>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

PLUS Liga 2025/26

B 225,9K

bartek2701

Mistrz Tour de Ski
B. Lemański over 10,5pkt 1,75

Jeszcze raz na Lemana. Nie będę się powtarzał bo wyżej już napisałem cos tam o nim.
Dzisiaj mecz w Gdańsku, więc pewnie kolejny Maraton, a co za tym idzie szansa na over wzrasta. Wszystko będzie zależało na kogo trafi w swoich obejściu, bo jeśli na flotowców to powinno być gładko.

P. Orczyk over 12,5pkt 1,75

Piotrek w meczach na własnym parkiecie za każdym razem pokrywał tą linię. Fakt że były to same pięciosetówki, ale dziś raczej minimum 4 sety też zobaczymy.
Jeżeli Gdańsk chce powalczyć, to jego postawa będzie bardzo ważna, a z reguły przy własnej publiczności nie zawodzi.
Również pobieram Lemana. Powinno być łatwo

Volleyball_Expert 726,5K

Volleyball_Expert

Użytkownik
Asseco Resovia Rzeszów - KS Norwid Częstochowa typ KS Norwid Częstochowa kurs 5.20 Superbet

Nadal szukam niespodzianki w swoich podawanych meczach i widzę ją tutaj i przełamanie Częstochowian. Myślę, że taki mecz może zaważyć mentalnie na drużynie z Częstochowy. Patrząc na skład Częstochowy od początku sezonu to większość wskazywałaby ich na czarnego konia rozgrywek i kandydata na przynajmniej walkę o puchary europejskie. Aktualnie mają przedostatnie miejsce w lidze. Po zmianie szkoleniowca gra się poprawiła, ale nadal nie ma zwycięstw. Ostatni mecz z Projektem przegrany w trzech setach, ale dwa sety rozegrane do 23 pkt. Porażka z Jastrzębskim Węglem dopiero po tie-breaku, gdzie Rzeszowianie na tej samej hali w Jastrzębiu nie ugrali nawet seta. W lidze nie było zwycięstw z nowym szkoleniowcem, ale przydarzyło się w Challenge Cup i wygrana w czterech setach z Mariborem. Resovia patrząc na ich trzy ostatnie spotkania przeanalizuje. Ostatni mecz z Zawierciem pierwszy set na przewagi tam bodajże było 32:30 mogło pójść to w obie strony lecz wygrała tego seta Resovia, następne sety to praktycznie pełna kontrola Zawiercia i Rzeszowianie zbytnio do powiedzenia nie mieli. Kolejny mecz jednak mała sensacja Jastrzębianie gromią w trzech setach Resovie. Trzecim meczem był mecz z Chełmem, gdzie Resovia wygrała w trzech setach, ale wszystkie sety były na styku i Chełm miał bodajże w 1 i 2 secie piłki setowe, więc dwa sety były w ich zasięgu. Idę w stronę Częstochowy jest tam Ebadipour, świetny Indra, znakomity rozgrywający klasy światowej De Cecco. Resovia już przegrała na swojej hali m.in z ZAKSA to myślę, że Częstochowa dzisiaj powalczy, a nawet wygra to spotkanie. Pozdrawiam.

T 5,1K

tomek009966

Użytkownik
No niby ten typ ma uzasadnienie, ale jakby się przyjrzeć bliżej temu to raczej nie szukałbym tutaj sensacji. Po pierwsze to Chełmem grali na wyjeździe, a dziś rywalizują we własnej hali. U siebie gra się zupełnie inaczej. Po tych ostatnich porażkach Rzeszowianie powinni być podrażnieni i to najlepszy rywal do odbicia sobie.
Jak spojrzę na pojedynki Częstochowian na wyjeździe to oni w 5 spotkaniach dotychczasowych na wyjeździe w Plus Lidze nie wygrali żadnego, w tym odnotowali porażkę z Barkomem 3:2 oraz Chełmem 3:1. Rzeszowianie na 5 spotkań mają bilans 3 wygrane/2 porażki (przegrane z Zaksą i Wartą). Cuprum i Skrę ograli po 3:0. Ogólnie ciężkie typowanie, bo Plus Liga, różne cuda się zdarzają, ale realnie patrząc grając u siebie nie powinni przegrać z Częstochową.

