>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

PLUS Liga 2025/26

E 1,1K

edziub

Użytkownik
I wejdzie mi. Super kilka stów wpadnie. Widzicie a ludzie dają handicapy -1,5 na 1 set że wygra trefl ja się nauczyłem wolę jeden mecz nawet i kurs 1,3 ale aby dużą pewność że wejdzie.

pinio1111 519,3K

pinio1111

Znawca - Siatkówka
I wejdzie mi. Super kilka stów wpadnie. Widzicie a ludzie dają handicapy -1,5 na 1 set że wygra trefl ja się nauczyłem wolę jeden mecz nawet i kurs 1,3 ale aby dużą pewność że wejdzie.
Gratulacje, tu była bardzo duża pewność 22-20 w tiea-breaku😉

Otrzymane punkty reputacji: +221
pinio1111 519,3K

pinio1111

Znawca - Siatkówka
B. Lemański over 10,5pkt 1,75

Po emocjach związanych z PP wracamy dzisiaj do PLS.
Na "dzień dobry" mamy klasyk, czyli mecz między uznanymi i utytułowanymi markami naszej ligi.
O ile Bełchatów jest zaskoczeniem na +, o tyle ZAKSA gra w tym sezonie słabo.
Moim zdaniem mają już tylko iluzoryczne szanse na playoff, ale dopóki jest szansa to powinni walczyć.
Po przerwie świąteczno-noworocznej, powalczyli w meczu z Bogdanką. Można by powiedzieć, że to niezły wynik, ale patrząc w statystyki to okazuje się , że to był kolejny słaby mecz. Skuteczność w ataku była na bardzo niskim poziomie. Szymurka po raz kolejny zawiódł i został zmieniony przez Szymańskiego, który prezentował się jeszcze gorzej i skończył zaledwie 2 piłki z 11.
Do tego Isaacson rozgrywał słabieńko i często wrzucał Rychlickiego "na minę", przez co atakujący miał słaby procent w ataku. Jednak uważam, że Rychlicki to była i tak najjaśniejsza postać w zespole, gdyż to co miał dobrze wystawione to kończył, ale niestety połowa piłek które dostał to były złe wystawy, bądź piłki ratunkowe od kolegów z drużyny. No może jeszcze Urbanowicz zagrał przyzwoicie po dłuższej przerwie spowodowanej kontuzją.
Moim zdaniem dzisiaj to jednak ZAKSA jest faworytem i powinna wygrać mecz.
Bełchatów jest wysoko w tabeli, ale na wyjazdach nie są tak mocni jak u siebie. Z 9 zwycięstw, 6 to wygrane na własnym parkiecie. Wydaje mi się, że runda rewanżowa nie będzie już dla nich tak dobra jak pierwsze rozdanie. Bełchatów wystartował z wysokiego C i gra równo od początku. Z wieloma zespołami tak nie było i musiały się "dotrzeć" w trakcie sezonu. Jednak wiele z tych teoretycznie słabszych drużyn zaczęło w końcu grać na miarę swoich możliwości i Bełchatów już nie będzie na nich zdobywał łatwych punktów.
Co do Lemana, to pokrył linię w 10 z 13 spotkań. Co ważne, mecze gdzie zdobył mniej niż 11pkt, to były mecze trzysetowe. Ogólnie Bełchatów na 13 meczów miał tylko 4 trzysetówki, ale niestety wszystkie z nich były na wyjazdach, co może delikatnie martwić.
ZAKSA na szczęście zagrała tylko jeden mecz trzysetowy i to prawdziwi maratończycy w tym sezonie, więc nie sądzę żebyśmy dziś zobaczyli tylko trzy sety.
Zakładając że mecz wyjdzie poza 3 sety, biorąc pod uwagę statystyki Bartka, świetne zgranie z Grześkiem i jego formę fizyczną, gram z dość dużym przekonaniem na jego over punktowy.

Fajnie wygląda też:
A.Żakieta under 14,5pkt 1,85

Arek gra sezon życia, ale to nie jest wybitny zawodnik. Gra wg mnie swoje 120%, choć bardziej grał bo ostatnio jest już trochę słabiej.
Do tego te lepsze mecze rozgrywa w Bełchatowie, a na wyjazdach jest często zmieniany przez Krzyśka.
Statystycznie, na wyjazdach ani razu nie pokrył tej linii, a jego najwyższa zdobycz to 13pkt i taka wg mnie powinna być dzisiaj linia.

Ostatnia edycja:
B 7,6K

b2tgm

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Lublin - Chełm over 145.5 @1.93 betclic

Linii na zawodników nigdzie nie znalazłem i pewnie nie będzie, więc probóję tutaj 4 sety. Lublin na przestrzeni 10 dni zagra dzisiaj piąte spotkanie może trochę zwolnią pedał z gazu, a Chełm po ostatnim blamażu nie ma nic do stracenia i może naiwnie, ale liczę na choć kawałek takiej dyspozycji jak z ASZ czy Zaksą. Po stronie Lublina na chłopski rozum powinien odpocząć trochę Leon, a Young z Wachnikiem są do ugryzienia.

pinio1111 519,3K

pinio1111

Znawca - Siatkówka
Lublin - Chełm over 145.5 @1.93 betclic

Linii na zawodników nigdzie nie znalazłem i pewnie nie będzie, więc probóję tutaj 4 sety. Lublin na przestrzeni 10 dni zagra dzisiaj piąte spotkanie może trochę zwolnią pedał z gazu, a Chełm po ostatnim blamażu nie ma nic do stracenia i może naiwnie, ale liczę na choć kawałek takiej dyspozycji jak z ASZ czy Zaksą. Po stronie Lublina na chłopski rozum powinien odpocząć trochę Leon, a Young z Wachnikiem są do ugryzienia.
Nie żebym się czepiał bo też chcę dziś pójść w kierunku Chełmian, ale ja czekam na składy. Myślę, że tuż przed meczem jakieś linie na zawodników się pojawią, a przynajmniej mam taką nadzieję.
Co do linii to 145,5 to jednak sporo. Praktycznie jest to tożsame z ugraniem seta przez Chełm, bo w trzy wyrównane partie nie wierzę.
Jeżeli będą rotacje w Lublinie to warto spróbować zagrać:

1set Chełm +5,5pkt. 1,77

To handi pokryli w każdym wyjazdowym meczu.

Otrzymane punkty reputacji: +51
Do góry Bottom