>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

PLUS Liga 2025/26

B 230,7K

bartek2701

Mistrz Tour de Ski
Bieniek over 10.5 1.68 betclic

Dziś idę w stronę Bieńka. Reprezentacyjny środkowy gdy jest tylko na boisku dostaje dużo piłek. Gdy wchodzi na 3 przejścia prawię zawszę v Tavares mu posyła piłki. Do tego często coś dotyka blokiem i jego zagrywka również jest jedna z lepszych w PlusLidze. Dodatkowo Zawiercie gra w Warszawie gdzie zapowiada się bardzo ciekawe spotkanie jak prawie wszystkie w tej kolejce. Myślę że Bieniek spokojnie dziś robi dwucyfrowe. Zawiercie jedzie się odgryźć za porażkę z Resovią.

Ostatnia edycja:
Volleyball_Expert 738,1K

Volleyball_Expert

Użytkownik
Projekt Warszawa - Zawiercie typ (Handicap setowy -1.5 seta Zawiercie) kurs 3.25 Superbet

Projekt Warszawa w ostatnim czasie mieli duże problemy kadrowe do tego stopnia, że niektórzy siatkarze grali nie na swoich pozycjach. Chodź w ostatnim meczu już wszyscy siatkarze byli do dyspozycji trenera oprócz czołowego środkowego Jakuba Kochanowskiego, który był dostępny w koszulce libero. Zawiercianie ostatni mecz przegrali z Asseco Resovia na swoim obiekcie i to w trzech setach. Dość spora niespodzianka poniewaz ostatnie dwa mecze Zawiercianie czy to w lidze czy w Lidze Mistrzów z Resovia wygrywali i to nawet w trzech setach na hali na Podpromiu, gdzie praktycznie zdominowali zespół z Rzeszowa. Dużym znaczeniem ostatniej porażki Zawiercia może być rozegrany turniej w Brazylii. Sporo meczów rozegrali Zawiercianie i przywieźli z tamtad trzecie miejsce. Oba zespoły są w gazie i szykuje nam się ogromne widowisko. Jednak według mnie jeśli np. Weber nie zagra na swoim poziomie to na ławce jest przeciętny Gonułka. W Zawierciu te pozycję wyglądają według mnie dużo lepiej w podstawie wychodzi Bołądź, a ewentualnie za niego jest Ensing. To samo widzę na środku siatki, gdzie w Zawierciu jest Bieniek oraz Gladyr natomiast z Projektu wypada Kochanowski więc będzie Kłos i Semeniuk. Przyjęcie i pozycja libero wyglądają według mnie dość porównywalnie. Dzisiaj ryzykuje i czuję, że Zawiercie wygra to spotkanie z max straconym jednym setem. Pozdrawiam.

M 2K

mandragon

Użytkownik
Projekt Warszawa - Zawiercie typ (Handicap setowy -1.5 seta Zawiercie) kurs 3.25 Superbet

Projekt Warszawa w ostatnim czasie mieli duże problemy kadrowe do tego stopnia, że niektórzy siatkarze grali nie na swoich pozycjach. Chodź w ostatnim meczu już wszyscy siatkarze byli do dyspozycji trenera oprócz czołowego środkowego Jakuba Kochanowskiego, który był dostępny w koszulce libero. Zawiercianie ostatni mecz przegrali z Asseco Resovia na swoim obiekcie i to w trzech setach. Dość spora niespodzianka poniewaz ostatnie dwa mecze Zawiercianie czy to w lidze czy w Lidze Mistrzów z Resovia wygrywali i to nawet w trzech setach na hali na Podpromiu, gdzie praktycznie zdominowali zespół z Rzeszowa. Dużym znaczeniem ostatniej porażki Zawiercia może być rozegrany turniej w Brazylii. Sporo meczów rozegrali Zawiercianie i przywieźli z tamtad trzecie miejsce. Oba zespoły są w gazie i szykuje nam się ogromne widowisko. Jednak według mnie jeśli np. Weber nie zagra na swoim poziomie to na ławce jest przeciętny Gonułka. W Zawierciu te pozycję wyglądają według mnie dużo lepiej w podstawie wychodzi Bołądź, a ewentualnie za niego jest Ensing. To samo widzę na środku siatki, gdzie w Zawierciu jest Bieniek oraz Gladyr natomiast z Projektu wypada Kochanowski więc będzie Kłos i Semeniuk. Przyjęcie i pozycja libero wyglądają według mnie dość porównywalnie. Dzisiaj ryzykuje i czuję, że Zawiercie wygra to spotkanie z max straconym jednym setem. Pozdrawiam.
Ale bzdety nie mówiąc o ortografii żenującej to Zawiercie jest pod formą przegrać z Rzeszowem 3:0 to sztuka, wczoraj Trefl wygrał z Reską to o czym to świadczy? Warszawa u siebie zawsze mocna i wrócili po chorobach.

