Od poczatku sezonu Skra grała bez Wlazłego i Winiara i chodzilo mi o porownanie tamtej sytuacji do aktualnej."Tak jak wczesniej pisalem jedyne zwyciestwo SPORTOWE bez zmeczenia Skry i takich tam to porazka z Resovia 3-0. Aczkolwiek wtedy nie grali Wlazly, Winiarski z powodu kontuzji a Antiga mial ogromny (...)"
To w końcu w 'sportowy' sposób wygrali czy mieli fuksa?:> bo tak powymieniałeś te czynniki jakby to był powód porażki, a braki kadrowe kwalifikują się do "takich tam" jak to ująłeś.
Nie wiem po prostu nie znam sie na trenerach, glownie analizuje grę poszczegolnych graczy takze nie wyraze swej opini na temat trenera Nawrockiego.@Tadzin
"Teraz gdy Skra ma zdrową całą czołową szóstkę żadna drużyna Plus Ligi nie jest w stanie im zagrozic. Rok temu gładko przejechali sie po kazdej druzynie Plus Ligi i to bez Winiarskiego, Kurka (ktory prawie caly czas grzal ławę) i Novotnego." - Nie jest w stanie im zagrozić ? To się dopiero okaże. Szczerze, to wydaje mi się, że do tego zespołu nie nadaje się Trener Nawrocki. Jest stanowczo zbyt miękki.