gystlik
Użytkownik
Samolotem przez Kraków. Potem autostrada do Rzeszowa.Wiadomo jak to jest z transportem w drużynie Lotosu? Jakim środkiem lokomocji podróżują oni na Podkarpacie? Ktoś wie coś na te temat?
Samolotem przez Kraków. Potem autostrada do Rzeszowa.Wiadomo jak to jest z transportem w drużynie Lotosu? Jakim środkiem lokomocji podróżują oni na Podkarpacie? Ktoś wie coś na te temat?
Dziękuję to wiele wyjaśnia, w takim razie można próbować overek grajkowie nie będą odczuwać trudów podróży przez całą Polske.
Nie wiem czy bedzie tak ryzykowal...Bo nie moga sobie pozwolic na strate punktow. Pewnie bardzo im zalezy na zajeciu 1 miejsca aby uniknac Zaksy w playoff, bo wyglada na to, ze kto zajmie 2 miejsce ten trafi na Zakse, a na tym etapie gra sie do 2 zwyciestw wiec roznie bywa.Warto moim zdaniem także zwrócić uwagę na mecz Skry Bełchatów. Daje sobie uciąć rękę, że w meczu z Częstochową zagrają np. Brdjovic, Włodarczyk czy Muzaj - bo Częstochowa kozakiem nie jest - a Skra leci na tygodniu na hit Ligi Mistrzów do Włoch aby zmierzyć się z Lube.
O pierwszym miejscu i tak zdecyduje ostatni mecz rundy zasadniczej pomiędzy Resovią a Skrą, Resovia równie dobrze może dziś stracić punkty z Gdańskiem. A poza tym, nie rozumiem dlaczego każdy straszy wpadnieciem na Zakse? Rozumiem że gra jest do dwóch zwycięstw, ale mimo wszystko klasa sportowa pierwszej dwójki jest zbyt duża by w meczach gdzie zaczną decydować się losy sezonu, by przegrywać ze znacznie słabszymi rywalami, bo nie ukrywajmy że w tym sezonie Kędzierzyn jest groźny tylko z nazwyNie wiem czy bedzie tak ryzykowal...Bo nie moga sobie pozwolic na strate punktow. Pewnie bardzo im zalezy na zajeciu 1 miejsca aby uniknac Zaksy w playoff, bo wyglada na to, ze kto zajmie 2 miejsce ten trafi na Zakse, a na tym etapie gra sie do 2 zwyciestw wiec roznie bywa.
Kropka nad "i" już postawiona, Czarni przegrywając najbliższe dwa mecze 2x po 3:0 będą mieli stosunek setów 0.8077, a Polibuda wygrywając 2x po 3:0 równe 0.80, czyli mecz o pietruszkę, "Wilki Bednaruka" na pewno nie odpuszczą, a Czarni? Nie wiem, poczekałbym przynajmniej na wyjściowe szóstki, ale osobiście odradzam ten typ...Czarni (-2,5 seta) - AZS PW @ 2,36
Typ ryzykowny, ale myślę, że warto spróbować. Na dwie kolejki przed końcem sezonu zasadniczego Radom 33 pkt, Warszawa 27 pkt, ratio setów wyraźnie dla Czarnych, w pierwszym meczu pewne zwycięstwo radomian, także 8 miejsce praktycznie zaklepane, dzisiaj wystarczy postawić tylko kropkę nad "i". Czarni ostatnie 4 mecze bardzo dobre. Punkt ugrany na Podpromiu, potem 3-0 u siebie z Jastrzębskim, 0-3 ale po walce (mieli 24-21 w 1. secie i chyba 33-35 w końcu przegrali), bardzo pewne zwycięstwo w Olsztynie. Dobrze gra Kampa, Oivanen i MVP meczu z AZS Olsztyn - Wojtek Żaliński. Warszawa wreszcie wygrała w Będzinie, ale z tego co wiem, mecz stał na kiepskim poziomie. Radom to zdecydowanie mocniejszy team i powinien to dziś udowodnić szybkim zwycięstwem.
Niby tak, ale to derby, podejrzewam że kwestia punktów i tabeli w tych meczach jest na dalszym planie, chodzi o prestiż.Kropka nad "i" już postawiona, Czarni przegrywając najbliższe dwa mecze 2x po 3:0 będą mieli stosunek setów 0.8077, a Polibuda wygrywając 2x po 3:0 równe 0.80, czyli mecz o pietruszkę, "Wilki Bednaruka" na pewno nie odpuszczą, a Czarni? Nie wiem, poczekałbym przynajmniej na wyjściowe szóstki, ale osobiście odradzam ten typ...
ktory i tak pelni w druzynie role wiecznego rezerwowego, ktory nic nie wnosi swoja osoba.Przyjdzie im się zmierzyć w mojej ocenie najsłabszym zespołem tej ligi czyli Effectorem Kielce, który dodatkowo wystąpi jutro osłabiony brakiem R. Penczewa.
tiaa 'szczesliwe zwyciestwo' pomijajac to ze przez pierwsze dwa sety grali z tym wynalazkiem 'machanonem' na przyjeciu, po czym na 3rd seta daszkiewicz stwierdzil ze jednak chca cos w tym meczu ugrac i wrzucil staszewskiego do szostki, do tego zmienil krzyska ktory gral slabiutki mecz na jungiewicza (wykrecil 15/23 w ataku, robiac tylko 2 bledy) - to sie nazywa wlasnie szczesliwe zwyciestwo. zadne tam powiazanie przyczyna-skutek. 'szczesliwe zwyciestwo'.Co prawda ostatnio podopieczni Daszkiewicza odnieśli zwycięstwo w meczu z Olsztynem, ale było to dość szczęśliwe zwycięstwo.
1. Sugerujesz, że Daszkiewicz celowo wystawił ten wynalazek? Skoro go wystawił w wyjściowym składzie to musiał uznać (sądzić?) przed meczem, że jest on w lepszej formie niż Staszewski.ktory i tak pelni w druzynie role wiecznego rezerwowego, ktory nic nie wnosi swoja osoba.
tiaa 'szczesliwe zwyciestwo' pomijajac to ze przez pierwsze dwa sety grali z tym wynalazkiem 'machanonem' na przyjeciu, po czym na 3rd seta daszkiewicz stwierdzil ze jednak chca cos w tym meczu ugrac i wrzucil staszewskiego do szostki, do tego zmienil krzyska ktory gral slabiutki mecz na jungiewicza (wykrecil 15/23 w ataku, robiac tylko 2 bledy) - to sie nazywa wlasnie szczesliwe zwyciestwo. zadne tam powiazanie przyczyna-skutek. 'szczesliwe zwyciestwo'.
///smuteczek