>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

PLUS Liga 2025/26

pinio1111 547,1K

pinio1111

Znawca - Siatkówka
ja tutaj ide w strone overa punktwego bo wydaje mi sie że beda min. 4 sety. Wg mnie kwolek ostatnio "odpoczywał" przed dzisiejszym meczem a że wszystko szło zgodnie z planem to nie musial wchodzić na boisko. Zawiercie wygrać powinno bo ostatnio forma ultra ale po wczorajszym kabarecie lubina z barkomem to zastanawiam sie czy to forma zaniżona bogdanki czy co( tak wiem maja problemy kadrowe ale to juz jest od jakiegos czasu) ale mimo to takich ukraińców powinni zniszczyć 3-0 albo 3-1 max
Czy to był kabaret z Barkomem, to bym się kłócił.
Popatrz na ostatnie wyniki Lublina. Bez nominalnych atakujących grają po prostu słabo. Henno coś tam gra, ale to nie jest poziom Maliny czy Kevina. Poza tym chcąc grać z Thalesem na libero, muszą wpuszczać Wachnika na przyjęcie, z uwagi na limity obcokrajowców i cała gra się sypie. Mnie Lublin w takim zestawieniu personalnym totalnie nie przekonuje. Ostatnio wpuścili na chwilę Kevina żeby "zagrał" kolejny set, bo asekurują się co do transferu medycznego za niego.
A Barkom ostatnio zaczął grać na miarę składu jaki mają, bo to solidna drużyna. To też zespół który zawsze się bardziej spina na te mocne ekipy, a nie na dół tabeli. Przecież oni na 5 wygranych mają 2 zwycięstwa z Warszawą i jedno z Lublinem. Moim zdaniem Barkom się utrzyma w lidze, jak z resztą co roku.

J 4,7K

jakxx88

Użytkownik
Czy to był kabaret z Barkomem, to bym się kłócił.
Popatrz na ostatnie wyniki Lublina. Bez nominalnych atakujących grają po prostu słabo. Henno coś tam gra, ale to nie jest poziom Maliny czy Kevina. Poza tym chcąc grać z Thalesem na libero, muszą wpuszczać Wachnika na przyjęcie, z uwagi na limity obcokrajowców i cała gra się sypie. Mnie Lublin w takim zestawieniu personalnym totalnie nie przekonuje. Ostatnio wpuścili na chwilę Kevina żeby "zagrał" kolejny set, bo asekurują się co do transferu medycznego za niego.
A Barkom ostatnio zaczął grać na miarę składu jaki mają, bo to solidna drużyna. To też zespół który zawsze się bardziej spina na te mocne ekipy, a nie na dół tabeli. Przecież oni na 5 wygranych mają 2 zwycięstwa z Warszawą i jedno z Lublinem. Moim zdaniem Barkom się utrzyma w lidze, jak z resztą co roku.
niestety sie utrzyma kosztem czewy która nie rozumiem co gra w tym sezonie. co do tematu Bogdanki to wiem o tym ze musi grac wachnik bo jest limit obcokrajowcow ale ogladając ten mecz mialem mieszane uczucia .Faktycznie leon i reszta widac ze w tym ustawieniu graja słabiej ale mimo wszystko dla mnie to byla wielka sensacja .

K 13,1K

karol_95

Użytkownik
Henno over 17,5 pkt 1,85 STS
niestety słaby mecz Gorzowa zakończony w 3 setach

Gorzów gra kolejny ważny mecz w kontekście utrzymania. Podejmą u siebie Olsztyn, który jak pisałem w kontekście ostatnich spotkań jest bardzo nierówny na przestrzeni całego meczu. Opierają swoją dobrą grę w tym sezonie na bardzo mocnej i ryzykownej zagrywce, więc gdy tylko ona przestaje siedzieć ich gra wygląda dużo słabiej. Gorzowianie ostatnie mecze grają naprawdę solidnie, dużo lepiej niż na początku sezonu- wygrana w 3 setach z Barkomem, porażka w 5 setach z Treflem i wygrana w 3 setach z Suwałkami, które jak wiemy pokonały ostatnio Olsztyn. Spodziewam się tutaj minimum 4 setów, a co za tym idzie overu punktowego ich lidera, czyli młodego Henno. Dostaje on bardzo dużo piłek w ataku i potrafi też dorzucić coś zagrywką i blokiem. Co ważne nawet przy gorszych momentach nie jest on zmieniany, bo umówmy się bez niego na boisku Gorzów traci conajmniej połowę swojej jakości w ofensywie. Linie 17,5 pkt potrafi pokrywać nawet w 3 setach, przykładem są właśnie ostatnie mecze z Suwałkami i Lwowem.

