Przecież tu nie chodzi o typ, tylko o kurs po którym został zagrany. Różnica między kursem 1.9 a 7.5 chyba dość znaczącą.Tym bardziej że typ można zagrać u każdego bukmachera, sts,betfan, totalbet po kursie 1.75 1.85. Czego gość nawet nie sprawdził.
Szkoda twoich wysiłków by to tłumaczyć.Przecież tu nie chodzi o typ, tylko o kurs po którym został zagrany. Różnica między kursem 1.9 a 7.5 chyba dość znaczącą.
Umiesz czytać chłopcze ze zrozumieniem?Przecież tu nie chodzi o typ, tylko o kurs po którym został zagrany. Różnica między kursem 1.9 a 7.5 chyba dość znaczącą.
Z mojego doświadczenia z Fortuną to zawsze brali na klatę tego typu sytuacje,pinio wieczorkiem może da znać jak to się zakończyłoUmiesz czytać chłopcze ze zrozumieniem?
Mi chodzi o typ, wiele osób i tak może się sugerować opisem i to grać. Więc napisałem jak ja to widzę. Co do samego kursu, najpewniej bukmacher zrobi zwroty.
Według mnie długimi okresami czasu ten mecz może być bardzo wyrównanym spotkaniem.
Kolego, przeczytaj opis pinia co do tego typu.Umiesz czytać chłopcze ze zrozumieniem?
Mi chodzi o typ, wiele osób i tak może się sugerować opisem i to grać. Więc napisałem jak ja to widzę. Co do samego kursu, najpewniej bukmacher zrobi zwroty.
Według mnie długimi okresami czasu ten mecz może być bardzo wyrównanym spotkaniem.
dlatego sie wczesniej pytalem czy jestes pewny ze ebadipour bedzie grac, bo te rozne informacje to juz w przeszlosci sie wiele razy nadzialem ze sa gowno warte ze po prostu przestalem to sledzic bo nie ma to zadnej wartosciNo to niezła niespodzianka!!!
Wszędzie pisano że Kuraś poza składem na dzisiejszy mecz, a tu wychodzi w szóstce![]()
Tylko że dzisiaj to nawet kumpel z klubu kibica ZAKSY mi pisał, że Kurka ma nie być w składzie.dlatego sie wczesniej pytalem czy jestes pewny ze ebadipour bedzie grac, bo te rozne informacje to juz w przeszlosci sie wiele razy nadzialem ze sa gowno warte ze po prostu przestalem to sledzic bo nie ma to zadnej wartosci
normalna rzecz, najpierw polskie pseudobuki wystawiaja oferte, po czym kursy wysatwia 365 i oni wszystkie kursy dopasowuja do oferty 365. takie to zaawansowane sa nasze ziemniaki.W Zawierciu jakiś szpital? Kursy od rana skoczyły z 1.74 do 2.00.
Miejsce meczu zmieniło sięDziwne, raptem kilka dni temu bezpośredni pojedynek wygrało Zawiercie i nie sądzę, żeby przez tydzień zapomnieli jak się gra w siatkówkę. Dla mnie są faworytem tego spotkania.