pinio1111 493,3K

pinio1111

Znawca - Siatkówka
Indra więcej pkt od Butryna 2,02 Superbet 14-16

Moim zdaniem to Patrik powinien być tu faworytem. Owszem, Karol ostatnio zagrał kosmiczny mecz w LM zdobywając 29pkt w czterech setach i praktycznie był to mecz Butryn vs Zawiercie, ale nie wierzę w drugi z kolei tak świetny występ. On nie jest tak stabilnym zawodnikiem jak Indra.
Wystarczy popatrzeć w staty sezonowe i wyraźnie widać kto jest lepiej punktującym i ma lepszą średnią zdobytych pkt w przeliczeniu na seta. Patrick ma 5,05pkt na set, a Karol 3,87pkt.
Indra 7x w tym sezonie 20+pkt, a Butryn 2x.
Jedynie co może martwić to długa podróż Czewy, gdyż w tygodniu grali mecz pucharowy w Słowenii.
Ja jednak widzę value w kursie na Czecha i idę w jego stronę.

Ostatnia edycja:
K 13,3K

koski

Użytkownik
Indra więcej pkt od Butryna 2,02 Superbet

Moim zdaniem to Patrik powinien być tu faworytem. Owszem, Karol ostatnio zagrał kosmiczny mecz w LM zdobywając 29pkt w czterech setach i praktycznie był to mecz Butryn vs Zawiercie, ale nie wierzę w drugi z kolei tak świetny występ. On nie jest tak stabilnym zawodnikiem jak Indra.
Wystarczy popatrzeć w staty sezonowe i wyraźnie widać kto jest lepiej punktującym i ma lepszą średnią zdobytych pkt w przeliczeniu na seta. Patrick ma 5,05pkt na set, a Karol 3,87pkt.
Indra 7x w tym sezonie 20+pkt, a Butryn 2x.
Jedynie co może martwić to długa podróż Czewy, gdyż w tygodniu grali mecz pucharowy w Słowenii.
Ja jednak widzę value w kursie na Czecha i idę w jego stronę.
Ponadto Janusz wg mnie gra bardziej urozmaiconą siatkówkę - potrafi grać dużo środkiem. Zresztą goście dość słabo zagrywają w tym sezonie. Czewa ma kiepskie przyjęcie, co sprawia że będzie gra prawo-lewo, a Czech potrafi sobie poradzić na piłce sytuacyjnej. Wg mnie jedyna przewaga Karola to zagrywka. Tam potrafi siać spustoszenie, a Czewa wybitnego przyjęcia nie ma, zwłaszcza jak wyoutowano Masłowskiego, który na przyjęciu wyglądał najlepiej.

pinio1111 493,3K

pinio1111

Znawca - Siatkówka
Ponadto Janusz wg mnie gra bardziej urozmaiconą siatkówkę - potrafi grać dużo środkiem. Zresztą goście dość słabo zagrywają w tym sezonie. Czewa ma kiepskie przyjęcie, co sprawia że będzie gra prawo-lewo, a Czech potrafi sobie poradzić na piłce sytuacyjnej. Wg mnie jedyna przewaga Karola to zagrywka. Tam potrafi siać spustoszenie, a Czewa wybitnego przyjęcia nie ma, zwłaszcza jak wyoutowano Masłowskiego, który na przyjęciu wyglądał najlepiej.
No dokładnie. I nie chce mi się wierzyć, że reszta zespołu z Rzeszowa zagra taką padakę jak ostatnio.
Dzisiaj over Patrika do gry, bo myślę że minimum seta urwą, a wtedy te 17,5pkt to niska linia jak na Indrę. Z Projektem przegrali do zera, ale tam Warszawa zagrała kosmos na serwisie, bo 5 błędów na 7 asów to nie wiem czy przytrafiło się komuś jeszcze w tym sezonie.
Over Demyanenko też do gry.

pinio1111 493,3K

pinio1111

Znawca - Siatkówka
Nie kumam co ten Travica widzi w Lipińskim?
Gość ani nie przyjmuje, ani nie atakuje, a ten go ciśnie na kolejnego seta

pinio1111 493,3K

pinio1111

Znawca - Siatkówka
Karol też słaby mecz, bo dopiero trzecim punktującym w zespole, ale dołożył 3pkt w zagrywce i starczyło

Do góry Bottom