>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

PLUS Liga 2025/26

pinio1111 512,5K

pinio1111

Znawca - Siatkówka
B. Filipiak under 18,5pkt 1,85 15pkt, choć scenariusz zgoła inny

Trochę wysoka ta linia na Bartosza.
Owszem, ostatnio całkiem nieźle sobie poczynał, po słabym początku sezonu, ale linię złamał tylko 5x na 13 meczów, a 4 z tych spotkań to były pięciosetówki.
Dzisiaj nie bardzo widzę tu 5 setów. Moim zdaniem będzie to gładka wygrana Jastrzębia, które w końcu ma do dyspozycji pełny skład.
Ślepsk wygrał u siebie tylko z Chełmem i Barkomem. Z mocniejszymi rywalami przegrywali.
Goście, na wyjeździe wygrywali z drużynami z dołu tabeli gładko, a do tego wygrali z Olsztynem i Zawierciem.
Jeżeli mecz nie wyjdzie poza 4 sety to Filipiakowi będzie ciężko zdobyć te 19+pkt.
Warto też spróbować zagrać na wygraną gości z handi -1,5seta z kursem 1,95

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +4014
J 4,7K

jakxx88

Użytkownik
B. Filipiak under 18,5pkt 1,85 15pkt, choć scenariusz zgoła inny

Trochę wysoka ta linia na Bartosza.
Owszem, ostatnio całkiem nieźle sobie poczynał, po słabym początku sezonu, ale linię złamał tylko 5x na 13 meczów, a 4 z tych spotkań to były pięciosetówki.
Dzisiaj nie bardzo widzę tu 5 setów. Moim zdaniem będzie to gładka wygrana Jastrzębia, które w końcu ma do dyspozycji pełny skład.
Ślepsk wygrał u siebie tylko z Chełmem i Barkomem. Z mocniejszymi rywalami przegrywali.
Goście, na wyjeździe wygrywali z drużynami z dołu tabeli gładko, a do tego wygrali z Olsztynem i Zawierciem.
Jeżeli mecz nie wyjdzie poza 4 sety to Filipiakowi będzie ciężko zdobyć te 19+pkt.
Warto też spróbować zagrać na wygraną gości z handi -1,5seta z kursem 1,95
No udało się z tymi punktami Filipiaka. Choć jeśli chodzi o mecz to w drugim i trzecim secie takie przestoje mieli JSW że to się rzadko zdarza.. Kaczmarek dużo gorzej niż Lorens, brehme też dużo błędów

magnum89 743,3K

magnum89

Znawca - Serie A
Cuprum Stilon Gorzów - ChKS Chełm Handicap setowy +1,5 ChKS Chełm 1.83 Betfan

Mecz outsiderów w naszej lidzie ! Gospodarze zajmują obecnie ostatnią lokatę w lidzę z bilansem 2-11, a goście są tuż nad nimi i udało im się 3 razy wygrać, a 10 razy musieli uznać wyższość swoich rywali. Według mnie będzie to mecz na styku i kursy 1.40 vs 2.80 na wygraną gospodarzy jak dla mnie nie są do gry, więc ja dzisiaj idę w stronę underdoga i typuje, że goście wygrają przynajmniej dwa sety ! Cuprum przed nowym rokiem rozgrywał dwa spotkania u siebie, które przegrał z Jastrzębskim 1:3 i 2:3 z Bogdanką co pokazuje, że potrafią powalczyć i zagrać dobre spotkanie. Goście natomiast pokonali Zaksę w ich domu 3:1 i przegrali we własnej hali z Indykpolem 2:3 prowadząc 2:0 w setach ! Wszystko wskazuje na to, że będzie to mecz na styku i każdy scenariusz jest tutaj możliwy, ale ja po niezłym kursie typuje dwa wygrane sety gości z Chełma.

