pinio1111
Znawca - Siatkówka
Czy to był kabaret z Barkomem, to bym się kłócił.ja tutaj ide w strone overa punktwego bo wydaje mi sie że beda min. 4 sety. Wg mnie kwolek ostatnio "odpoczywał" przed dzisiejszym meczem a że wszystko szło zgodnie z planem to nie musial wchodzić na boisko. Zawiercie wygrać powinno bo ostatnio forma ultra ale po wczorajszym kabarecie lubina z barkomem to zastanawiam sie czy to forma zaniżona bogdanki czy co( tak wiem maja problemy kadrowe ale to juz jest od jakiegos czasu) ale mimo to takich ukraińców powinni zniszczyć 3-0 albo 3-1 max
Popatrz na ostatnie wyniki Lublina. Bez nominalnych atakujących grają po prostu słabo. Henno coś tam gra, ale to nie jest poziom Maliny czy Kevina. Poza tym chcąc grać z Thalesem na libero, muszą wpuszczać Wachnika na przyjęcie, z uwagi na limity obcokrajowców i cała gra się sypie. Mnie Lublin w takim zestawieniu personalnym totalnie nie przekonuje. Ostatnio wpuścili na chwilę Kevina żeby "zagrał" kolejny set, bo asekurują się co do transferu medycznego za niego.
A Barkom ostatnio zaczął grać na miarę składu jaki mają, bo to solidna drużyna. To też zespół który zawsze się bardziej spina na te mocne ekipy, a nie na dół tabeli. Przecież oni na 5 wygranych mają 2 zwycięstwa z Warszawą i jedno z Lublinem. Moim zdaniem Barkom się utrzyma w lidze, jak z resztą co roku.