Resovia Rzeszów - PGE Skra Bełchatów
Kto nie chce niech nie czyta
Nie mam co do tego żadnych wątpliwości. Kto wygra dzisiejsze spotkanie zostanie MP. Przy zwycięstwie Resovii to oczywista oczywistość. Jeżeli wygra Skra to według mnie w Bełchatowie będą już nie do powstrzymania (i pisze to kibic Resovii).
Wczorajszy mecz, a przede wszystkim doping i stawka spotkania sparaliżowała Resovię. Czasami wydaje mi się, że ta gorąca atmosfera zawodnikom z Rzeszowa wcale nie pomaga, a nawet przeszkadza.
Wczorajszy kubeł zimnej wody na pewno był potrzebny dla kibiców i również zawodników Resovii. Może za szybko uwierzyli w to, że już są MP ?
Dzisiaj będzie inne spotkanie. Resovia zagra lepiej i według mnie możemy być w końcu świadkami bardzo twardego, wyrównanego spotkania. Kto wygra ? Resovia !
Typy:
Resovia Rzeszów @ 2.40
Unibet
Resovia Rzeszów (+1.5 seta) @ 1.72
Unibet
Jeżeli odejście Grozer jest prawdą (a na to wszystko wskazuje) to będzie to ostatnie spotkanie tego siatkarza na Podpromiu. Mam nadzieję, że kibice podziękują Dżordżowi za te dwa wspaniałe lata.
Nie rozumiem jednej rzeczy. Po awansie do
LM Trener Kowal zapewniał, że zmiany będą kosmetyczne. W końcu w Rzeszowie powstała drużyna, która ma ogromny potencjał i widać było, że z biegiem czasu grała coraz lepiej. Dlaczego po raz kolejny zespół będzie trzeba "składać" od nowa ? Grozer to jedno, ale dużo mówi się też o odejściu innych, kluczowych zawodników.
Dla mnie tragedia. Szkoda, że informacja o odejściu Grozera wypłynęła przed decydującymi meczami. Liczę na to, że zawodnicy (również Ci, którzy od nowego sezonu będą gdzie indziej) dzisiaj dadzą z siebie 100% i pokażą charakter. Dla mnie liczy się to co jest TU i TERAZ. Cały czas jest szansa na MP i trzeba ją wykorzystać.