Ostatnia edycja:
S 11,8K

sudo

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Cuprum Stilon Gorzów - ChKS Chełm Handicap setowy +1,5 ChKS Chełm 1.83 Betfan

Mecz outsiderów w naszej lidzie ! Gospodarze zajmują obecnie ostatnią lokatę w lidzę z bilansem 2-11, a goście są tuż nad nimi i udało im się 3 razy wygrać, a 10 razy musieli uznać wyższość swoich rywali. Według mnie będzie to mecz na styku i kursy 1.40 vs 2.80 na wygraną gospodarzy jak dla mnie nie są do gry, więc ja dzisiaj idę w stronę underdoga i typuje, że goście wygrają przynajmniej dwa sety ! Cuprum przed nowym rokiem rozgrywał dwa spotkania u siebie, które przegrał z Jastrzębskim 1:3 i 2:3 z Bogdanką co pokazuje, że potrafią powalczyć i zagrać dobre spotkanie. Goście natomiast pokonali Zaksę w ich domu 3:1 i przegrali we własnej hali z Indykpolem 2:3 prowadząc 2:0 w setach ! Wszystko wskazuje na to, że będzie to mecz na styku i każdy scenariusz jest tutaj możliwy, ale ja po niezłym kursie typuje dwa wygrane sety gości z Chełma.
W mojej opinii goście odstają fizycznością od Plus Ligi,w tak ważnym meczu widzę 3 punkty dla Gorzowa ++++

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +671
B 240,1K

bartek2701

Mistrz Tour de Ski
OLsztyn - Lwów 1 (-1,5 seta) @1,49 Betclic

Lwów jest przedostatni tylko 3 wygrane na 14 spotkań, na wyjezdzie wygrali tylko z Chełmem, nie widze ich dzis w spotkaniu w Olsztynie, AZS gra pieknie pod okiem Daniela Plinskiego. W tak mocnej lidze są teraz na 4 miejscu. Moim zdaniem to niespodzianka na plus.. U siebie przegrali tylko z Zawierciem i Jastrzebskim Weglem. Drugą mlodosc przezywa Hadrava wspomagany Karlizkiem. Te druzyny dzisiaj dzieli przepasć, myslę że fajny kurs do dubelka. 3-1 to max dzisiaj co Lwów ugra

Ostatnia edycja:
pinio1111 512,5K

pinio1111

Znawca - Siatkówka
A.Rohozhyn under 5,5pkt 1.80 no i Kuts w podstawie

Próbuję dzisiaj zagrać under Rohozhyna. Najlepiej poczekać z tym betem do ogłoszenia składów, ale sądzę że Rohozhyn wyjdzie w szóstce po niezłym meczu z Czewą.
Andrii do tej pory tylko 3 razy złamał linię 5,5pkt, w tym w ostatnim meczu z Czestochową.
Ogólnie to Gueye jest tam pewniakiem, a drugi środkowy często się zmienia. Krastins często rotuje w trakcie meczu i zmienia Rohozhyna ze Shchurovem bądź Kutsem. Stąd niskie zdobycze punktowe środkowych poza Gueye. Wystarczy dodać że Andrii ma średnią sezonową piłek do ataku na poziomie 3,46, więc to wiele mówi. W ostatnich meczach, gdzie dostawał więcej minut na boisku, miał 6, 6 i 7 piłek, więc też nie za wiele. Przy jego średniej skuteczności na poziomie 44% nie daje to zbyt wielu pkt. Oczywiście dokłada jeszcze pkt blokiem, ale to średnio 1,15 pkt na mecz, więc też bez szału.
Dzisiaj będzie spora presja na zagrywce ze strony gospodarzy, bo to jedna z najlepiej zagrywających drużyn w lidze, ze średnią 6,46 asa na mecz. Co za tym idzie środkowi niekoniecznie będą mieli dużo okazji do ataku, jeśli Olsztyn odrzuci ich od siatki.
Wszystko układa mi się tu pod under Rohozhyna i idę w tym kierunku.

