣
tyle ze jest dokladnie na odwrot, nikt ich nie chce w lidze.
x miesiecy temu podczas obrad nad zmniejszeniem ligi wiekszosc klubow poruszyla "temat barkomu". no i wypowiedzi byly wylacznie pesymistyczne czy tez pelne zawodu. "politycznego parasola ochronnego" (politycznej powinnosci/koniecznosci?) tez juz wg mnie nie ma.

pinio1111 274,5K

pinio1111

Użytkownik
A. Nasevicz under 20,5pkt 1,85 sts
Nasevicz - Orczyk 6,00. sts

Trzeba poczekać na składy bo dziś to Kuba może wyjść w podstawie.
Dlaczego???....a dlatego, że to będzie jego ostatni mecz w PLS i zakończenie kariery siatkarskiej.
Mecz o nic dla obu drużyn, więc fajny by zrobić fetę temu zasłużonemu zawodnikowi.
Ja jednak myślę że Aleks wyjdzie w szóstce, a Kuba go zmieni w trakcie meczu i dostanie sporo czasu do gry.
Dlatego właśnie idę w under Nasevicza i myślę że dziś tych 20+ pkt, raczej nie zdobędzie.

Do tego można spróbować zakładu w parze
Nasevicz - Orczyk, bo kurs na Piotrka rewelacyjny.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1647
T 24,2K

tadzin

Użytkownik
Trzeba poczekać na składy bo dziś to Kuba może wyjść w podstawie.
Dlaczego???....a dlatego, że to będzie jego ostatni mecz w PLS i zakończenie kariery siatkarskiej.
mam podobną teorie, ale wtedy po prostu zagram olsztyn win jak wyjda normalnym skladem. no i w sumie gdansk juz w ostatnim meczu sporo rotowal, gral mlodzian na sypie dlugi czas

pinio1111 274,5K

pinio1111

Użytkownik
Sts już ściągnął zakład Nasevicz-Orczyk😉
Co do wygranej Olsztyna, to ja nie zaryzykuję bo dziś w Gdańsku jest szykowana feta dla Jarskiego i myślę że Trefl jednak będzie chciał wygrać ten mecz.

I 45,8K

iti

Użytkownik
to polak.

gdansk poszedl jeszcze mocniej nie dosc ze od rauz jarosz to jeszcze mlodziak na sypie (i nie ma dla niego zmiany normalnej) i przyjecie orczyk sobanski. jak olsztyn zagra na serio no to wynik moze byc tylko jeden. tyle ze to mecz o nic.
Dopiero teraz jak przeczytałem ten post kolegi to sobie przypomniałem, że Jarosz kończy dziś kariere...

Do góry Bottom