filip_r2
Użytkownik
Dla mnie istnieje szansa że Siatkarz wygra ten mecz czysto sportowo bo z Zaksą potrafili wygrac 2 sety z Jstrzebski tez ale tylko w przypadku meczu z Delectom potrafili utrzymac swoja dobra gre dłuzej niz przez dwa sety biorac pod uwage tylko mecze z zespolami z miejsc 1-5 ale patrzac na to przez pryzmat ostatnie pojedynku z Jadarem gdzie mogli sobie zrobic no stress przed ostatnio kolejka bo chyba wiadomo ze zawsze lepiej zrobic to wczesniej niz na ostatniom chwile dlatego mam wiele watpliwosci do tego co jutro zaprezentuja swoja gra w Czewie ma kto serwować Janczek, Łuka, Wiśniewski, Wierzbowski, Nowakowski (chodz ostatnio u niego slabiej w tym elemencie) . . . Drzyzga KArdos tez potrafia postraszyca a libero z Wielunia Kryś dla mnie przjmóje i broni conajmniej słąbo. Błoński który w ostatnim spotkaniu tak ratowal Wielunian moze zostac kilka razy ustrzelony i szybciej skoncy niz zacznie dobrze gracSzansa pomocy jest realna, ale mecz na pewno się nie skończy wynikiem 3:0 w stronę Wielunia. Siatkarzowi wystarczy jeden punkt, więc takim wynikiem mecz się skończy (tie-break). Częstochowa nie walczy już o nic, a przypominając sytuację z tamtego roku, też spuściła Radom do play-outów oddając mecz Delekcie (mogę się mylić, ale raczej nie ). Poza tym, AZS mierzy w 5 miejsce (wiadomo, zapowiedzi są walki o wyższe miejsca), więc najprawdopodobniej będzie grała z 8 drużyną po fazie zasadnicznej, i jeśli do tego dojdzie, to spotka się z Jadarem lub Siatkarzem, "wybór" należy do nich. Przypomnę, że Czewa uległa w Radomiu 1:3.
Częstochowa +2,5 seta
Częstochowa +1,5 seta
Tyle ode mnie, pozdrawiam
Co za kim przemawia (jak dla mnie):
Zagrywka napewno bez dyskusyjnie czewa
Przyjecie jak wyzej Czewa solidnie Wielun czasem tragedia i komedia
Obrona bezdyskusyjnie czewa (Zatorski a Kryś to jak niebo a ziemia)
Blok:Moze na remis roznie z tym elementem w obu druzynach bywa
Skrzydła Czewa
Atakujacy Czewa
Śierodkowi moze na remis
Rozgrywajacy moze na remis moze lekko dla Wielunian zalezy kto bedzie rozgrywal w czewie
Ostatni mecz mimo porazek napewno lepiej zaprezentowala sie Czewa
Moblizacja:Wieluń chodz Akademicy napewno nie chcieli by zaliczyc 5 proazki z rzedu przed PO jak wypowiadaja sie wszyscy zawodnicy zwarzaja uwage na ten fakt
Rzekomy fakt mozliwosci podlozenia sie rywalowi napewno moblizuje dodatkowo Czestochowe
Nikkol pamietam ze przegrali ale czy to bylo podlozenie tak stwierdzil Jan Such ktory co roku chyba w ramach usprawiedliwienia niskiej pozycji swojej druzyny szuka wszedzie dziury w calym. Pamietam z Czestochowianie byli wtedy jakos po seri Tie breków czesto granych meczy i tam mogla lezec tez przyczyna. Za niedlugo wyjdzie ze Czewa jest tak przyjacielska ze wszystkim oddaje punkty. Moim zdaniem bukmacherzy podsycaja plotki kursami przed tym meczem a ludzie gdy to widza coraz bardziej w to wierza chodz i tak buki zaczely sie ogrniac kursy na AZS caly czas maleja i moze jutro spadnie na tyle ze bedzie to wygladalo to jak sie spodziewalem przed ich wystawieniem czyli okolo (1.5-1.6) - (2.2-2.4). Ciekawe jak to się skonczy duza nagonka na ten mecz a jak dla mnie wszystkie inne wyniki są równie prawdopodobne procz 3-0 3-1 0-3. Przekonamy sie jutro o 19 czy rzekome podkładki tak jak to mialo miejsce w meczu Centrostalu (podłozenie rzekome wynik 3-2 dla Bydgoszczy a skoczylo sie 2-3). Dla mnie szanse ze Czewa sie podlozy sa jak 1 do 1000 Kto jak kto ale oni <mysli> . . .