assassin84
Użytkownik
Jeśli chodzi Patricka Steuerwalda to jego absencja jest potwierdzona, natomiast co do Grzegorza Szymańskiego decyzja będzie podjęta bezpośrednio przed rozpoczęciem spotkania.Co do jego absencji nie ma pewnosci.
Jeśli chodzi Patricka Steuerwalda to jego absencja jest potwierdzona, natomiast co do Grzegorza Szymańskiego decyzja będzie podjęta bezpośrednio przed rozpoczęciem spotkania.Co do jego absencji nie ma pewnosci.
To nie patrz może w jakimś bublowatym milenium. Bo w Bet365 masz 1.85 na Over 150.5.panowie nie wydaje se wam ze kurs na farta jest dzis smieszny?! okolice 1,1 !
wystarczy spojrzec na suma pkt over 175,5 w millenium placa 1,8 tak wiec ze nie bedzie 3-0 lub 0-3. warto zaryzykowac!!co mywslicie???
Skoro urwanie seta Gdańszczanom było "wyciągnięciem z nich ile się da" to o wynik dzisiejszego meczu jestem spokojny ????Tomaso Totolo zmuszony do sięgnięcia po młodych, naszych zdolnych chłopców, próbuje wyciągać z nich ile się da. I o dziwo całkiem mu to wychodzi (urwanie seta JSW, Gdańskowi)
Teams h2h (Łącznie z PlayOff)
Fart Kielce vs AZS UWM Olsztyn
Typ:
Fart Kielce @ 1.45 Betsafe
Szybko, łatwo i przyjemnie. Trefl i Indykpol już bez żadnych szans na awans do Play Off. Kursy może nie były zbyt wysokie, ale zawsze to jakiś zyskTeams h2h (Łącznie z PlayOff)
Fart Kielce vs Lotos Trefl Gdańsk
Typ:
Fart Kielce @ 1.35 Betsafe
Ja nie widzę postu który by wskazywał że ktoś gra na Delectę. Rzuciłem tylko mój suchy typ na dokładny wynik. O absencji Jurkiewicza dowiedziałem się przed chwilą od Redwitza. Jednak typ ewidentnie podtrzymuję. Nadmiar obcokrajowców nie powinien odegrać żadnej roli. Ktoś z trójki Antiga, Siltala, Masny musi iść na ławkę. Pewnie będzie to Fin który ma równo wartościowego zmiennika czyli Wikę, zresztą Marcin bardzo często wychodził w 1 składzie a Siltala na ławce także nowości nie ma. Masny jak będzie słabo sypał to zmieni go Lipiński i wtedy przy słabszej grze Wiki może grać Siltala. Wrona i Cerven to nie jest słaba para środkowych także sobie spokojnie poradzą. Resovia ostatnio wygrywa ale trzeba też zobaczyć z kim grała. Delecta ma potencjał ze Skrą potrafili walczyć, z Zaksą urwali dwa sety. A Zaksa i Skra są o wiele lepsze niż Resovia. Do tego własna hala. Szanse 50-50, nikt nie powinien 3-0 wygrać także nie żałuję że zagrałem typ na minimum 4 sety.Nie zgadzam sie z typym na zwyciestwo Delecty.Kontuzja Jurkiewicza plus nadmiar obcokrajowców nie bedzoe napewno wzmocnienieniem.Resownia jest w dobrym rytmie i Delecta moim zdaniem nie ma wystarczajacego potecjału zeby zatrzymac Resovie
TSOOOOOOOOOOOOOO?A Zaksa i Skra są o wiele lepsze niż Resovia
Tutaj się nie zgodzę Zaksa która gra obecnie w składzie takim jakim gra. Nie jest na pewno drużyną lepszą od Resovi.A Zaksa i Skra są o wiele lepsze niż Resovia. Do tego własna hala. Szanse 50-50, nikt nie powinien 3-0 wygrać także nie żałuję że zagrałem typ na minimum 4 sety.
TSOOOOOOOOOOOOOO?
Zaksa bez środka i bez Samika to nie wiem czy by 4. zdobyła.
Proszę nie wprowadzać innych w błąd.
Aktualnie jesli chodzi o formę i składy to mamy na 1. Skrę a na 2. Reskę później dziura... i mamy Bydzię/Jw/Zaksę a stan jest taki z racji braku srodka i Samika w Zaksie oraz braku Bartmana i Lasko w Jw.
Temat rzeka panowie nie ma co dyskutować. Moim zdaniem Zaksa jest lepsza niż Resovia, ale może tylko moim. Szkoda że nie ma w najbliższym czasie meczu pomiędzy tymi zespołami to byśmy się przekonali kto wygląda lepiej.Tutaj się nie zgodzę Zaksa która gra obecnie w składzie takim jakim gra. Nie jest na pewno drużyną lepszą od Resovi.