K 14,5K

koski

Użytkownik
Ale bzdety nie mówiąc o ortografii żenującej to Zawiercie jest pod formą przegrać z Rzeszowem 3:0 to sztuka, wczoraj Trefl wygrał z Reską to o czym to świadczy? Warszawa u siebie zawsze mocna i wrócili po chorobach.
To że gość często pisze bzdury to już nie ma się do tego co odnosić. Patrząc na potencjał kadrowy obu zespołów, to również bym się skłaniał ku Zawierciu, zwłaszcza po takim kursie. A czego oczekiwałeś od Resovii? Ten zespół od lat potrafi raz na jakiś czas zagrać na swoich wyżynach by później dostać w papę i nie są żadnym odnośnikiem.

C 455,5K

czary-mary

Użytkownik
Warszawa vs Zawiercie
Typ Zawiercie kurs @2.20
Typ Zawiercie (-1.5 seta) kurs @3.20

Kadrowo zespoły o zbliżonych możliwościach. W mojej opinii że wskazaniem na Zawiercie.
O ile przy grze w pełnych składach można by mówić o prawidłowych kursach tak już przy absencjach sytuacja zmienia się diametralnie. Jak wszyscy wiedzą Warszawa zagra bez najlepszego środkowego, czyli Kochana. Dochodzi jeszcze brak podstawowego atakującego Webera, który na jesieni niemal w pojedynkę wygrał Warszawie mecz z Zawierciem. Do tego na lekkie urazu m.in. barku w tygodniu narzekali Bednorz i Tillie. Przyjmujący prawdopodobnie zagrają, ale bez Webera i Kochana siła Warszawy jest zdecydowanie mniejsza.
Kolejny atut Zawiercia to ich atakujący Bołądź, który halę Torwar zna jak własną kieszeń. Ostatnie sezony Bołądź grał właśnie dla Warszawy. Na pewno będzie to kolejny czynnik motywujący.

Zestawienie:
Atak: Gomułka - BOŁĄDŹ
Rozegranie: Firlej - TAVARES
Środek: Kłos, Semeniuk - BIENIEK, GLADYR
Przyjęcie: Bednorz, Tillie? - RUSSELL, KWOLEK
Libero: Wojtaszek - POPIWCZAK

Jak dla mnie Zawiercie jest lepszym zespołem, a w momencie gdy z Warszawy wyciągamy Webera i Kochana to na pozycjach, gdzie mogliby górować również wypadają słabiej

Otrzymane punkty reputacji: +62
lazan 692

lazan

Użytkownik
Ogólnie to ja to widzę tak że Zawiercie kadrowo wygląd lepiej, ALE ❗ oni wyglądają na przemęczonych i wypompowanych. Już na tym turnieju w Brazylii było widać jak weszli na nich świeży skład z Japonii i grał z nimi jak chciał. To że oni tam zdobyli 3 miejsce to brawo ale te zespoły co z nimi wygrywali to nie wiem czy u nas w lidze by wogole miały jakieś szanse na top 10. A Zawiercie się z nimi męczyło mimo to ...

Przegrana z Resovia to też moim zdaniem nie przypadek tylko po prostu ludzie wypalenie i przemęczenie.

Volleyball_Expert 738,1K

Volleyball_Expert

Użytkownik
Drużyna z Zawiercia dzisiaj w pełnym składzie, natomiast Projekt Warszawa bez Kochanowskiego czołowego środkowego tej drużyny oraz nie gra również pierwszy atakujący drużyny z Warszawy Linus Weber !!!

COME ON ZAWIERCIE !!!

P 1K

pln123

Użytkownik
No przecież Volley expert tu mówi że łatwo Zawiercie
szkoda, że nie spojrzalem na kogos dzis stawial
ale zawiercie zenujace. u siebie w pucharze 0-3 w plecy (puchar to pewnie nie tak istotny mecz)
jednak 2 mecz bez wygranego seta. co ten winiarski teraz gada na przerwie, zeby teraz bledow nie popelniali, bardzo slaba druzyna

K 14,5K

koski

Użytkownik
Typowe wylewanie żali w trakcie meczu. Typ był logiczny biorąc pod uwagę absencje, a że Zawiercie gra taki śmietnik to inna inszość.

Otrzymane punkty reputacji: +686
P 1K

pln123

Użytkownik
P 1K

pln123

Użytkownik
Trzeba było poczytać jak pisałem że są bez formy :) i przemęczeni nadmiarem meczy
są tragiczni ale czy z przemeczenia? no sporo meczow, wiekszosc zagrywek albo w siate albo w aut, jedynie bieniek potrafi nie zepsuc 2 zagrywek pod rzad, reszta to tragedia
o boze, przy meczowej zawiercie cos tam zaczelo grac, za pozno, skonczcie te zenade

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom