No tylko że co pisze volleyball expert to trzeba grać odwrotnieNo przecież Volley expert tu mówi że łatwo Zawiercie
No tylko że co pisze volleyball expert to trzeba grać odwrotnieNo przecież Volley expert tu mówi że łatwo Zawiercie
Więc stawiaj odwrotnie i będziesz milionerem, proste.Nie jestem po to aby tutaj wylewać żale ale ten "super ekspert volleyball" powinien zmienić nick bo co daje typ to odwrotny wynik!!
No udało się z tymi punktami Filipiaka. Choć jeśli chodzi o mecz to w drugim i trzecim secie takie przestoje mieli JSW że to się rzadko zdarza.. Kaczmarek dużo gorzej niż Lorens, brehme też dużo błędówB. Filipiak under 18,5pkt 1,85 15pkt, choć scenariusz zgoła inny
Trochę wysoka ta linia na Bartosza.
Owszem, ostatnio całkiem nieźle sobie poczynał, po słabym początku sezonu, ale linię złamał tylko 5x na 13 meczów, a 4 z tych spotkań to były pięciosetówki.
Dzisiaj nie bardzo widzę tu 5 setów. Moim zdaniem będzie to gładka wygrana Jastrzębia, które w końcu ma do dyspozycji pełny skład.
Ślepsk wygrał u siebie tylko z Chełmem i Barkomem. Z mocniejszymi rywalami przegrywali.
Goście, na wyjeździe wygrywali z drużynami z dołu tabeli gładko, a do tego wygrali z Olsztynem i Zawierciem.
Jeżeli mecz nie wyjdzie poza 4 sety to Filipiakowi będzie ciężko zdobyć te 19+pkt.
Warto też spróbować zagrać na wygraną gości z handi -1,5seta z kursem 1,95
W mojej opinii goście odstają fizycznością od Plus Ligi,w tak ważnym meczu widzę 3 punkty dla Gorzowa ++++Cuprum Stilon Gorzów - ChKS Chełm Handicap setowy +1,5 ChKS Chełm 1.83 Betfan
Mecz outsiderów w naszej lidzie ! Gospodarze zajmują obecnie ostatnią lokatę w lidzę z bilansem 2-11, a goście są tuż nad nimi i udało im się 3 razy wygrać, a 10 razy musieli uznać wyższość swoich rywali. Według mnie będzie to mecz na styku i kursy 1.40 vs 2.80 na wygraną gospodarzy jak dla mnie nie są do gry, więc ja dzisiaj idę w stronę underdoga i typuje, że goście wygrają przynajmniej dwa sety ! Cuprum przed nowym rokiem rozgrywał dwa spotkania u siebie, które przegrał z Jastrzębskim 1:3 i 2:3 z Bogdanką co pokazuje, że potrafią powalczyć i zagrać dobre spotkanie. Goście natomiast pokonali Zaksę w ich domu 3:1 i przegrali we własnej hali z Indykpolem 2:3 prowadząc 2:0 w setach ! Wszystko wskazuje na to, że będzie to mecz na styku i każdy scenariusz jest tutaj możliwy, ale ja po niezłym kursie typuje dwa wygrane sety gości z Chełma.
Jasne, twoje pieniądze, twoje ryzyko.A ja gram dziś bardzo grubo na trefl Gdańsk.poniewaz u siebie każdego ogrywają. A tym bardziej ograją Ślepsk Suwałki..gram na betlick tylko ten jeden mecz kurs 1,32 to mega pewniak. Myślałem dać handicap -1,5 seta. Ale nie ma co się pchać w głębsza wodę..tu wygram kilka stówek wpadnie. Bo gram bardzo grubo. Pozdrawiam
Mecz u siebie to mecz u siebie. Ja nauczyłem się nie grać kursów 1,4 i jak jest wyjazd. Często to nie siada.gość co gra po 1.32 "pewniaka" xD ten sam ślepsk ostatnio odprawił jastrzębie z kwitkiem 3-0. w tym sporcie nie znasz dnia ani godziny kiedy ktos przestanie umieć grać. odradzam granie takich kursow
Jak tam pewniak Padova ? Koleś z Włoch dalej ma 80% skuteczności? Masz zakaz używania słowa "pewniak" !Mecz u siebie to mecz u siebie. Ja nauczyłem się nie grać kursów 1,4 i jak jest wyjazd. Często to nie siada.
Zupełnie masz rację, tym bardziej że Plus Liga jest nieobliczalna i wyrównana. Slepsk dziś nagle póki co dwa sety wygrywa z.. drużyną co nie przegrała jeszcze u siebie..Jasne, twoje pieniądze, twoje ryzyko.
Ale ja nie widzę sensu pchania się w kurs 1,32 i to w siatkówce, która potrafi dostarczyć ogromnych niespodzianek, co udowodniły już mecze tegorocznej PLS.
Nie zrozum mnie źle, bo sądzę że Trefl 'powinien" to wygrać, ale w życiu nie postawie na to grubych pieniędzy po kursie 1,32.
Wczoraj na Bogdankę w Belgii było 1,12, a skończyło się mękami w tiea-breaku. Po takim samym kursie była Wawka dwa dni temu i przegrała.
Trefl owszem wygrywa u siebie, ale choćby z takimi drużynami jak Barkom, czy Stilon kończyło się to w piątym secie. Stilon miał nawet piłkę meczową, przy prowadzeniu 16:15.
Trefl to jedyna drużyna w lidze, która jeszcze nie przegrała meczu we własnej hali i nie sądzę by do końca rozgrywek tak pozostało.
Nie twierdzę, że dziś będzie ten pierwszy raz, bo jak pisałem wyżej, to jednak gospodarze mają więcej atutów po swojej stronie.
Jednak granie kursu 1,3 w singlu moim zdaniem nie trzyma się kupy.
Niemniej życzę Ci powodzenia i dobrego przychodu.
Będę pisać co chce. Pewniak nie zawsze musi wejść. Dziś to samo trefl pewnie plecy. Także czuję że buk jest po części ustawiony.Jak tam pewniak Padova ? Koleś z Włoch dalej ma 80% skuteczności? Masz zakaz używania słowa "pewniak" !