>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

PlusLiga 2024/2025

Cienki Bolek 2,7K

Cienki Bolek

Użytkownik
Będzin spadł z ligi, morale podkopane. JW liderem. Ma teraz Będzin i Nysę w lidze, potem Olympiakos w Lidze Mistrzów, następnie puchar polski i w ostatniej kolejce Zawiercie. Dobrze byłoby zapewnić sobie 1 miejsce przed ostatnią kolejką. Jastrzębie mocna forma, ostatnie 3 mecze bez straty seta. W meczach z Będzinem często tracili seta , ale wydaje mi się ten pojedynek w tej fazie sezonu powinien być szybki. JW jeśli nie zlekceważy rywala to powinno załatwić sprawę szybko.
Wchodzę w poniżej 134,5 pkt @ 2,35 STS. Niech deklasują spadkowicza.

Ostatnia edycja:
pinio1111 256,5K

pinio1111

Użytkownik
Po tym cyrku który zaprezentowali z barkomem? Haha Sovia półka wyżej . Win sovia
Ja tam gram na Bełchatów dzisiaj, tzn zagrałem kilka dni temu jak kurs był ponad 2,00.
Reska bez Bednorza, a przez limity obcokrajowców będzie grał Staszewski.
Oczywiście może wyjść Vasina z Klemenem, ale wtedy Kozub musiałby grać na sypie. Ropret w tej chwili to zdecydowanie nr 1, więc myślę że jednak Staszewski zagra dzisiaj.
Bełchatów solidny u siebie i mają argumenty by wygrać z osłabioną Resovią.
Ja się spodziewam dość długiego spotkania i overów punktowych.

kosiorx 23,6K

kosiorx

Użytkownik
Ja tam gram na Bełchatów dzisiaj, tzn zagrałem kilka dni temu jak kurs był ponad 2,00.
Oczywiście może wyjść Vasina z Klemenem, ale wtedy Kozub musiałby grać na sypie. Ropret w tej chwili to zdecydowanie nr 1, więc myślę że jednak Staszewski zagra dzisiaj.
Też myślałem o Skrze najpierw ale ostatecznie gram over. Jeśli nie Staszewski to Reska może kombinować i grać bez Ropreta z przyjęciem Cebulj - Vasina. Zobaczymy co wymyślą

T 23K

tadzin

Użytkownik
moze byc jeszcze ropret +cebularz+wasina+bucki :D kombinacji jest wiele. ja bym na dzien dobry skresli kombinacje z kozubem bo przez rece sypacza pilka przechodzi w niemal kazdej akcji a ten kalekin juz wielokrotnie pokazal co i jak

Do góry Bottom