Pogralem Będzin po @16.00. Skra podkładając się trafi w 1/4 na trefl a później na JW. W innej opcji dostanie w 1/4 resovie a później w 1/2 zakse. Także ja na miejscu trenera bym odpuscil i dal wygrać BędzinowiWszystko fajnie wyszło. W konsekwencji Zaksa wygrała po naszej burzy mózgów. Dałem się przekonać i przyznam szczerze zarobiłem na dublu kędzierzyn + gdańsk. Inni zarobili na live - miód, malina. Byłoby miło gdyby tutaj nawet różne punkty widzenia się pojawiały abyśmy mogli znaleźć ten złoty środek.
W kontekście tych dwóch ostatnich meczów powiem, że Resovia teraz potrzebuje wygranej minimum po tie-breaku by mieć pewne miejsce przed Bełchatowem. Sama Skra ma mniej wygranych meczów od Vervy i w przypadku porażki z Będzinem 0:3 lub 1:3 zostaje na 6 miejscu.
Jak myślicie co zrobi Skra ? Zapunktuje i wpadnie na Resovie w ćwierćfinale czy odstawi kabaret z Będzinem aby pozostać na 6 miejscu i zagrać z Treflem ?
1xbet spadło juz na 3.70. Nikt inny raczej juz nie maDajcie znać jak gdzieś znajdziecie do pogrania Będzin.
Jak czytacie tą wypowiedź Mateusza Bieńka ?Mateusz Bieniek
''Szczerze totalnie nie będziemy na pewno się ustawiać z kim chcemy grać. Z tymi zespołami wyżej w tym sezonie przegrywaliśmy, więc z każdym mamy rachunki do wyrównania. Na pewno z Będzinem wyjdziemy o zwycięstwo. Zobaczymy też, jak będziemy przede wszystkim fizyczne wyglądać, bo wiadomo, że przed play-offami będziemy wchodzić w cięższą siłownię. Wtedy pojawiają się jakieś problemy zdrowotne, więc tutaj już trenerzy będą decydować. Nie będziemy się ustawiać na pewno z Będzinem w tej ostatniej kolejce i wyjdziemy po trzy punkty.''