Kaczmarek over 11,5 pkt 1,75 STS
Linia bardzo niska jak na atakującego Jastrzębia, która jest spokojnie do pokrycia nawet w 3 setach, a niewykluczone, że mecz potrwa dłużej. Ponadto Kaczmarek dysponuje bardzo dobrym blokiem i niezłą zagrywką, co dodatkowo może przynieść punkty zawodnikowi.
Ukradłeś mi bet

Jak najbardziej popieram over Łukasza bo linia wręcz śmiesznie niska, patrząc na to że Kaczmarek gra znacznie lepiej niż na początku sezonu i regularnie zdobywa te kilkanaście pkt.
A.Brehme over 9,5pkt
1,85
opcje ze zwycięstwem Jastrzębia trafione, ale nie spodziewałem się że Lublin nie podejmie rękawicy i nie ugra seta, a tego zabrakło do overu
Myślę, że ten mecz nie będzie tak łatwy dla Lublina jak wskazują kursy.
Bogdanka nadal z kontuzjami. Na pewno nie zobaczymy dziś na boisku Kevina, a i na Malinę też chyba jeszcze za wcześnie?
W takim razie będzie ponownie opcja z trzema przyjmującymi. Tylko czy zagrają wszyscy z trójki Leon, Henno, Young???....szczerze mówiąc trochę w to wątpię. Nawet jeśli tak wyjdą to sądzę, że z czasem zobaczymy Wachnika na boisku.
Dla Lublina to mecz z serii możemy, ale nie musimy, bo w tabeli nawet przy porażce Wielkiej krzywdy nie będzie.
W czwartek grali w Stambule + doszła podróż w dwie strony, dzisiaj Jastrzębie, we wtorek Roeselare. Myślę, że Antiga nie będzie zajeżdżał trójki przyjmujących i Wachnik będzie wchodził na zmiany.
W Jastrzębskim wraca po chorobie Nico i to bdb wiadomość. Podopieczni Kowala muszą się oglądać za siebie, bo ZAKSA zaczęła grać i bardzo zbliżyła się w tabeli.
Myślę, że dziś zobaczymy niezły mecz i patrząc na kłopoty kadrowe gospodarzy, wcale nie wykluczam wygranej gości.
Co do Antona, to wiadomo jak efektowny styl gry prezentuje. Jest świetnie zgrany z Benem i to kopalnia punktów dla zespołu.
Dzisiaj nie widzę łatwej wygranej gospodarzy, a jeśli zobaczymy 4+ sety, to Brehme powinien złamać linię bez problemu.
Warte zagrania są również:
Jastrzębie +1,5seta 2,50
Jastrzębie win 4,15 z superprzewagą w
superbet