>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

PLUS Liga 2025/26

pinio1111 539,3K

pinio1111

Znawca - Siatkówka
Mecze PlusLigi zaczynają się z 15 minutowym opóźnieniem względem czasu oficjalnego rozpoczęcia
Nie, no nie przesadzaj.
Co do typu ja nie mam zastrzeżeń, ale przeważnie mecze zaczynają się z opóźnieniem około 8-10 min.
15min+ to jest gdy ewentualnie czekają na zakończenie poprzedniego spotkania.

K 1,2K

karol_95

Użytkownik
Kaczmarek over 11,5 pkt 1,75 STS ⛔
Linia bardzo niska jak na atakującego Jastrzębia, która jest spokojnie do pokrycia nawet w 3 setach, a niewykluczone, że mecz potrwa dłużej. Ponadto Kaczmarek dysponuje bardzo dobrym blokiem i niezłą zagrywką, co dodatkowo może przynieść punkty zawodnikowi.

Ostatnia edycja:
pinio1111 539,3K

pinio1111

Znawca - Siatkówka
Kaczmarek over 11,5 pkt 1,75 STS
Linia bardzo niska jak na atakującego Jastrzębia, która jest spokojnie do pokrycia nawet w 3 setach, a niewykluczone, że mecz potrwa dłużej. Ponadto Kaczmarek dysponuje bardzo dobrym blokiem i niezłą zagrywką, co dodatkowo może przynieść punkty zawodnikowi.
Ukradłeś mi bet😉
Jak najbardziej popieram over Łukasza bo linia wręcz śmiesznie niska, patrząc na to że Kaczmarek gra znacznie lepiej niż na początku sezonu i regularnie zdobywa te kilkanaście pkt.

A.Brehme over 9,5pkt 1,85 opcje ze zwycięstwem Jastrzębia trafione, ale nie spodziewałem się że Lublin nie podejmie rękawicy i nie ugra seta, a tego zabrakło do overu

Myślę, że ten mecz nie będzie tak łatwy dla Lublina jak wskazują kursy.
Bogdanka nadal z kontuzjami. Na pewno nie zobaczymy dziś na boisku Kevina, a i na Malinę też chyba jeszcze za wcześnie?
W takim razie będzie ponownie opcja z trzema przyjmującymi. Tylko czy zagrają wszyscy z trójki Leon, Henno, Young???....szczerze mówiąc trochę w to wątpię. Nawet jeśli tak wyjdą to sądzę, że z czasem zobaczymy Wachnika na boisku.
Dla Lublina to mecz z serii możemy, ale nie musimy, bo w tabeli nawet przy porażce Wielkiej krzywdy nie będzie.
W czwartek grali w Stambule + doszła podróż w dwie strony, dzisiaj Jastrzębie, we wtorek Roeselare. Myślę, że Antiga nie będzie zajeżdżał trójki przyjmujących i Wachnik będzie wchodził na zmiany.
W Jastrzębskim wraca po chorobie Nico i to bdb wiadomość. Podopieczni Kowala muszą się oglądać za siebie, bo ZAKSA zaczęła grać i bardzo zbliżyła się w tabeli.
Myślę, że dziś zobaczymy niezły mecz i patrząc na kłopoty kadrowe gospodarzy, wcale nie wykluczam wygranej gości.
Co do Antona, to wiadomo jak efektowny styl gry prezentuje. Jest świetnie zgrany z Benem i to kopalnia punktów dla zespołu.
Dzisiaj nie widzę łatwej wygranej gospodarzy, a jeśli zobaczymy 4+ sety, to Brehme powinien złamać linię bez problemu.

Warte zagrania są również:

Jastrzębie +1,5seta 2,50
Jastrzębie win 4,15 z superprzewagą w superbet

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +340
Do góry Bottom