>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

PlusLiga 2024/2025

Cienki Bolek 2,7K

Cienki Bolek

Użytkownik
Będzin spadł z ligi, morale podkopane. JW liderem. Ma teraz Będzin i Nysę w lidze, potem Olympiakos w Lidze Mistrzów, następnie puchar polski i w ostatniej kolejce Zawiercie. Dobrze byłoby zapewnić sobie 1 miejsce przed ostatnią kolejką. Jastrzębie mocna forma, ostatnie 3 mecze bez straty seta. W meczach z Będzinem często tracili seta , ale wydaje mi się ten pojedynek w tej fazie sezonu powinien być szybki. JW jeśli nie zlekceważy rywala to powinno załatwić sprawę szybko.
Wchodzę w poniżej 134,5 pkt @ 2,35 STS. Niech deklasują spadkowicza.

Ostatnia edycja:
pinio1111 274,5K

pinio1111

Użytkownik
Po tym cyrku który zaprezentowali z barkomem? Haha Sovia półka wyżej . Win sovia
Ja tam gram na Bełchatów dzisiaj, tzn zagrałem kilka dni temu jak kurs był ponad 2,00.
Reska bez Bednorza, a przez limity obcokrajowców będzie grał Staszewski.
Oczywiście może wyjść Vasina z Klemenem, ale wtedy Kozub musiałby grać na sypie. Ropret w tej chwili to zdecydowanie nr 1, więc myślę że jednak Staszewski zagra dzisiaj.
Bełchatów solidny u siebie i mają argumenty by wygrać z osłabioną Resovią.
Ja się spodziewam dość długiego spotkania i overów punktowych.

kosiorx 23,6K

kosiorx

Użytkownik
Ja tam gram na Bełchatów dzisiaj, tzn zagrałem kilka dni temu jak kurs był ponad 2,00.
Oczywiście może wyjść Vasina z Klemenem, ale wtedy Kozub musiałby grać na sypie. Ropret w tej chwili to zdecydowanie nr 1, więc myślę że jednak Staszewski zagra dzisiaj.
Też myślałem o Skrze najpierw ale ostatecznie gram over. Jeśli nie Staszewski to Reska może kombinować i grać bez Ropreta z przyjęciem Cebulj - Vasina. Zobaczymy co wymyślą

T 24,2K

tadzin

Użytkownik
moze byc jeszcze ropret +cebularz+wasina+bucki :D kombinacji jest wiele. ja bym na dzien dobry skresli kombinacje z kozubem bo przez rece sypacza pilka przechodzi w niemal kazdej akcji a ten kalekin juz wielokrotnie pokazal co i jak

Volleyball_Expert 657,2K

Volleyball_Expert

Użytkownik
ZAKSA Kędzierzyn-Koźle - Zawiercie typ (Handicap setowy -1.5 seta dla ZAKSA Kędzierzyn-Koźle) kurs 4.65 Superbet

Według mnie Zawiercianie złapali ostatnio lekki dołek. Mówię głównie o meczu z Bełchatowem, gdzie przegrali to spotkanie w czterech setach i to dość wyraźnie. Wczoraj Bełchatowianie przegrali bardzo łatwo z Resovia na swojej hali w trzech setach. W Resovii brakowało Bednorza czołowego przyjmującego. W Resovii przez to były limity, gdzie trener musiał postawić na drugiego rozgrywającego Kozuba i mimo wszystko odnieśli trzy punkty. Do ZAKSY wrócił po drobnej kontuzji Grobelny, który gra już w pełnym wymiarze. Środek ZAKSY także w miarę już optymalny. Według mnie ZAKSA na własnej hali jest bardzo groźnym zespołem i stać ich na zwycięstwo praktycznie z każdym zespołem z naszej ligi. Kędzierzynianie zagrali ostatnio bardzo solidne spotkanie z Olsztynem wygrywając bardzo pewnie w trzech setach. Widzę dzisiaj szansę na zwycięstwo drużyny gospodarzy. Pozdrawiam.

Otrzymane punkty reputacji: +528
pinio1111 274,5K

pinio1111

Użytkownik
A. Takvam under 6,5pkt. 1,85 superbet jednak Karol w 6

Próbuję dzisiaj under Norwega.
Nie jestem pewien czy wyjdzie w szóstce, bo już ostatnio Karol wszedł za niego, więc najlepiej poczekać do wyjściowych szóstek.
Jeśli jednak wyjdzie w podstawie to sądzę że nie zdobędzie tych 7+ pkt.
Zawiercie będzie z pewnością ryzykować na zagrywce, a ma kto tam to robić. Nie sądzę by Kędzierzyn grał dziś dużo środkiem, a jeśli nawet to Andreas z reguły dostaje naprawdę mało piłek od Marcina. Widać że Janusz znacznie bardziej ufa Porębie, co odzwierciedlają liczby w statystykach.

Ostatnia edycja:
pinio1111 274,5K

pinio1111

Użytkownik
Barkom - ZAKSA
,over 3,5 seta - 1,72

Naprawdę nie mam czasu na pisaninę tutaj, ale kto zdąży to polecam

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2516
pinio1111 274,5K

pinio1111

Użytkownik
Zawiercie -17,5pkt 1,85 mimo dwóch przegranych setów handi siadło 💪

Jakoś inaczej tego nie widzę

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1987
pinio1111 274,5K

pinio1111

Użytkownik
A.Boguerra over 12,5pkt 1,75 STS 11pkt w dwóch setach, a w trzecim 0!!!🤬
Boguerra - Kujundzić więcej pkt. 1,90 Betclic

To dziś w stronę Tunezyjczyka.
Aymen w ostatnim czasie wskoczył na dość równy, wysoki poziom gry. Szczególnie ofensywnie prezentuje się bdb, bo z przyjęciem jest już różnie.
Widać że pracuje na przyszłosezonowy kontrakt i byłby ciekawą opcją dla nie jednej drużyny. W ostatnich sześciu meczach, 4x zdobywał 20+pkt, co dla przyjmującego jest nie lada wyczynem. Wprawdzie jego średnia meczowa nie jest rewelacyjna, bo to 12,3pkt, ale w pierwszej części sezonu był dość często zmieniany i rzadko kiedy grał na całym dystansie spotkania. Od pewnego czasu gra regularnie w wyjściowej szóstce i odpłaca to trenerowi dobrymi występami.
Dodatkowo większość akcji ofensywnych powinna być rozgrywana na skrzydłach, gdyż Skra potrafi pogonić przeciwnika zagrywką. Druga sprawa to absencja najlepszego środkowego Katowic, czyli Usowicza, który dokończy sezon w Perugii.
Aymen ma również bdb zagrywkę, a 41 asów w tym sezonie to jeden z lepszych rezultatów w lidze.
Moim zdaniem stać Boguerre na złamanie linii 12,5pkt.
Co do drugiego typu, to myślę że 1,90 na Aymena to value. Tak jak pisałem, jest on w ostatnim czasie jednym z najlepiej punktujących zawodników Katowic i to w dużej mierze, na nim opiera się gra ofensywna GKS.
Miran natomiast przeważnie zdobywa między 10 a 15pkt i bardziej odpowiada za obronę i przyjęcie. Miał on w trakcie sezonu znacznie mniej spektakularnych występów w porównaniu z Tunezyjczykiem. Do tego głównym wyborem w ataku Bełchatowa jest Amin, a drugim z kolei jest Peric, który ostatnio cieszy się zaufaniem Cretu. Na środku sporo piłek jest również kierowanych do Lemana, który ustabilizował formę. Ogólnie Grzesiek ma zdecydowanie więcej opcji w ofensywie od Tuanigi.
Dlatego to tłuste 1,90 bez podatku w Betclic to całkiem fajna opcja.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1176
C 278,3K

czary-mary

Użytkownik
Katowice już bez Usowicza i Bergera, czyli dwóch ważnych, podstawowych ogniw w zespole.
Skra na galowo, siły trzeba oszczędzać i szybko kończyć tak słabych rywali.
Moim zdaniem 3:0 dla Skry. Katowice już bez szans na utrzymanie, mogą mieć spore problemy z dobijaniem do 20 pkt w setach. Slepsk ograł ich 3:0 przed paroma dniami.
Skra 3:0 kurs 2.57

Edit. WiN 3:0 dla Skry

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +255
pinio1111 274,5K

pinio1111

Użytkownik
Stilon win 1,95

Na szybko z hali.
Stilon przegrał 7 spotkań u siebie z samą górą.
Z zespołami od 8 w dół wszystko wygrał.
Olsztyn na wyjazdach gra tragicznie. Wygrali tylko z Katowicami i Barkomem.
Dziś ostatni mecz Stilonu we własnej hali, kibiców dużo i liczę na wygraną

Ostatnia edycja:
Rafalsky 9,1K

Rafalsky

Użytkownik
Stal Nysa podejmie u siebie dziś Aluron Zawiercie . Gospodarze mają 5 punktów przewagi nad Barkomem Lwów z którym toczą walką o pozostanie w Plus Lidze. Sytuacja wygląda następująco: Nysa podejmuje dziś Aluron, Barkom jutro jedzie do Będzina. Jeśli Nysa nie zapunktuje, Barkom wygra za 3 punkty to ostatni bezpośredni pojedynek z Barkomem zdecyduje o utrzymaniu. Nysa będzie polegać na Gierżocie i Kapicy. Zawiercie pokazało swoje możliwości pokonując zdecydowanie Luneburg w Lidze Mistrzów. Aluron ma jeden element gry wyróżniający go na tle ligi , jest to zagrywka. Nysa na serwis jest podatna i uważam, że ten element zdestabilizuje grę Nyszan w dzisiejszym meczu. Aluron walczy z Projektem o 2 miejsce w lidze. Widać, że formę przygotowali odpowiednią na tę część sezonu i sądzę, że wychodząc dziś podstawowym składem i grając na poziomie zbliżonym do meczu z Luneburgiem powinien wygrać przekonująco ten mecz. Myślę, że Stal nie udźwignie tego meczu pod kątem presji bo to będzie dużo ważyć a rywal ma w składzie wielu doświadczonych graczy.

Stal Nysa - Aluron CMC Warta Zawiercie, Zawiercie -1,5 seta @ 1,50 STS

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2802
Rafalsky 9,1K

Rafalsky

Użytkownik
Tylko wygrana za 3 punkty ich urządza. Gdy wygrają po tie-breaku to wtedy Nysa będzie miała 1 punkt więcej na koniec fazy zasadniczej.

Otrzymane punkty reputacji: +714
J 1,4K

jakxx88

Użytkownik
Warto pchać się dziś w Norwid na handlu setowe? Wygrają za trzy pkt , ostatni mecz u siebie ze Skrą, jest szansa na 7 miejsce i uniknięcie Jastrzębia na początku play-off.
Co do meczu czwartkowego nie wiem czemu ale patrząc na grę Nysy na wyjazdach wydaje mi się że barkom to wygra i zostanie w plus lidze niestety 😐

Do góry Bottom