Majchrzak więcej pkt od Cieślika 1,75 Siwczyk zamiast Cieślika

Tu zdecydowanie trzeba zaczekać na składy bo Plina często rotuje środkowymi.
Jednak jeśli wyjdą Ci dwaj to moim zdaniem warto pójść w stronę Majchrzaka.
W Olsztynie jest czterech równorzędnych środkowych, jednak to Majchrzak najczęściej wychodzi w szóstce. Kuba miał bdb początek sezonu, a ostatnio było trochę gorzej. Jednak mimo wszystko widzę w nim większy potencjał niż w nieobliczalnym Cieśliku.
Paweł miał jeden fenomenalny mecz, a poza tym w meczach gdy wychodził w podstawie, najczęściej był zmieniany.
Nie jest to żaden pewniak, ale kurs zachęca do zagrania na Majchrzaka.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +931
pinio1111 512,5K

pinio1111

Znawca - Siatkówka
P.Orczyk over 12,5pkt 1,75 easy, over pokryty w połowie trzeciego seta. Finalnie 21pkt i MVP

Znowu idę w stronę overu Piotrka.
Niby jest tu 50/50 bo Orczyk dotychczas w 13 meczach linię łamał 7x, ale.....
No właśnie, ale już w meczach na własnym parkiecie ta statystyka wygląda lepiej niż dobrze bo Piotrek linię złamał 6/6!!!
Widać gołym okiem, że gra przed własną publicznością uskrzydla tego zawodnika i w Gdańsku zawsze daje z siebie 100%.
Fakt, że 4 z tych meczów to były pięciosetówki, ale linię potrafił złamać nawet w meczu trzysetowym z Barkomem.
Dzisiaj przyjeżdża drużyna z dolnej części tabeli, ale jakiejś deklasacji się nie spodziewam. Myślę że Ślepsk jest w stanie ugrać seta, po ostatniej sensacyjnej wygranej z Jastrzębiem. Dodam tylko że Ślepsk w ostatnich 4 spotkaniach wygrał 3x, choć fakt, że te wygrane były na własnym parkiecie.
Na wyjazdach mają kiepską statystykę, bo wygrali tylko raz na 7 spotkań, jednak potrafili wyrwać dwa sety w Warszawie, Kędzierzynie i Częstochowie.
Trefl nie kojarzy mi się z zespołem który będzie gromił swoich rywali, a raczej z długim graniem i walką o każdą piłkę.
Jeżeli idę dobrym tropem i zobaczymy minimum 4 sety, to szanse na over Piotrka oceniam na 75%

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1847
E 1,1K

edziub

Użytkownik
A ja gram dziś bardzo grubo na trefl Gdańsk.poniewaz u siebie każdego ogrywają. A tym bardziej ograją Ślepsk Suwałki..gram na betlick tylko ten jeden mecz kurs 1,32 to mega pewniak. Myślałem dać handicap -1,5 seta. Ale nie ma co się pchać w głębsza wodę..tu wygram kilka stówek wpadnie. Bo gram bardzo grubo. Pozdrawiam