Wiem, że to tylko jeden mecz ale na drugim kuponie spróbuje także over 17,5 Karlitzka 1,85 STS. Zakładając tu minimum 4 sety Moritz pokrywał tą linie w każdym meczu w tym sezonie.

Ostatnia edycja:
pinio1111 547,1K

pinio1111

Znawca - Siatkówka
Olsztyn 1,75

Kurs całkiem przyzwoity, więc idę w stronę Olsztyna.
Stilon z pewnością gra lepiej niż w pierwszej części sezonu, a to za sprawą Mathisa, który wskoczył na bardzo wysoki poziom i regularnie zdobywa 17+pkt.
Lepiej też wygląda organizacja gry w Gorzowie, bo nie ma już tylu niedokładności i nieporozumień jak wcześniej.
Olsztyn z kolei w ostatnich meczach trochę spuścił z tonu i notuje słabsze wyniki, bo 2 punkty w meczach na własnym parkiecie z Suwałkami i Częstochową, to z pewnością nie to czego oczekiwali. Jednak faktem jest, że praktycznie wszystkie zespoły z dołu tabeli zaliczyły spory progres i niejednokrotnie z powodzeniem walczą z drużynami z TOP8.
Dzisiejszy kurs jest z pewnością podyktowany ostatnimi wynikami, bo jeszcze w grudniu dostalibyśmy tu około 1,45.
Niby Stilon wygrał w trzech setach w Suwałkach, które pokonały 3:1 Olsztyn na wyjeździe, ale patrząc na ostatni mecz Stilonu oczy krwawiły, bo jako widowisko to był bardzo słaby mecz z mnóstwem błędów z obu stron. Stilon kontrolował wynik przez cały mecz, ale nie za sprawą swojej dobrej gry, lecz tragicznej postawy gospodarzy, którzy wyglądali jakby grali za karę.
Do tej pory Stilon wygrał u siebie tylko dwa mecze z Chełmem i Barkomem. Olsztyn natomiast na wyjazdach przegrał tylko dwa razy z Lublinem i Projektem, czyli absolutnym topem naszej ligi.
Największym zaskoczeniem była dla mnie ich wygrana w Gdańsku, gdyż grając bez swojego absolutnego lidera, czyli Karlitzka, zdołali wyrwać zwycięstwo Gdańskowi, który miał wcześniej komplet zwycięstw we własnej hali.
Dzisiaj najprawdopodobniej oba zespoły przystąpią do meczu w pełnych składach, no chyba że w ostatniej chwili ktoś wypadnie.
Hawryluk po ostatniej absencji, spowodowanej jelitówką, przyjechał do Gorzowa i możliwe że wyjdzie w podstawie.
Patrząc na poszczególne pozycje, widać znaczną przewagę gości na środku, bo para Siwczyk- Lipiński, z pewnością ma większy potencjał od pary Kania-Niemiec. Decydującym jednak powinno być rozegranie, a tutaj Tille bije na głowę Thiago.
Podsumowując, spodziewam się dość wyrównanego spotkania, z końcową wygraną gości.

Siwczyk over 8,5pkt 1,85 7pkt zabrakło seta dla Gorzowa

Over Siwczyka wygląda całkiem fajnie. Jak zawsze w przypadku środkowych, dużo zależy od ustawień na kogo trafią na zagrywce. Jednak Dawid to ostatnio "terminator" i sądzę że dzisiaj nikt go nie zatrzyma.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +776
Do góry Bottom