pinio1111 512,5K

pinio1111

Znawca - Siatkówka
A ja gram dziś bardzo grubo na trefl Gdańsk.poniewaz u siebie każdego ogrywają. A tym bardziej ograją Ślepsk Suwałki..gram na betlick tylko ten jeden mecz kurs 1,32 to mega pewniak. Myślałem dać handicap -1,5 seta. Ale nie ma co się pchać w głębsza wodę..tu wygram kilka stówek wpadnie. Bo gram bardzo grubo. Pozdrawiam
Jasne, twoje pieniądze, twoje ryzyko.
Ale ja nie widzę sensu pchania się w kurs 1,32 i to w siatkówce, która potrafi dostarczyć ogromnych niespodzianek, co udowodniły już mecze tegorocznej PLS.
Nie zrozum mnie źle, bo sądzę że Trefl 'powinien" to wygrać, ale w życiu nie postawie na to grubych pieniędzy po kursie 1,32.
Wczoraj na Bogdankę w Belgii było 1,12, a skończyło się mękami w tiea-breaku. Po takim samym kursie była Wawka dwa dni temu i przegrała.
Trefl owszem wygrywa u siebie, ale choćby z takimi drużynami jak Barkom, czy Stilon kończyło się to w piątym secie. Stilon miał nawet piłkę meczową, przy prowadzeniu 16:15.
Trefl to jedyna drużyna w lidze, która jeszcze nie przegrała meczu we własnej hali i nie sądzę by do końca rozgrywek tak pozostało.
Nie twierdzę, że dziś będzie ten pierwszy raz, bo jak pisałem wyżej, to jednak gospodarze mają więcej atutów po swojej stronie.
Jednak granie kursu 1,3 w singlu moim zdaniem nie trzyma się kupy.
Niemniej życzę Ci powodzenia i dobrego przychodu.

S 50,2K

sobolekk

Użytkownik
gość co gra po 1.32 "pewniaka" xD ten sam ślepsk ostatnio odprawił jastrzębie z kwitkiem 3-0. w tym sporcie nie znasz dnia ani godziny kiedy ktos przestanie umieć grać. odradzam granie takich kursow

jagr 442,1K

jagr

Użytkownik
Trelf jak na razie bez porażki u siebie ,jednak w h2h zaliczyli z dzisiejszymi rywalami wtopę 0-3.

E 1,1K

edziub

Użytkownik
gość co gra po 1.32 "pewniaka" xD ten sam ślepsk ostatnio odprawił jastrzębie z kwitkiem 3-0. w tym sporcie nie znasz dnia ani godziny kiedy ktos przestanie umieć grać. odradzam granie takich kursow
Mecz u siebie to mecz u siebie. Ja nauczyłem się nie grać kursów 1,4 i jak jest wyjazd. Często to nie siada.

J 4,7K

jakxx88

Użytkownik
Jasne, twoje pieniądze, twoje ryzyko.
Ale ja nie widzę sensu pchania się w kurs 1,32 i to w siatkówce, która potrafi dostarczyć ogromnych niespodzianek, co udowodniły już mecze tegorocznej PLS.
Nie zrozum mnie źle, bo sądzę że Trefl 'powinien" to wygrać, ale w życiu nie postawie na to grubych pieniędzy po kursie 1,32.
Wczoraj na Bogdankę w Belgii było 1,12, a skończyło się mękami w tiea-breaku. Po takim samym kursie była Wawka dwa dni temu i przegrała.
Trefl owszem wygrywa u siebie, ale choćby z takimi drużynami jak Barkom, czy Stilon kończyło się to w piątym secie. Stilon miał nawet piłkę meczową, przy prowadzeniu 16:15.
Trefl to jedyna drużyna w lidze, która jeszcze nie przegrała meczu we własnej hali i nie sądzę by do końca rozgrywek tak pozostało.
Nie twierdzę, że dziś będzie ten pierwszy raz, bo jak pisałem wyżej, to jednak gospodarze mają więcej atutów po swojej stronie.
Jednak granie kursu 1,3 w singlu moim zdaniem nie trzyma się kupy.
Niemniej życzę Ci powodzenia i dobrego przychodu.
Zupełnie masz rację, tym bardziej że Plus Liga jest nieobliczalna i wyrównana. Slepsk dziś nagle póki co dwa sety wygrywa z.. drużyną co nie przegrała jeszcze u siebie..
Co do meczów Bogdanki i Projektu to były to dziwne mecze wg mnie. Belgowie zagrali ponad swoje możliwości wg mnie.. a Montpellier to nie wiem jak to wytłumaczyć. Trzeba zauważyć że obie drużyny w ten weekend występują w PP
(Bogdanka i Projekt)

Do góry Bottom